#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

herşeyi herkesden çok hak ediyo..

mücadelesi kazanma hırsı rakip takımdan bile alkış alıyo..

bunun dışında beyefendiliği verdiği röportajlar centilmenliğiylede büyüklerine, kaptanlara örnek olacak cinsten..

21 yaşındayım, Türkiyede gördüğüm en çok beğendiğim sevdiğim hayran olduğum futbolcu..

Yakındır formasını almam :)

Juventus formasıyla görmek isterim seni, Nedvedin varisi ol orda :)

Liverpoola git yetenek görsünler, çalım atan kanat oyuncusu görsünler, Torresle Gerrardla aynı takımda mücadele et..

Orda ağlatmazlar seni !! Bazıları yüzünden daha çok koşmak zorunda kalmazsın oralarda, mecburen daha çok koşarsın :)

(Bu arada giderken gökhan gönülüde götür yanında oynayın işte arkalı önlü )

Orta Sahanın ortasına çekildiği vakit,bu ülkenin yetiştirdiği en büyük futbolcu olacak.Kesinlikle mücadelesi,oyun zekası kişiliğiyle herşeyi hakeden bir futbolcu.

Keşke bağzı körler de görebilse..

Bugün 2 pozisyonu Ezdi Bana Göre Ama Kızamıyorum Bişey Diyemiyorum Bu Çucuğa

Son Dklardaki Hırsı Hiçbir Futbolcuda yoktu

taraftarın arda turan selçuğu buraya getir tezahüratı gerçekten bu gecenin en iyisiydi...benim bildiğim arda o hakem karşısında bu kadar sakin durmazdı ama inanılmaz sakindi...

bu arda simarmasin istikrarli olsun turkiye'nin gelmis geçmis en iyi futbolcusu olur

Tribüne 100 kere çağırdık sonunda geldi. Olmaz böyle Arda..

Arda aldığın para helali hoş olsun..Az bile alıyorsun sen..Sen bu takımdaki sembol futbolculardan birisisin benim gözümde..Türk futbolunun en karakterli yıldız futbolcularından birisin ayrıca..Helal olsun Arda Turan helal olsun..

arda ya bi kere daha helal olsun o gerçek Galatasaraylı bu taraftar onu ne kadar sevsede azdır biz kaybedilen puana tribünde aglıyoz o sahada aglıyo helal olsun.acaba bilen varsa yazsın neden tribüne gelmek istemedi bi sebebi vardı muhakkak bizim onu ne kadar sevdigimizi biliyor ona ragmen bi sebebi vardı ama bilen yazsın lütfen

ardaya şımarık diyenleri anlamıyorum, size de o kadar haksızlık -bilinçli veya bilinçsizce- yapılsa sizde hakeme kafa tutardınız

arda ya bi kere daha helal olsun o gerçek Galatasaraylı bu taraftar onu ne kadar sevsede azdır biz kaybedilen puana tribünde aglıyoz o sahada aglıyo helal olsun.acaba bilen varsa yazsın neden tribüne gelmek istemedi bi sebebi vardı muhakkak bizim onu ne kadar sevdigimizi biliyor ona ragmen bi sebebi vardı ama bilen yazsın lütfen

Hafta içerisindeki yaşanan olaylarda Kapalı tarafındaki uA destek çıktı.Eski Açık ve Yeni Açık uA dakiler ise sitem etti.

Bundan dolayıda oda tepkisini ortaya koydu.Ve haklıydıda

Ünal,soruna Mustafa abi böyle bir cevap vermişti..:)

Hakeme karşı kötü davransa suç iyi davransa ayrı bi suç.Doğrusunu yaptı.Zaten herkes çamur atmak için bekliyor,en iyisi sakin kalmak.

Mustafa abi bilgi için sağol :)

Arda gene herşeyini ortaya koyan oyunuyla takdiri haketti,yok işte bu takımda bir tane daha Arda olsa açık ara şampiyon oluruz! Sivas'ın buzunda maçların en umutsuz dakikalarında canını dişine taktı herkesten çok istedi maçı helal olsun ne diyim!

Son zamanlarda 3-5-2 oynbadığımız için Arda baya bir yoruldu milli maçtada öyleydi Antalya maçında da en büyük kozumuz Arda olacaktır.

Yanlız kart sınırında bu maçta bir sarı görse Kocaeli maçında oynamasada olur. Nasıl olsa ASY de Lincoln-Kewell-Baroş götürür Arda da dinlenmiş olur...

Evet Arda bu maçta sarı kart görse güzel olur :)

4_Arda_turan.jpg

arda_turan.jpg

TURAN_Arda_20060927_GH_R.jpg

arda+turan

arda+turan

arda+turan

arda-turan-b11.jpg

ARDA_TURAN_KAMP_1_by_Lathe_chisel.jpg

arda_euro2008.jpg

ard93u93no7ab8.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt