#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda TURAN %51

Konya deplasmanındaki bozuk zemin nedeniyle bir sakatlık geçiren ve kasığında yırtık meydana gelen Arda Turan’ın Bursa karşısında forma giyip giyemeyeceği, maç saatinde netlik kazanacak. Genç oyuncunun dinlendirilip, Hamburg sınavına saklanma ihtimali bir hayli yüksek. Ancak sakatlıklardan ötürü kadroda meydana gelen sıkıntıyı hafifletmek adına, Arda’nın en azından kulübede oturması da gündemde. Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın, Arda ile yaptığı görüşmede, “Ben her zaman hazırım hocam, yeter ki siz ‘oyna’ deyin” cevabını aldığı, ancak henüz kesin kararını vermediği belirtildi.

Cevap: Arda TURAN %51

riske edilmesin yerine kewell oynasın sagda aydın oynar...

Cevap: # 66 Arda Turan

Arda: Daha iyi olacağım

518195054.jpg

Arda Turan, UEFA Kupası'nda Bordeaux'yu elemelerinin ve ardından ligde Konyaspor'u yenmelerinin kendilerine nefes aldırdığını söyledi...

Arda, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Bordeaux ve Konyaspor maçlarında aldıkları başarılı sonuçlarla yeniden keyiflendiklerini belirtirken, ''Biraz nefes alma fırsatı bulduk ve önümüze daha iyi bakıyoruz. Şimdi her iki maçı da unuttuk. Önümüzdeki her maçı kazanmak için oynayacağız. Başka çaremiz yok'' dedi.

Galatasaray'ın, oynadığı her maçı kazanabileceğini, ancak iyi konsantre olunması gerektiğini vurgulayan Arda, son maçlarda attığı gollere ve yükselen performansına değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ben her zaman mücadelemi takımım için sonuna kadar veriyorum. Goller de olunca tabii ki mutlu oluyorum, ama önemli olan gollerin işe yaraması. Bordeaux ve Konyaspor maçlarında işe yaradı. Benim işim, Galatasaray forması altında mücadele etmek, bunu da sonuna kadar sürdüreceğim. Maçları, öncesinde kafamızda defalarca oynayıp, pozisyonları düşünüyoruz. Gol atarsak veya gol yersek neler yaparız, düşünüyoruz. Maçı kafamda oynamayı seviyorum, hoşuma gidiyor. A takıma ilk çıktığım zamanla bugün arasında hem saha içi, hem saha dışı olarak önemli fark var. Çok daha fazla olgunlaştığımı, takıma çok daha fazla katkı yaptığımı düşünüyorum. Bu da benim için çok önemli.''

-MEHMET TOPAL'IN KEHANETİ-

Arda, omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olan takım arkadaşı Mehmet Topal'ın, Konyaspor maçı öncesi, gol atacağını söylediğini aktardı.

Konyaspor maçı öncesi hastanede ziyaret ettiği Mehmet Topal'ın, kendisine, ''Narkozdan çıkınca senin ismini sayıklamışım. Konya maçında gol atacağını hissediyorum'' dediğini aktaran Arda, ''Ben de 'Tamam, atarsam sana armağan ederim' demiştim. Kısmet oldu gol atmak ve ben de ona armağan ettim'' dedi.

UEFA Kupası 4. turundaki rakipleri Hamburger SV'nin saygı duyulacak bir ekip olduğunu da dile getiren Arda, ''Biz finali hedefliyoruz. Hedefi final olan bir takım, artık sonuna kadar gitmeli. Biz Hamburg'u elemek istiyoruz. Bunun için iki maçta elimizden geleni yapacağız'' şekline görüş belirtirken, takımın başına Bülent Korkmaz'ın gelmesi konusunda da ''Her zaman değişiklikler fark ettirir. Takımın başına Bülent Hocanın gelmesi ise çok daha farklı şeyler getiriyor. Çok fark etti''değerlendirmesini yaptı.

Topic yolunu şaşırdı :D

Bayern Münih haziran ayında Galatasaray’lı Arda Turan’ı almak için kararlıymış.

Bütçelerini bile planlamışlar.

Kaynağı her zamanki gibi çok sağlam..

Nasıl olur, bilmem ama dedikodu ötesi olduğunu biliyorum.

Arda’nın Bayern Münih’te oynamasının, Hamit Altıntop’un Galatasaray’a gelmesinden daha büyük bir olay olduğu tartışılmaz sanırım.

Bugünlerde gazetelerde İtalyan kulüpleri Arda’yı istiyor haberlerini okuyunca paylaşmak istedim.

OKAY KARACAN

Aceto'nun blogunda gördüm bu yazıyı..Yazının tamamı için;

Aceto Balsamico: Arda Seneye Nerede?

Eğer kulüp işi Arda'ya bırakırsa gideceğini sanmıyorumArda'nın hedefi İngiltere.

Ben Ardanın gitmesini istemiyorum,önümüzdeki senede,ondan sonraki sezonlarda.Millet ötüyor Avrupaya gidemese yıldız olamaz diye,ne alakası var ? Takımında kalıp,takımını avrupanın en iyileri arasına sokmak için çabalarsa pekalada olabilir,Avrupada yıllarını geçirdi emre,ne olabildi ? Galatasaray'a gelseydi,ne olabilecekti ? Ama gitmek isterse,

Hedefi İngilitere olsada,sanmıyorum orada büyük işler yapacağını.Fizik gücü çok mükemmel değil.La Liga en iyisidir. Fatih Terim devreye girerse,İtalya'yada gidebilir.İtalya futbolunu hiç sevmesemde arda için izlerim,zaten çok büyük bir Juve destekçisi.

Valla sanki giderse Bayern'e gider gibi geliyor nedense.Sadece öyle hissediyorum yani.

Bayern Munich'e gitmez bence ...

Bu arada bu topic neden hala burda :o forumda sorun mu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt