#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Forvet olarak oynadığı 85 dakika çok kötü olup,son 5 dakika(Giovani oyundan çıkınca) çok iyi işler yapıyorsa bir futbolcu 2 tane pozisyon hazırlıyorsa ki maç boyu 3-4 pozisyonumuz var,ama en netleri son 2 pozisyon demek ki suç Arda'da değil,5 maçtır onu öyle oynatmasına rağmen bu gerçeği görmeyen Teknik Adamdadır.Rijkaard çok iyi bir antrnör ama maalesef Türkiye şartlarında harcanmaya mahkum çünkü onun öğrendiği-öğrettiği futbolda rakip takımın ne yaptığı değil kendi takımının ne yaptığı önemli ama TÜrkiye Kasaplar Ligi'nde başarı hakemleri iyi ayarlayıp,ara gazını Türk oyunculara iyi vermekten geçiyor.

Arda forvet değil bunu görmüş olduk bencede..

Arda sağ kanada Keita forvete çekilmeli ama belkide Keita forvet oynamak istemiyor olabilir

20 mactir sahada yok

Milli Takim bosna'ya karsi elendi o mactan sonra Arda bitti

Dünya Kupasından elenmenin verdiği moral bozukluğu olabilir belki eğer bu turnuvaya katılsaydık Arda kendini gösterme şansı bulacaktı

Vallah bilmiyorum Bosna macindan önce Arda tek basina takim gibi oynuyordu o mactan sonra ortalikda yok

Abartma..

Panatinaikos maçında felan iyi oynamıştı..

Tabi bildiğimiz Arda yok ama hem takımın düşen formu hemde bir türlü mevkinde oynamaması bir etken.

Nasil abartma ???? :rolleyes:

Bumu Arda ????

Bumu bizim öve öve bitiremedigimiz ve Kaptan yaptigimiz Arda ????

Bosna macindan sonra bu cocuk sahada yok hep Sinem Sinem Sinem Sinem

Yeter artik böyle devam oynarsa Kewell ve Baros dönünce sadece yedek olur bu Takimda

YouTube - arda vs estonia

YouTube - arda vs bosnia

Benim istedigim ve özledigim Arda bu

Arda o kadar büyük işler yaptıki normal oynaması size kötü gibi geliyor.

Arda'nın biraz dinlendirilmesi lazım.

arda nin sezon sonu gitmesi lazim bundan sonra iyide oynasa kotu de oynasa kimseye kendini begendiremeyecek dir ama sattikdan sonra ah ardayi nasil yolladik diyen cok kisi cikacaktir

Arda'nın gitmesini istiyorum aslında çünkü kendide avrupada oynamak istiyor.Fakat sanki o olmazsa takımda ruh kaybolacakmış gibi hissediyorum

Hızlı oynamayı öğrenemeyecek galiba.

Arda nın sol açık oynaması lazım forvet değil.Eski yerine geçsin o zaman işler değişir.

arda ta her zaman guvenırım ancak bende satılmasından yanayım hem kendi hem kulup icın zaten bana gore gıo ıle jo nun kıralanmasının sebebi arda dan sezon sonu gelecek para ya guveenımesi olabilir ayrıca servet m.topal ayhan-gokhan zan-leo dan da 10-12 milyom arası para gelirse ve bu parayla bir orta saha ve bir forvet alınırsa cok ıyı olabilir boylece talım hem maddi kayıp yasamaz hem de takım temızlenecegı ıcın duzenı oturmus bi takım ortaya cıkar işte 2010-2011 model galatasaray

-----------------ufuk---------------

sabri---ali turan------neil------hakan b

----------------m.sarp---------------

----------nuri(hamit)--elano----------

----keita-------------------gio--------,

------------baros(jo)-----------------

yedekler-aykut-ugur-aykut demır-barıs ozbek-emre colak-caner(kewell)-sercan(m.pektemek) not:m.cagıran ı bilmiyorum

offf be abi ne kadro ama hem maddi olarak ta kayıba ugramayız

he ne dersiniz kadroya

Arda ilk yarının sonunda Sarp'ın indirdiği topu gol yapabilse veya son dakikada çaprazda kaleye vurabilseydi süper olurdu.

Arda ilk yarının sonunda Sarp'ın indirdiği topu gol yapabilse veya son dakikada çaprazda kaleye vurabilseydi süper olurdu.

İniesta yakalasaydı öyle bir şans kaçırırmıydı acaba?

İniesta ile kıyaslıyorum çünkü bizim forumda o klas bir adam olarak görülüyor.

Yurt dışında gittiğindede bir kere kaçırır iki kere kaçırır üçüncüye kızağa çekerler...Premier lige gitmek istiyor kendisi ama oraya hiç uygun bir futbolcu değil bence. Seri A'da yada Bundesliga'da filan olsa daha çok iş yapar.Birde ispanyanının bazı takımlarında...

Bir kez daha anladık ki Arda'dan forvet olmaz. Bu takımda oyun anlayışlarını değiştirmesi gereken bir çok oyuncudan biridir Arda... Fiziki özellikleri nedeniyle ağır olduğu halde, basit oynamak yerine ayağında gereksiz çok top tutarak beni kanser etti resmen. Artık kendine çeki düzen vermesi lazım.

Bir kez daha anladık ki Arda'dan forvet olmaz. Bu takımda oyun anlayışlarını değiştirmesi gereken bir çok oyuncudan biridir Arda... Fiziki özellikleri nedeniyle ağır olduğu halde, basit oynamak yerine ayağında gereksiz çok top tutarak beni kanser etti resmen. Artık kendine çeki düzen vermesi lazım.

Iste bu, ilk kez birisi Arda'nin yavas oldugunu kabul ediyor :)

Kontrataga cikarken topu Arda'ya vermiyeceksin, icine ediyor.

Arda birazcik akilli olsa zorlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt