#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda önce bir güzel çıkış yapsın sonra mecbur verecekler su futbolla sahada zor oynuyor kaptan niye olsun hem ayhan'dan alıp ardaya vermek abes olabilir

Yahu yaşla ne alakası var ? Ayrıca Ayhan abi bunları dert edecek biri değil,kaldıki o hakediyormu o pazubandı ? Hakemlerle ve oyuncularla en çok diyaloga giden o..

Arda'ya gelince,kötü oynuyor diyemeyiz.Ama kendi kapasitesinin yarısını bile göstermiyor,maç bitmek üzere hala 1-2 adamla uğraşıyor,çalım atma çabasında..Ama kendini aşmak zorunda,farkındamı bilmiyorum ama bi çok kişi için çok fazla anlam ifade ediyor ..Yeteneğine de lafımız yok sadece eski ardayı görmek istiyoruz ..

Ardanin tek begenmedigim huyu 2 adam gecsin siradaki 3. yüde gecmeye calisiyo. 2 kisi zaten gectin Ardacim ver pasini rahat oyna niye SIKISTIRIYORSUN kendini? Bundan bi vazgecse ne güzel olacak.

Takım kaptanlığına Arda Turan'ın getirilmesini istiyorum. Takımda bu görevi yapabilecek bir kişi. Herkes tarafından çok seviliyor.

Arda artık yapabileceklerini göster.!!!

Sen çok özel bir futbolcusunNe lincoln ne kewell sende sıradışı bir potansiyel var....İyi gününde olduğun zaman senden çalım yemeyecek topu alacak adam yok..

Rakip mi kim olursa?? O hiç önemli değil..

emin olduğum tek şey kaptanın sahadaki beyni lincoln değil arda olacaktır..bu fırsatı iyi değerlendir arda turan...bir emin olduğum şey ise arda için bülent kaptan'ın önemidir ve kesinlikle arda onun söylediklerini yapmak için daha çok çabalayacaktır...

Bordeaux maçında en büyük kozumuz gene Arda Turan olacaktır!

arda çok yorgun sakatlanmasindan korkuyorum, bence firsat yaratilip bu oyuncumuzu dinlendirmemiz lazim

Arda şu anda dünyada fazla bulunmayan yetenekli dediğimiz oyunculardan biri

Ancak kendini geliştirmeli en başta şutlarını ve duran topları Arda kullanmamalı

Formsuz bu aralar iyi oynamıyor ancak biliyoruzki dünyadaki sayılı yeteneklerden birisi

Arda şu anda dünyada fazla bulunmayan yetenekli dediğimiz oyunculardan biri

Ancak kendini geliştirmeli en başta şutlarını ve duran topları Arda kullanmamalı

Formsuz bu aralar iyi oynamıyor ancak biliyoruzki dünyadaki sayılı yeteneklerden birisi

Aynen katılıyorum içeri dalıyor bir şut çıkarsa belki birinin önünde kalacak ve gol olacak artık işin incelikleri uygulaması lazım sahada!

Calım attıktan sonra saglam bi sut atabilse muthis bi topcu olacak.

Nasri'nin tarzı Arda'ya çok benziyor ama ikisini ayıran tek özelliği şut farkı var gördüğü yerden zımbalayabilecek bir vuruş becerisine sahip!

Şutlarını ve ortalarını geliştirmesi laızm ozaman tadından yenmez

Nasri büyük bir balon bence asla arda kadar yetenekli değil..

Arda>Nasri her koşulda böyle bu..

Katılıyorum ancak sut konusunda arda iyi degil ve kendini geliştirmeli böyle yıldız olunmaz ayagında topla dolaşmakla olmaz bak imzanda messi var o adamda topla dolaşıyor ama gol atmadan yada attırmada gelmiyor arda ise dolaşıyor kendini yoruyor vakiti geciriyor ama gol atmadan yada attırmadan geliyor arda yetenekli bunda herkes hemfikir ancak biraz daha oyundaki yeteneklerini takıma gol saglayacak sekilde kullanması lazım

Nasri büyük bir balon bence asla arda kadar yetenekli değil..

Arda>Nasri her koşulda böyle bu..

ben ardayı severim yetenekli ama nasri ardadan daha hızlı daha teknik oyun zekaları aynı seviyede arsenal nasriyi tottenham modric i aldı adamların bildikleri birsey var demektir galatasaraydan 10 milyon uzeri tek teklif alan futbolcu mehmet topal

Şu >,< muhabbetine bitiyorum zaten...

Ne alaka canım şimdi. Nasri de büyük potansiyeldir, Arda da ...

İkisi de akıllı oyuncudur. Mentalite olarak Nasri daha ön plana çıkar Arda'dan... Öyle ki, Arsenal kadrosunda bulunuyor...İkisi de ayrı özelliklere sahip genç yıldızlardır. Kıyaslamak da neyin nesi ki...

Arda ve Nasri'nin benzer özellikleri var ama bence Arda daha iyi futbolcu.

ARDA nın sorunu beyninin TURK olarak çalışması.

Kendini geliştirmeyi tercih etmemesi.

Şuan ARDA > Nasri

Ama 5 yıl sonra ne olur şimdidin bilemesiniz

unutmayalimki Nasri fransiz oldugu icin Wenger bu futbolcu ile daha kolay bir sekilde diyaloga girer. Evet benim gozumde de Arda Nasriden daha iyi bir oyuncu, ama Ardanin tek eksigi benim gozumde o sprinter hizi. Eger o hiz olsaydi Ardada, zaten Galatasarayimizda asla Paf takiminda bile oynatma imkanimiz olmazdi, simdi Manchester United, Chelsea Arsenal, Barcelona gibi takimlarda olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt