#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Seni sevmeyen ölsün,ölsün...Seni sevmeyen ölsün..:):)

Arda olmasa orta sahamız tek pas yapamaz tamam iyi oyuncular var ama hiçbiri arda gibi sürekli çalışmıyor.iddia ediyorum,arda olmasa her anadolu takımında puan kaybederiz attığımız her golde atmasa asist yapmasa bile parmağı var .

Benimde sevdiklerim kişilerdir.Özellikle Arda'yı çok seviyorum.

FİLM / TV

-En sevilen aktris: Sinem Kobal

SPOR

-En sevilen sporcu: Arda Turan

MÜZİK

-En sevilen kadın şarkıcı: Hadise

Arda Turan’a Acıbadem Hastanesi’nde bugün yapılan ayrıntılı tetkik ve muayenede kasık bölgesinde derin kas gruplarında zorlanma tespit edildi. Sağlık ekibi tarafından bu akşamüstü dinlendirilen Arda’nın tedavisine başlandı.

Arda Turan’a Acıbadem Hastanesi’nde bugün yapılan ayrıntılı tetkik ve muayenede kasık bölgesinde derin kas gruplarında zorlanma tespit edildi. Sağlık ekibi tarafından bu akşamüstü dinlendirilen Arda’nın tedavisine başlandı.

Bir tek Arda sakatlanmamisti sonunda bu da oldu. :ka10:

Bukadar sakatlikda artik normal olamaz ! :42:

Sakatlıgı ciddi mi ?

Bir bu eksikti hey Allahım nasıl bir illetmiş arkadas takım degilde bu sakatlıklar kanser edicek beni:mad:

Çok önemli bir sakatlık olmasa gerek kaslarında zorlanma olması çok normal insanüstü mücadele etti ve dinlenmeden Konya'da oynadı Arda'da insan!

Bu sağlık kurulu başkanını kızılcık sopasıyla dövmek lazım.:ka10:

Bu sakatlıklar normal felan değil..Mutlaka bi yerde yanlış giden birşeyler var..

Bu sakatlığın sağlık kuruluyla ne alakası var arkadaşlar!

Bu sakatlığın sağlık kuruluyla ne alakası var arkadaşlar!

Ama hakkediolar adları cıktı bi kere:D cıkarmıcaksın adını arkadas 2 senedir sakatlıklar bogusuyoruz bir tane daha varmı acaba sezon içinde 31 kişilik kadronun 15i sakat:eek: ve bu takım sampiyonluk yarısında vardı hala var tfk iddiası vardı malesef sanssızlıkdan kaybettik ve avrupa sampiyonlugu hedefi var ve hala devam ediyor eger birtane daha takım varsa bişey demiyorum eger yoksa DEFOLUN GİDİN LAN ARTIK diyesim geliyor.

Ama hakkediolar adları cıktı bi kere:D cıkarmıcaksın adını arkadas 2 senedir sakatlıklar bogusuyoruz bir tane daha varmı acaba sezon içinde 31 kişilik kadronun 15i sakat:eek: ve bu takım sampiyonluk yarısında vardı hala var tfk iddiası vardı malesef sanssızlıkdan kaybettik ve avrupa sampiyonlugu hedefi var ve hala devam ediyor eger birtane daha takım varsa bişey demiyorum eger yoksa DEFOLUN GİDİN LAN ARTIK diyesim geliyor.

Çok ciddi birşeyi yok Arda'nın bir maç dinlense bomba gibi olur!

Dinlendirilmesi gerek. Bursa maçında skora göre belki erken çıkarılabilir oyundan.

Arda Bursa'ya zor!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın, kasık adalesindeki zorlanma yüzünden cuma günü Bursaspor karşısında forma giymesinin çok zor olduğu ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı takımın yaptığı çalışmaya katılamayan Arda'nın hastanede yapılan ayrıntılı kontrolünde kasık bölgesinde derin kas gruplarında zorlanma tespit edildi. Sağlık ekibi tarafından yakın kontrole alınan Arda'nın tedavisine hemen başlandı. Konyaspor maçında kendisini aşırı zorlayan genç futbolcunun ağrılarının şiddetli olduğu ve cuma günü oynanacak Bursaspor maçında forma giymesinin çok riskli olabileceği öğrenildi.

Kaynak : DHA

son iki mactir insan üstü mücadele veriyor sahada bu mac dinlenmesi iyi olucak ama sakatlik durumu moralimizi bozdu. insallah hamburg macina yetisir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt