Devrim AKIN
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 6.584
- 1
- 1.333
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Arda yok oluyor,kimsenin haberi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yok oluyor?
Orta sahada kapanan takımlara karşı oynaması ve hala çalım üstüne çalım hareketlerine davam etmesi yüzünden.
20 milyon Euro'ya satarız kelimeleri hayalden ibaret artık.10 verileceğini sanmıyorum açık söylemek gerekirse.
Yazık gerçekten bu kadar yetenekli bir adamın yok oluşu.Hadi yok oluş demeyim de sıradanlaşması.
Üzgünüm Devrim ama katılmıyorum. Evet Arda eskisi gibi değil ama çok çalıma girdiği için değil, Kaptan olduğu için. Herkes çok üstüne gittiği için kaldıramıyor bazı şeyleri, içine atıyor. Dikkat ediyorsanız eski hareketliliğini kaybetmiş gibi oynuyor. Önceden daha canlıydı.
Barış'a toz kondurmayanlar, Arda'yı tek hatasında eleştirmeye çalışıyor. Onlara sadece gülüyorum. Bazılarının bu kulübün altyapısından çıkan adamlarla sorunları var. Sabri'yi bitiremediler çünkü dirayetli bir adam. Arda da öyle. Ama Aydın gibi bir yeteneği yediler maalesef.
Arda'yı bende severim, hemde çok. ama bi gerçek varki bu oyunuyla avrupa liglerinde ilk 5 klube degıl, orta sıralardaki bir klube gidebilirse iyidir.. fiyatının bırak 15m euro, şuanda 7-8 veren çıkarsa şaşarım.
Üzgünüm Devrim ama katılmıyorum. Evet Arda eskisi gibi değil ama çok çalıma girdiği için değil, Kaptan olduğu için. Herkes çok üstüne gittiği için kaldıramıyor bazı şeyleri, içine atıyor. Dikkat ediyorsanız eski hareketliliğini kaybetmiş gibi oynuyor. Önceden daha canlıydı.
Şu anda Arda'ya 15 milyon € verecek en az 5 klüp vardır.

Fenerbahçe 1.![]()
Arda Turan'ın neden böyle hareket yapma iç güdüsünün oluştuğunu dün tesadüfen kanalları zaplarken gördüm...
Kanal Ntvspor
Program : Kırmızı Çizgi
Konuşanlar : Hıncal Uluç, Mehmet Arslan
Programı izleyenler görmüştür benim izlediğim zamanda Mehmet Arslan denilen adam aynen şöyle konuştu " Süperlig'de bütün maçları izledim, yanlızca 1 kişi beğendim oda Arda Turan(Ballandıra ballandıra)dır." Denizli maçında son dakika daki hareketinden bahsetti. Sonra Hıncal'da " Hagi'yi, Maradona'yı izledim ben böyle bir hareket görmedim. " Diye konuştu !?
Ben hayatımda böyle hayrete düşmedim. Hep bazen düşünüyodum Arda neden sürekli hareketler felan deniyor diye. Bundan sonra belli oldu, ulan sen hareket yapıyor diye adamı översen ee O da kendini iyi bişey yapıyor zanneder. Hiç yapamadığı çalımları yapmaya çalışır. Burda her zaman dedim Arda pas oynamalı diye başka diyende olmuştur, Ama bizim gücümüz, iknamız ne kadar KOSKOCA MEDYADA Kİ bir kör CAHİLİN ki ne kadar.
Arda'da her zaman ki gibi devam edicektir hareketlerine ne diyelim. Etsin hee öyle başarılı oluyosun, Maradona'da Hagi'de bile görmedik o hareketleri. Zaten futbol çalım atarak oynanıyor aferin Arda devam et...
( Bu söylediklerim arada o tür çalımların atılmayacağı anlamına gelmez, Arda'nın becerisinin yatkınlığı tam tersinedir. Çalım manyağı dediğimiz Ronaldo bile bir maç içerisinde bu kadar çalım, hareket yaptığını görmedim. )
Arda formsuz da olsa hala 25 milyon € edecek bir oyuncudur.
Arda'nın yaşlılığını düşünebiliyomusun ?
Düşünüyorum. Zaten hızlıyla ön plana çıkan bir oyuncu değil. Tecrübesi artmış olur. Daha iyi şut ve pas atmaya başlar. Tadından yenmez. Xavi gibi 25-26 yaşından sonra dünya futbolununun bana göre en efsane isimleri arasına girer(Xavi girdi, Arda giremez muhtemelen yanlış anlaşılmasın, Xavi gibi yaşlandıkça daha iyi olur demek istiyorum, şimdi üzerime atlarlar).
Zira yaşlanınca hızın ve fizik gücün düşer. Arda dediğim gibi hızıyla buralara gelmiş bir adam değil. Fizik gücü çok üzt düzey. Türkiye'de kimse faul yapmadan ikili mücadelede omuz vurarak falan topu Arda'dan alamaz. Kafaya nasıl çıktığı da malum(Attığı golden bağımsız konuşuyorum)
İşte yaşlı Arda böyle olur. Ha olmadı diyelim, bunu şimdi konuşmak ne alaka? 22-23 yaşındaki adam...