#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Elano'ya laf ettirmeyenler, 22 asist + 9 golü olan Arda'yı tek kalemde silmiş. Nasıl bir taraftar bu?

Serhat Arda'yı silen kim ? Her yorumunda her konuda kendi yorumlarını katıyorsun. Takmışsın bir Aydın, Elano, Barış gidiyorsun. Elano'yu karşılaştırdığın adam kalmadı. Önce kafanı kaldır kendi yorumlarına bak sonra insanları eleştir. Benim düşüncemde olan kişilerin sayısı da epey fazla gibi duruyor.

cok iyi bir oyuncu. en kisa zamanda cok buyuk sevgi kazandi kendisine. bundan sonrada basarilar diliyorum...

Sağlık Raporu: Arda Turan

Bu sabah yapılan ayrıntılı tetkiklerde durumunun daha iyi olduğu tespit edilen Arda Turan, Antalya kampına katıldı. Şikayetleri tam olarak kaybolmayan Arda'nın tedavi ve antrenman programı sağlık ekibi ve teknik ekip tarafından değerlendirilerek belirlenecek.

Sağlık Raporu: Arda Turan

Bu sabah yapılan ayrıntılı tetkiklerde durumunun daha iyi olduğu tespit edilen Arda Turan, Antalya kampına katıldı. Şikayetleri tam olarak kaybolmayan Arda'nın tedavi ve antrenman programı sağlık ekibi ve teknik ekip tarafından değerlendirilerek belirlenecek.

Ayrıntılar Galatasaray.org ve GSTV

eyvah sağlık ekibi değerlendircek...

Kaptan Atletico Madrid maçına çıkacak gibi umarım kötü birşey gelmez başına sakat sakat maça çıkmasın...

Arda son haftalarda kötü oynuyor, kabul etmek lazım. Sorumluluk almıyor, ya topla çok oynuyor ya da toptan kaçıyor. Bu düşüşün sebebini çözemedim. Ama bu maç yeniden çıkışa geçmesi için iyi bir fırsat. Oynarsa çok büyük katkısı olacağına inanıyorum.

Arda son haftalarda kötü oynuyor, kabul etmek lazım. Sorumluluk almıyor, ya topla çok oynuyor ya da toptan kaçıyor. Bu düşüşün sebebini çözemedim. Ama bu maç yeniden çıkışa geçmesi için iyi bir fırsat. Oynarsa çok büyük katkısı olacağına inanıyorum.

Yanındakiler de oynamıyor çünkü.Ayrıca Arda oynadığı kadar oynatan bir adam ancak oynatabileceği bir oyuncu yok hücumda şu an.

umarım perşembe oynamaz.

amatörlüğün alemi yok. bir maç oynayacam diye sakatlığını uzatmak anlamsız.

arda'nın yerinde Gio oynamalı

Gününde olursa Atleticoyu tek başına yeneceğine eminim. :)

Arda tamamen düzelmiş, maçta oynuyor bir sıkıntı kalmamış Arda'nın sağlık problemi ile ilgili.

topu hasan sas gib tutmasin ayaginda isterse 10 mac kotu oynasin yinede duzelir yeterki tutmasin

İnşallah gerçek Arda gibi oynayacak bu maçta.

Beğenmediniz Hasan Şaş ne maçları alıp götürdü kaç tane beki peşine takmadı.

Hay sizin hasan şaşınıza..Keşke bi hasanımız olsa şuan..Onu o değil siz bitirdiniz..

Tek hatası böyle bir taraftar varken avtupaya gitmemesiydi..

Taraftar onu bağrına bastı peki ya o.Sadece gazetelerde bombaladı bizi.

Herkes verdiği kararın neticesinde yaşanacaklara hazır olmalıdır. ;)

Neyse konumuz o değil.:o

Taraftara lafı varmı Hasan'ın yok adamın yönetimle arasında problemleri var ayrıca onca alacağı var ama genede birşey dediği yok. Neyse konu dağılmasın.

Futbolcularımızı bitirmeye ne kadar meraklısınız. Madem Hasan Şaş gibi olmaya başladı onu eleştireceğinize destek olun. Hasan'ı eleştirdik bak ne hale geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt