#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

benim bildigim arda cikar oynar Metin Oktay ruhu var diyoruz oynar OY NA YA CAK

Bacağını delen krampon çivisine rağmen sekerek oynayan Arda,o gün sahada olmak için her türlü fedakarlığı yapar.Ama bence sorun değil onun sağlığı herşeyden önemli.

Arda'nın durumu ciddiymiş sanırım.Arda'sız bir kadro üzerinde yoğunlaşmak lazım.Yazık oldu,Arda'nın maçı olabilirdi:(

Arda'nın durumu ciddiymiş sanırım.Arda'sız bir kadro üzerinde yoğunlaşmak lazım.Yazık oldu,Arda'nın maçı olabilirdi:(

Sakatlandıysa üzüldüm. Ne kadar formsuz olsa da belli olmazdı yani önemli maçlarda iyi oynayan birisi sonuçta Arda. Ama Hakan'ın iyileşmesi güzel oldu. Caner'de kaç maçtır formda son maçta da çok iyi oynadı. Hakan sol bek olur, Caner açıkta oynar. Keita forvet, Dos Santos sağda oynar. Ya da tam tersi olur, bir şekilde halledilir ama çok zor maç olacak gerçekten oradaki maç.

Çok haklısın çamur atıyorum çünkü onun yerine ben oynayacağım ayağını kaydırmam lazım. Göbek yok biz hayal görüyoruz topluca ! Kına falan diyen arkadaşlara şöyle bir atasözü var hatırlatırım "Kendi düşen ağlamaz".

Evet hayal ediyorsun..Git floryaya canlı gör..Televizyonda hem ekran hemde içine kalın giymesi yanıltıcı oluyor..

Ayrıca senin arda antipatini biliyorum..

Dinlen Ardam dinlen, biz sen olmadanda 4'leyip geliriz Madrid'i. Sen aman dinlen.

10.02.10, 23:27

ya o da sakatlanırsa...

iyi ki sakatlandı.

şu başlık altında çok insafsızca, haksızca, vefasızca, keyfi yorum yapanlar olması ve

diğerlerininde onlara ses çıkarmaması bizim hiçbir şeye layık olmadığımızı gösteriyor.

Arda eleştiriyi hakediyor arkadaş kimse hikaye anlatmasın .

Evet hayal ediyorsun..Git floryaya canlı gör..Televizyonda hem ekran hemde içine kalın giymesi yanıltıcı oluyor..

Ayrıca senin arda antipatini biliyorum..

Herkes aynı şeyi giyiyor şimdi bilek güreşinde yenilenlerin ama ben o kolumdan ameliyat oldum demesi gibi bahane üretme. Herkesi tv'den izliyorum takımın geri kalan 10 kişisi gelip evimde oynamıyor ya! Arda antipatisi değil Arda eski eski Arda (kişilik olarak) olana kadar benim duruşum bu ve bunda özgürüm.

Herkes aynı şeyi giyiyor şimdi bilek güreşinde yenilenlerin ama ben o kolumdan ameliyat oldum demesi gibi bahane üretme. Herkesi tv'den izliyorum takımın geri kalan 10 kişisi gelip evimde oynamıyor ya! Arda antipatisi değil Arda eski eski Arda (kişilik olarak) olana kadar benim duruşum bu ve bunda özgürüm.

Hayır Arda kilolu felan değil..

Daha geçen hafta formayı çıkardı gayet iyidi vücudu..

bitürlü kaleyi uzaktan görmeyi ögrenemedi gitti yahu.

söyle ceza sahasi disindan kafasini kaldirip, kaleye ve kaleciye baktiktan sonra füzesini gönderdigi maci görücekmiyim acaba...

bitürlü kaleyi uzaktan görmeyi ögrenemedi gitti yahu.

söyle ceza sahasi disindan kafasini kaldirip, kaleye ve kaleciye baktiktan sonra füzesini gönderdigi maci görücekmiyim acaba...

Arda'nın şut ve frikik özelliği olsaydı eğer, şu an 20 M € fiyat biçiliyor ise o fiyat 30 M € gibi fiyatlara rahatlıkla çıkardı. Kaç senedir geliştiremedi gitti şutlarını Arda. Çalışıyorum diyor ama bilemeyeceğim. Kesinlikle geliştirmesi lazım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt