#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'yı eleştiren biri olarak bugün bende beğendim... Ama çizgiye iniyor ve o atağın daha tehlikeli olması gerekirken karşı takımın savunması hemen uzaklaştırıveriyor.Çizgiye indiğinde topu sürekli ön direğe kesiyor.Bilmiyorum ne kadar eleştirirsek eleştirelim arda futbolu buradaki herkesten daha iyi biliyor.İsterse kendini daha da iyi bir seviyeye getirebilir...

Dün akşam iyidi.Yüzü gülüyordu ve iyi futbol sergiledi.Çok iyi paslar attı..

Danimarka kanalinda izledim maci, spiker Arda'yi bahsediyor hep, macin adami, en iyi oyuncu vs.

Cok begendim ben dun ardayi, sonlarda yoruldu ama olsun, bu daha baslangic. Yuru be aslanim.

Danimarka kanalinda izledim maci, spiker Arda'yi bahsediyor hep, macin adami, en iyi oyuncu vs.

Cok begendim ben dun ardayi, sonlarda yoruldu ama olsun, bu daha baslangic. Yuru be aslanim.

Mesut,hacı senin olduğun yerlerde ne düşünüyorlar Galatasaray hakkında?

Mesut,hacı senin olduğun yerlerde ne düşünüyorlar Galatasaray hakkında?

Hepsi taniyor, burada Uefa kupasini aldikya.

Birde hep Galatasaray Atkisi olur boynumda, hep sorarlar, nasil gidiyorlar diye. Ama Galatasarayi tutan fazla yok, yani turklerin cogu GS'li, danimarkalilar tutmuyor.

Buradaki spikerler uefa avrupa ligi yorumu yaparken Galatasaraya övgu dolu konusuyorlar.

Danimarkalilarin cogu Arsenal'li, onlara da rastladim bir kac kere:D Hepsi o gunden bahsediyor:D

Kisaca bu kadar iste.

Hepsi taniyor, burada Uefa kupasini aldikya.

Birde hep Galatasaray Atkisi olur boynumda, hep sorarlar, nasil gidiyorlar diye. Ama Galatasarayi tutan fazla yok, yani turklerin cogu GS'li, danimarkalilar tutmuyor.

Buradaki spikerler uefa avrupa ligi yorumu yaparken Galatasaraya øvgu dolu konusuyorlar.

Danimarkalilarin cogu Arsenal'li, onlara da rastladim bir kac kere:D Hepsi o gunden bahsediyor:D

Kisaca bu kadar iste.

Eyvallah. :)

Biraz kilo verse ağlatacak iyice ortalığı.

Biraz kilo verse ağlatacak iyice ortalığı.

Aynen Hocam.

Dün macı izlerken dostumla o muhabbete girdik biraz makara biraz ciddiyetle tevez veya agüerodaki kalca tipi ardada var ama onlar o kalcalarını calısmakla beraber kas yapmıslar ve onun sayesinde cok iyi posizyon alabiliyor ve cok ayakta kalıyorlar

Aynen Hocam.

Dün macı izlerken dostumla o muhabbete girdik biraz makara biraz ciddiyetle tevez veya agüerodaki kalca tipi ardada var ama onlar o kalcalarını calısmakla beraber kas yapmıslar ve onun sayesinde cok iyi posizyon alabiliyor ve cok ayakta kalıyorlar

:D:D Bugüne kadar forumda duyduğum en güzel analizlerden birisi:) Zaten bilekleri çabuk, kafası hızlı çalışıyor bir de kilosunu toparlayıp senin de dediğin gibi kalça dezavantajını avantaja çevirirse tadından yenmez... Ona benzer bir kalça yapısı emrede de var bu arada.

hehehehe pana forumlarinda banka soyup ardayi alalim diyorlar

Anlaşılan baskınlar işe yaramış daha gruplar çekildiğinde baya ürküttük :D

:D:D Bugüne kadar forumda duyduğum en güzel analizlerden birisi:) Zaten bilekleri çabuk, kafası hızlı çalışıyor bir de kilosunu toparlayıp senin de dediğin gibi kalça dezavantajını avantaja çevirirse tadından yenmez... Ona benzer bir kalça yapısı emrede de var bu arada.

Evet hocam o yata yata büyüttü ama:D

Harika oynadı, kiloları verse süper oynar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt