#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ardayı alıcak takım her açıdan düşünür bakar. Arda 28-30 arası İngiltere'de oynayamaz.

Tamam. Fenerli olsan bu da bir ümit tabii derdim. Ama değilsin de. Ön görüne hayran kaldım. Neyse bırakalım 28'i. gitsin 23-24 de bakalım ne yapıyor? Bakalım ne kadar veriyorlar. O zaman tekrar konuşuruz.

Liverpool forumlarında Arda konuşulurken siz en fazla 7-8 milyon €'ya satılıyor diyorsunuz. Pes doğrusu!

Tamam. Fenerli olsan bu da bir ümit tabii derdim. Ama değilsin de. Ön görüne hayran kaldım. Neyse bırakalım 28'i. gitsin 23-24 de bakalım ne yapıyor? Bakalım ne kadar veriyorlar. O zaman tekrar konuşuruz.

Ben Galatasaray'lıyım. Mesela Özer'inde avrupada çok iyi işler yapmasını isterim, ama forumlarında Arda'mızın uçağı düşsün gebersin diye yazanları gördüm. Farkımız bu zaten :happy0025:

Guti'nin verdiği pasın nasıl olay olduğunun farkında mısın? Attığı gol ve yaptığı hareketi o programın dışında öveni görmedim. Bahsedeni bile görmedim... Ayrıca Hıncal Maradona bile yapamadı demedi, ben Maradona dahil neredeyse bütün efsaneleri dünya kupalarında tribünlerde izlemiş biri olarak konuşuyorum dedi.

Diğer arkadaşlar da sezon sonunda görürler Arda kaç paraya nereye gidiyor...

Peki sorum şu o kadar saçmasapan övüldüki hala Arda'dan pas futbolu bekliyebilirmiyiz ?

arda denizli macinda bence iyiydi attigi gol muthisti o nasil sicrayis oyle aslanim benim ayrica son dakikada iki kisinin arasinda yaptigi harekete bayildim bazilari begenmesede bayildim

Peki sorum şu o kadar saçmasapan övüldüki hala Arda'dan pas futbolu bekliyebilirmiyiz ?

Bunun Arda'nın oyununu zerre kadar etkilyeceğini düşünmüyorum. Dediğim gibi onun bu hareketini öven sadece Hıncal'ı gördüm ben. Diğerleri haftalardır paslı oynamalı diye eleştiriyor, onlardan etkilenmeyen adam Hıncal Uluç böyle dedi diye oyun tarzını mı değiştirecek? Haberi olduğunu bile sanmam...

Aklın sahada olsun kaptan! Kopma maçtan bu geminin kaptanı sensin!

Adam forvette oynuyo maç içinde bazen bakıyorum nerde ne yaptığını kendi bile bilmiyor.

Lütfen Arda yı Arda yapan SOL KANAT a oynatın bu adamı.Lütfen

Bugün attığı golün dışında bir şey yaptı denilemez. Fizik olarak kötüydü ve sorumluluk almadı hiç.

kötü oynuyor bireysel oynuyor ancak 1 mac iyi oynuyor sonra Messi oluyor Hagi oluyor yetenekli topcu ancak iyi oynamıyor

futbolu geriyo gidiyo yapma ARDA!!!

Ben beğendim. Golünü attı.

Takım bu kadar kötüyken Arda ne yapsın? Üstelikte forvette iki tane kasabın arasında oynamak zorunda kaldı.

Kaptan, daha fazla efor! daha 22 yaşındasın..

olmuyor böle!

futbolu neden geri gidiyor gun gectikce anlamis degilim, ya yeteri kadar ozveri gostermiyor yada var bu isin sonunda birsey

Takım kötü oynayınca sorumlusu Arda oluyor niye bizi kurtarmadın gibisinden

Arda şu an full kapaite oynasa ne olur

Diğerlerinde ruh kalmamış

Ardaya orta sahadan yeterince destek gelmiyor, kendi basina ne yapsin 3 kisi arasinda.. Dos Santos ve Elano ile daha iyi uyumlu olmasi lazim.. Arda gecen sene Lincoln ile iyi uyumluydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt