#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Daha ne yapsın be? Daha ne yapsın! İnsaf edin. Çocuk kendini yırttı resmen be.

Daha ne yapsın be? Daha ne yapsın! İnsaf edin. Çocuk kendini yırttı resmen be.

Kendini yirtmakla olmuyor bu isler. Takim oyunu oynamayi ögrenecek gereksiz yerlerde calima girmeyecek gerektigi yerde pasini verecek,2-3 kisi arasina giriyor sonra cikamiyor topu kaybediyoruz , arada bi adamlari geciyor sonra yine calim atmaya kalkyior yavas kaliyor herkez pozisyonunu almis oluyor,attigi calim hicbirise yaramiyor ,pas verecegi yerlerde sutlar cekiyor , bi pana macinda iyi oynadiya artik yine 4-5 mac yatar kücük kaptan.

Bireysel oynayan adam benim gözümde koskocaman bir 0'dır.

Yemin ediyorum gözlerim doldu buradakileri okuyunca. Ah, Arda ah... Nereden çıktın sen öyle alt yapıdan falan? Küçük Kaptan ha? Helal olsun. O top direkten dönmeseydi görürdüm buraları diyecektim ama ondan bile yoruldum artık, bu dönüşün hızına benim mecalim yetmiyor, yetemiyor.

Doğru gol atınca zaten bütün pasları atmış sayıyoruz, 3 maçlık eleştirilememe hakkı veriyoruz.

Top tutan bir oyuncu neden oyundan çıkar anlamak mümkün değil!

YETER artık ARDA YETER

Ne yaptın koca maç boyunca nerde oynadın

Direkten dönen 2 topun varmış

banane varsa

Gol atıcaksın Gol

Sağa sola topu çekmekle yıldız olunmuyo

YETER artık ARDA YETER

banane varsa

Gol atıcaksın Gol

Şu olay gerçekleştiği zaman hayatın beyaza, gerçekleşmediği zaman siyaha boyanıyor değilmi?

Yazık. Halbuki futbol bu kadar basit bir oyun değildir.

Direkten dönen topu içeri girmiş olsa ve öyle oyundan alınsa mükemmel olacaktı ama...

Büyük bir ivme yakaladı umarım aynı çıkışını sürdürür.

Arda Keıta ile birlikte bu takımın en önemli oyuncusudur

Ama yabancı hayranları Arda´dan daha kötü oynayan Kewellı öve öve bitiremiyor maaşallah

Arda Keıta ile birlikte bu takımın en önemli oyuncusudur

Ama yabancı hayranları Arda´dan daha kötü oynayan Kewellı öve öve bitiremiyor maaşallah

İkiside iyi oynadı? Nedir bu kıyaslama hastalığı? Nedir bu ayrımcılık?

YETER artık ARDA YETER

banane varsa

Gol atıcaksın Gol

:):)

Gol atarsan yıldızsın Arda. Yoksa değilsin. Adam değilsin hatta. Gol at bir an önce. :)

Kim diyor maçı izlemediğimi?

Benimle berabermi yaşıyorlar

Evt Benim için skoru değiştiren futbolcu önemli topla oynayan adam değil

Savaşan futbolcu istiyorum yıldız değil

Arda mücadele etmiyor mu?

Topu bir sağa Bir sola çekip aynı adama aynı çalımı peşpeşe atmaya çalışmak benim gözümde mücadele falan değildir

İBB maçında Ardayı beğenen arkadaşlara soruyorum ceza sahası içinde direkten dönen topu hariç koca maç ne yaptı bu Arda

O pozisyondada ters köşeye kalecinin uzanamıycağa yere vurucağına dar ve kalecinin kapattığı alana vuruyor

Ne zaman hızlı çıkmaya çalışsak top Ardanın ayağına gelirse rakip savunma yerleşiyor sıkışıp kalıyoruz

Topu bir sağa Bir sola çekip aynı adama aynı çalımı peşpeşe atmaya çalışmak benim gözümde mücadele falan değildir

İBB maçında Ardayı beğenen arkadaşlara soruyorum ceza sahası içinde direkten dönen topu hariç koca maç ne yaptı bu Arda

O pozisyondada ters köşeye kalecinin uzanamıycağa yere vurucağına dar ve kalecinin kapattığı alana vuruyor

Ne zaman hızlı çıkmaya çalışsak top Ardanın ayağına gelirse rakip savunma yerleşiyor sıkışıp kalıyoruz

Yav artık neden o köşeye vurmadı diye bile eleştiriyorunuz...ilginç.. Doğru köşeye vurdu kalecinin ters ayağına attı topu ve top direkten döndü..

Nondaya attığı top var yüzde yüz gol şansı bir de elanoya volelik pozisyon hazırladı 6 pasta yanlış hatırlamıyorsam. Bir topu da direkten döndü. İyi oynamıyorken bunları hazırladıysa iyi oynarken 15-20 pozisyon yaratır herhalde. Ya da beklentiniz böyle. Top rakipteyken de sürekli mücadele etti. Ayrıca o pozisyonda da çok akıllıca bir vuruş yaptı, ibbli oyuncu diğer köşeye olan açısını kapatmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt