#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda Turan'ın Değeri kısmetse UEFA Kupasını aldıktan sonra en az 40 Milyon Euro olacak.Ondan büyük yükselen değer var mı.

Messi hızıyla geçiyor rakibi Arda yora yora bir sağ bir sol adamda derman kalmıyor ve geçip gidiyor,yok efendim çok zaman kaybediyormuş olabilir sonuçta top kaptırdığını görmek o kadar zor ki!

bence arda paha bicilmez bir deger.Elbette profesyonel futbolcu bir fiyati olucak tabiki ama gitme be arda avrupaya kal takimda. sendeki o inanci, o hirsi, o forma askini, o muhtesem futbolu, o ölümüne mücadeleyi bizden esirgeme. seninde söyledigin gibi seni sevenleri üzme be arda.

Bırakın şu para işlerini.Arda'yı satıp alınan paradan hiçbir hayır gelmez.

Zaten Avrupa'da oynuyor.Bordo maçında 2 gol attı...

Aziz Yıldırım mantığıyla konuşmayın lütfen :) (Bknz:Tuncay giderken söyledikleri)

Adamın amacı çok farklı kendisini kanıtlamak istiyor.Hem Galatasaray'a para kazandırmak hemde kariyerini iyi bi' takımda devam ettirmek istiyor.

Aslında hiç satılmasa daha iyi olacak ama mecburen satılacaktır.Gelecek sene çok yüksek bi' meblağa gideceğini düşünüyorum.

Rekor bir transfer bedeliyle gidecek ama ne zaman istiyoruz ki hiç gitmesin ama kariyeri açısından Uefa yada Şampiyonlar ligi kupasını kaldıralım sonra onu İngilterede Man U'da görmek isterim!

elbet gidecek, artık ben Ardayı Juventus, Valencia, Sevilla gibi takımlarda ilk 11 oynarken görmek istiyorum..

Adam dünyanın en büyük takımında oynuyor.Niye gitmek istesin?Ölene kadar buradayım dedi zaten...

Paranın vede Master Card'ında alamayacağı şeyler vardır.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt