#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Serhat'ın scoutlığının tekrardan verilmesini talep ediyorum,bu forum huzuru için gereklidir,bu güzel insan kendi ile hesaplaşıyor ama yazdıklarıyla herkesin ruh sağlığı ile oynuyor,Lütfen rica ediyorum,verinde şu çocukca hesaplaşmadan vazgeçsin....

Aydın'ı harcadı bu taraftar. Sabri'yi harcamayı denedi ama başaramadı. Uğur'u harcamaya çalışıyor uzun süredir. Arda'nın peşini sezon başından beri bırakmadılar. Bu klübün altyapısıyla nasıl bir alıp veremedikleri var, bilmiyorum. Arda da Sabri gibi çok sıkı bir Galatasaraylı olduğu için, kolay kolay pes etmeyecek.

Buna katılırım işte.

Kolay yetişmiyor futbolcu.

Arda herkesin ağzının sulanarak baktığı bir oyuncu. Takıma gireli sanırım 3 sezon oldu doğru dürüst formsuz dönemi olmadı. İlk günden beri hep sorumluluk aldı, takımın yükünü taşıdı. İşte öyle bir futbolcu ki, takımı için beceremediği halde yine sorumluluk alıyor ve her türlü bilinçsiz eleştiriye göğüs gelerek yoklukta forvet oynuyor.

Kimileri de Arda'yı Galatasaray'da huzursuz etmek isteyen satılmış medyanın oyununa gelip orda burda duydukları lafları gidip sağda solda sarfediyor. Neymiş Arda 35 yaşında gibi oynuyomuş. Neymiş Arda bencilmiş. Neymiş Arda formsuzmuş. 2 yaşındaki bebe bakış açısıyla yorumlarsan olayları Arda formsuz, Arda bencil, Arda kötü, Arda gitsin.

Bir yandan da Arda satılmalıdır artıkçılar var. 15 milyon dolar verene hediye edicekler neredeyse adamı. Zaten Aziz Yıldırım da sezon başında fiyatını belirledi Arda'nın... Resme azcık yukardan bakınca herşey belli.

Aydın kendini harcadı,ona gösterilen sabrı,Çinliler Bambu ağacını yetiştirirken bile göstermemiştir.

Yabancı hayranlığı yüzünden, Türkiye'de futbolcu yetişmiyor işte. Arda'dan iyi şu anda 15 tane futbolcu ya vardır, ya yoktur. Subjektif yorumlar değerini düşürmez.

1-Robben

2-Aguero

3-Simao

4-Silva

5-Hleb

6-Malouda

7-Nasri

8-Fabregas

9-Lennon

10-Wright Philips

11-Robinho

12-Diego

13-Kaka

14-İniesta

15-Gourcuff

16-Arteta

Arda o kadarda degil

İstatistikleri güzel ama fazla takılmamak gerek. Hala sezon başındaki Arda'dan eser yok. İstatistikler üzerinden konuşacaksak Alex dünyanın en süper futbolcusudur sanırım ama gerçekte durum öyle değil biliyoruz. Ve şu yukardaki fotoğraflar ile ilgili soğuk davranma, boş yere trip atma olayları çok canımı sıkmaya başladı.

Alex türkiyede hagiden sonra en iyi futbolcudur zaten..Bu istatistikleri dünya liglerinde yapsa dediğin olurdu neden olmasın?

1-Robben

2-Aguero

3-Simao

4-Silva

5-Hleb

6-Malouda

7-Nasri

8-Fabregas

9-Lennon

10-Wright Philips

11-Robinho

12-Diego

13-Kaka

14-İniesta

15-Gourcuff

16-Arteta

Arda o kadarda degil

Bunlar Ardadan iyi değil..Size göre gelmeden önce elanoda ardadan iyiydi görüyoruz şimdi..

Doğru Arda 35 yaşındaki futbolcu gibi oynuyor... Ama 35 yaşındaki bir futbolcunun olgunluğuyla...

Arda'nın bir iki maç dinlenmesi lazım.Son maçlardaki durum bunu gösteriyordu.

Barça forumundan;

A mi me parece muy buen jugador. Rinde muy bien en ambas bandas y le sobran cualidades de extremo veloz, con mucha explosividad, tiene un espectacular dribbling y conducción del balón, precisos centros, capacidad para leer el juego y templar el cuero, potente disparo desde la frontal, pero su mayor virtud es su personalidad dentro del campo de echarse el equipo a la espalda siendo un jugador tan jovén, esto le hace ser aun mejor. Un dato curioso a destacar también: le llaman el Iniesta turco por su parecido estilo de juego con el español: Habilidoso, creativo, con mucho regate y una precisión milimétrica en el pase, pero hay otra cosa que tienen en común y que le une es que los dos juegan habitualmente en la banda en sus respectivos equipos, aunque sus características son de mediapunta por el centro. Una promesa que va para estrella. Habrá que estar muy pendiente a el.

2n6c2hl.jpg

https://www.blaugranas.com/vinculan_a_arda_turan_con_el_barca-itemap-71-21980-6.htm

Madre mía, este es uno de mis protegidos, ya he hablado de él en algún post en este foro.

Precisamente ayer vi el debut de Franky Rijkaard con el Galatasaray y volví a quedar prendado de este jugador. Va a ser un crack, tiene cosas de Iniesta y Ribery, es rápido y de técnica exquisita, conduce la pelota pegada al pie, tiene una visión de juego fuera de lo común... Ojalá lo fichemos, para mi sería un acierto sin duda.

Barcelona Forumunda bir üyenin yazdığı mesaj ;

Dün Arda'yı izledim ve büyülendim. İniesta ve Ribery gibi bir tekniği ve hızı var. Sanki top ayağındayken arabanın altında sıkışmış gibi oluyor. Sanırım başarılı olmak için imzalamasını dileriz.

Ve başka bir mesaj ;

5 millones? es una de las mayores promesas del fútbol europeo. Quizás por 15-20 sí vendría.

Diğer üyeler 5 Milyondan az bir paraya alırız diyorlar ve yukarıda alıntıladığım mesajda bir adam aynen şöyle diyor ;

5 Milyon umut verici olabilir ama belkide bu para 15-20 ye bile çıkabilir.

Es un joven jugador,22 anos,es capiten del Galatasaray,y todos sabemos que significa ser capiten de un equipo,y en el EURO 2008 fue un de los mejores jugadores de Turquia.

Entonces,me parece muy bien jugador.

Mesaj aynen şöyle ;

O 22 yaşında genç bir oyuncu ve aynı zamanda Galatasaray Kaptanı. Euro 2008'de Türkiye'nin en iyi oyuncusuydu. Bu yüzden çok iyi oyuncu olduğunu hissediyorum.

Barcelona Forumunda bir üyenin yazdığı mesaj ;

Dün Arda'yı izledim ve büyülendim. İniesta ve Ribery gibi bir tekniği ve hızı var. Sanki top ayağındayken arabanın altında sıkışmış gibi oluyor. Sanırım başarılı olmak için imzalamasını dileriz.

Dün izledim derken hacı hangi maçı izlemiş acaba...

Atakan diger cevirileride bekliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt