Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Turan'ın neden böyle hareket yapma iç güdüsünün oluştuğunu dün tesadüfen kanalları zaplarken gördüm...
Kanal Ntvspor
Program : Kırmızı Çizgi
Konuşanlar : Hıncal Uluç, Mehmet Arslan
Programı izleyenler görmüştür benim izlediğim zamanda Mehmet Arslan denilen adam aynen şöyle konuştu " Süperlig'de bütün maçları izledim, yanlızca 1 kişi beğendim oda Arda Turan(Ballandıra ballandıra)dır." Denizli maçında son dakika daki hareketinden bahsetti. Sonra Hıncal'da " Hagi'yi, Maradona'yı izledim ben böyle bir hareket görmedim. " Diye konuştu !?
Ben hayatımda böyle hayrete düşmedim. Hep bazen düşünüyodum Arda neden sürekli hareketler felan deniyor diye. Bundan sonra belli oldu, ulan sen hareket yapıyor diye adamı översen ee O da kendini iyi bişey yapıyor zanneder. Hiç yapamadığı çalımları yapmaya çalışır. Burda her zaman dedim Arda pas oynamalı diye başka diyende olmuştur, Ama bizim gücümüz, iknamız ne kadar KOSKOCA MEDYADA Kİ bir kör CAHİLİN ki ne kadar.
Arda'da her zaman ki gibi devam edicektir hareketlerine ne diyelim. Etsin hee öyle başarılı oluyosun, Maradona'da Hagi'de bile görmedik o hareketleri. Zaten futbol çalım atarak oynanıyor aferin Arda devam et...
( Bu söylediklerim arada o tür çalımların atılmayacağı anlamına gelmez, Arda'nın becerisinin yatkınlığı tam tersinedir. Çalım manyağı dediğimiz Ronaldo bile bir maç içerisinde bu kadar çalım, hareket yaptığını görmedim. )
Barış'a toz kondurmayanlar, Arda'yı tek hatasında eleştirmeye çalışıyor. Onlara sadece gülüyorum. Bazılarının bu kulübün altyapısından çıkan adamlarla sorunları var. Sabri'yi bitiremediler çünkü dirayetli bir adam. Arda da öyle. Ama Aydın gibi bir yeteneği yediler maalesef.
Barış'a toz kondurmayanlar, Arda'yı tek hatasında eleştirmeye çalışıyor. Onlara sadece gülüyorum. Bazılarının bu kulübün altyapısından çıkan adamlarla sorunları var. Sabri'yi bitiremediler çünkü dirayetli bir adam. Arda da öyle. Ama Aydın gibi bir yeteneği yediler maalesef.
Aydını kim yedi?