#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Süperdin! Demistim bu macta nedense sana cok güveniyorum diye. Bosa güvenmemisim. Sen bitanesin be. Gol attiktan sonraki yüz ifaden, sevinmen, calimlarin, ortalarin, top kapmalarin, paslarin herseyinle harikaydin. Hep böyle ol Aslanim. Biz senin arkandayiz.

En az 30 milyon €. Kimse bana aşağısını söylemesin.

Arda iğne deliklerinden geçirdin topu helal olsun

Ardaya laf söyleyenler,G.Saray'ı kafasında bitirdiğini iddia edenler,gelsin yorum yapsınlar..rica ediyorum yoksa ben o çok değerli yorumlarını çıkartıp koyacağım buraya..

Maç boyunca harikaydı,2 güzel gol attı..ama 85 dkkada top kornere gitmesin diye kendini hırpalaması,savunmaya koşması yanında kendini izleyen abilerine (!) selam etmesi..

Yıllar boyuncu bizden biri çıksın istemiştik..Bülent Korkmazdan sonra 1-2 kelime laf edebilen,forması için canını verebilecek kadar seven çıkmamıştı..ama sen bambaşkasın arda ..biliyoruz,hep gururlandıracaksın bizi ..

Büyük Kaptan Bülent Korkmaz, Genç Kaptan Arda Turan......... oleeeeee

Ne intikami yahu?

Arda dün cok iyidi ama süper degildi. Calim repertuarini C.Ronaldo abin gibi gelistir bak bakalim sonra daha nerelere kadar cikarsin :)

Biraz daha seri, agresif ve hizli oynarsa harika olur.

Liverpoolun oyun sistemine küt diye oturur :D

Ne intikami yahu?

Arda dün cok iyidi ama süper degildi. Calim repertuarini C.Ronaldo abin gibi gelistir bak bakalim sonra daha nerelere kadar cikarsin :)

Süper değilmiydi Yusuf sen maçımı izlemedin ya C.Ronaldo Arda kadar takım oyuncusu olsun taraftar heykelini diker,biz kıymet bilmiyoruz!

Süper değilmiydi Yusuf sen maçımı izlemedin ya C.Ronaldo Arda kadar takım oyuncusu olsun taraftar heykelini diker,biz kıymet bilmiyoruz!

Maci 75 kisi ile birlikte izledim, var mi diyecegin?

Ben calim repertuarindan bahsediyorum sen takim oyunculugundan, ne alaka?

Arda calim atmayi seven ve yapabilen oyuncu ama maclarda durmadan ayni calimlari yapinca karsi takimdaki defans oyunculari biliyorlar sonra onu nasil durduracaklarini.

Biraz daha degisik degisik hareketler yapsa, bunun cok faydasini görür.

Maci 75 kisi ile birlikte izledim, var mi diyecegin?

Ben calim repertuarindan bahsediyorum sen takim oyunculugundan, ne alaka?

Arda calim atmayi seven ve yapabilen oyuncu ama maclarda durmadan ayni calimlari yapinca karsi takimdaki defans oyunculari biliyorlar sonra onu nasil durduracaklarini.

Biraz daha degisik degisik hareketler yapsa, bunun cok faydasini görür.

İyiydi ama süper değil diyorsun söyler misin Arda daha ne yapmalı 2 gol 1 asist geri gel top çıkar ileri git gol at attır,orta sahada kora kor mücadele karşında mahalle takımı yok Bordeaux var,Cristiano Ronaldo İnter maçında show mu yaptı,elbette Ronaldo inanılmaz bir oyuncu kıyaslamıyoruz ama Arda bence dün resmen öldü sahada daha ne yapabilir ki bir oyuncu ağzım açık izledim Arda'yı!

İyiydi ama süper değil diyorsun söyler misin Arda daha ne yapmalı 2 gol 1 asist geri gel top çıkar ileri git gol at attır,orta sahada kora kor mücadele karşında mahalle takımı yok Bordeaux var,Cristiano Ronaldo İnter maçında show mu yaptı,elbette Ronaldo inanılmaz bir oyuncu kıyaslamıyoruz ama Arda bence dün resmen öldü sahada daha ne yapabilir ki bir oyuncu ağzım açık izledim Arda'yı!

Macin baslarinda mesela daha aktif ve etkili olabilirdi.

Bence bu yilki en iyi macini cikartti Arda, sezonun basindan beri daginik bir performansla oynuyor ama bu macta cok iyi oynadi.

kontrataga cikarken hep topla oyalaniyor ve cikamiyoruz sonunda.

Birde Lincoln dün hep soldan geldi,neden? cünkü oranin zayif oldugunu anladi ama Arda bu anlayamadi.

Ne intikami yahu?

C.Ronaldo gelsin Arda'dan futbol zekası,oyun okuma dersleri alsın...

Tek bir kanatda durup çalım atmıyor bu çocuk

Fifanında dedigi gibi topu her ayagına alışında rakip takım için tehlike doğuyor...

Elinizi vijdanınıza koyun Arda'nın Galatasaray aşkı mı daha güçlüdür,Cristiano Ronaldo'nun Man U aşkı mı? o tribünlere oynayan bir top cambazı adam kovaladığını çok nadir görürsünüz ama Arda benim gözümde Ronaldo'dan çok daha yükseklerde!

Arda senden özür diliyorum ettiğim sözlerden dolayı.Aslında suç senin değil, Skibbe denen futbol cahilininmiş.Ya bir insanı hiç mi dinlendirmesiniz ya ?

Dakika 90+2 olmuş, Arda canla başla mücadele ediyor.

...

Harikanın ötesinde bu çocuk.

Antu der ya hani; Balon Arda ! ...

Alın, içinizde patlasın bu balon ! ...

Yakında Kadıköyde Patlayacak !

Arda Turan sen bizim herşeyimizsin.Bi ara top toplayıcı çocuğa topu vermesi için nası bağırdığı duyuldu.Müthiş hırslıydı.

Arda Turan sen bizim herşeyimizsin.Bi ara top toplayıcı çocuğa topu vermesi için nası bağırdığı duyuldu.Müthiş hırslıydı.

O anda maç 3-3 olmuştu,tribünde ses yok...

Arda:Ver ver veeeeeeer:D

Dünkü maçta uzaydan gelmiş gibi oynadı.Gol attı(hemide 2 tane:D),asist

yaptı,sahada basmadık yer bırakmadı,arkadaşlarını yönetti ve hiç yorulmadı.

Büyüksün ARDA...

Arda'nın tek eksiği, topun etrafında bacaklarını çevirmeyi hiç denemiyor, biraz yapsa 1e 1'de daha etkili olucak, biraz çalım çalışmalı... onun dışında seviom keratayı :D

Arda'nın tek eksiği, topun etrafında bacaklarını çevirmeyi hiç denemiyor, biraz yapsa 1e 1'de daha etkili olucak, biraz çalım çalışmalı... onun dışında seviom keratayı :D

Bacakları kısa yapamaz :o

Yapmadıgı halde yapanlarada bin basar ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt