#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'dan Sinem'e evlilik teklifi

Roma’da çekilmiş sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkıncaya kadar ilişkilerini inkar eden Sinem Kobal ve Arda Turan aşkında sürpriz gelişme. Genç çift evlilik kararı aldı.

Galatasaray’ın kaptanı 22 yaşındaki Arda Turan geçen yazdan bu yana flört ettiği kendisiyle aynı yaştaki oyuncu Sinem Kobal’a evlenme teklif etti.

Sinem Kobal da teklifi kabul etti. Aileler bayramdan sonra bir araya gelip tanışacak. Genç çift nikah tarihi konusunda ise bilgi vermek istemiyor.

Sinem Kobal ile Arda Turan evlenme kararını iki hafta önce yaptıkları romantik İtalya tatili sırasında aldı.

Sineme başka gözle bakıyordum takii Arda ile evlenecekleri ana kadar :D Bundan sonra yengemiz olur kendisi :)

REnkdaş başka gözle bakmak nedir:D Ve kimse kusura bakmasın ama Arda güzel hatunu bulmuş kaçırmasın derim ününün zirvesindeyken. Zira bunları kaybettiğinde işi zor.

Kiminle?,ne zaman?,nasıl? evleneceğini zerre kadar düşünmüyorum,umrumda da değil,ben sahada gerçek Arda'yı görmek istiyorum!

Sürekli olarak Arda ile ilgili İngiltere'ye transfer haberleri çıkıyor Türk basınında. Ben merak ediyorum, acaba Arda yurtdışına gitmek ve kendini geliştirmek gibi bir niyet ortaya koydu mu hiç?

Bu transfer haberlerini ciddiye aldığımdan değil, daha çok kariyer hedefi ve motivasyonu açısından sordum.

:2_thumbs_up_-_anima
Ülen nerden biliyorsun barlarda gezip tozduğunu,gözlerinle mi gördün ? Amma biliyorsunuz ha,dilinize de dolanmış Ronaldo geziyo tozuyo ama ona bişi olmuyo,o Ronaldo,onun için 94 milyon € o adam,parasına bakar,parası için oynar,parası için profesyoneldir.Arda ne için ? Herşeyine karışan taraftarını biraz daha mutlu etmek için çalışır çabalar,her zaman iyi oynayamaz,duygularına yenik düşer,baskıyı kaldıramaz,karşılığında tabi ki para alır ama Ronaldo kadar paracı değildir,kötü oynadığı zaman onun performansından belli olmayanlar geçer bilgisayar karşısına ona sallar durur,nasihat verir,basın medya kamuoyu deli gibi üstüne gider,böyle bir ülkede profesyonel olmayı başarmak zaten imkansızdır ama o hala çalışır çabalar bir sonraki o maç o bilgisayar başında ona sallayan taraftarı mutlu etmek için.

of Ardam of ...

----

Keita 2 çalım attığında kendinden geçenler Arda aynı şeyi dillendirince rahatsız oluyor,Ronaldo nasıl çalım atmış diye videoları izleyip kendinizi tatmin etmeye devam edin ..

Kaptan maçı alacak inşallah

Arda böyle oyna canımı al :)

Bugün iyi nazar değmesin.Haydi kaptan bitir işi be!

İşte gerçek Arda'yı gördük sonunda. Böyle oyna ciğerimi ye. Üstündeki ölü toprağını attı, kendine geldi.

abartıp durmayın bizler adama arsenal liverpool futbolcusu diyorsak zaten böyle oynaması gerekiyor sanırım

M.Sarptan sonraki en iyi oynayandı

Takım sürekli onun üzerinden oynayınca 60'da bitti.PAO hocasınında ikinci yarı karşısındaki adamı değiştirmeside bayağı yıprattı.

Silkinmişti bugun biraz ama hala bişeyler eksik geliyor. Maksimumda nasıl bi topcu oldugunu bildigimiz icin

Bugün yine şık çalımlarıyla bizi heyecanlandırdı. Eskiye göre kıpırdanma vardı. Arda yola gelecek inşAllah.

Bugün baya istekliydi begendim

neydi o 2-3 aydir ruh gibi sahada gezindigin

böyle oyna canimizi al be ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt