#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Renkdaş yönetim kalıcı değil. Bugün Adnan Polat yönetimi gider başkası gelir ama biz hep burdayız.

Doğru ama yine de yönetim hakkında böyle konuşması camiayı küçük düşürür.Başkan görevi bıraktığında yapmalıydı onu.Sabır iyi bir şey.:icon_twisted:

ali şen in röportajı vardı dün,bazı sitelerde gördüm...''arda 40 yaşında gibi oynuyor,güçlü olması lazım vs'' diyordu...kendisini hiç sevmem futbol terörünün baş tetikçisi idi başkanlığı döneminde...ama futbolu bilir,çoğu tespitleri de yerindedir...arda hakkındaki görüşlerine katılıyorum...son bosna maçından başlayarak güçsüz ve formsuz...hele bu haldeyken birde işler zora girince hemen takımı kurtaran kaptan moduna geçiyor ki bazan amacına ulaşsa bile çoğu defa takımın temposunu daha da düşürerek zarar veriyor...arda,hele epl de filan oynamayı düşünüyorsa fiziksel olarak hiç olmadığı kadar güçlü olmak zorunda,limitlerini de zorlayarak...o da yetmez,basit oynamayı istemeli ve becerebilmeli,fantastik hareketleri daha seyrek ve yerinde denemeli...yoksa bu gidişle hasan şaş dan ötesi olamayacak...tabi bunu diyince hasan ın son 8 yılda toplam 2 sezonluk var-yok oynamışlığından tatmin olabilenler celallenecek ki sorun değil her konuda hemfikir olma gibi bir zorunluluk kimse için yok!

Her şey ona bağlı oynarsa oynar yoksa keyfi bilir. Umarız silkelenir ve sistemden, motive, formdan dolayı kaynaklanan düşüştür. Formda halini biliyor ve özlüyoruz.

Arda oynarsa takımı da oynatır!Haydi Arda sana güveniyoruz:)Allah sakatlıktan korusun.

Hadi kaptan.Atletico maçında eski tempolu , istekli Arda 'yı bekliyoruz.

Yarın Aguero´dan daha büyük, daha değerli bir oyuncu olduğunu , her takımda oynayacak potansiyele sahip bir oyuncu olduğunu kanıtlayacak . Bakın görün

Hadi be Arda, Avrupa'ya göster bir kez daha klasını.

Geçen akşamda Arda'yı Agüero ile kıyasladın.

Evet kıyasladım . 2 büyük yetenek karşı karşıya gelecek yarın Bunlar vitrin maçları oyuncularn kendini kanıtlaması için

Sen bana Arda ile Aguero´yu kıyaslarken Arda kendini kanıtlamadı ama Aguero kanıtladı demiştin Oda kanıtlamadı kendini ama İspanyada oynaması avantaj onun için Kendini kanıtlması için Torres´in Atletico´dan sonra yaptığını yapmalı Büyük bir takımın yıldızı olmalı en azından parçası olmalı

Arda´nın böyle maçlara daha çok ihtiyacı var çünkü Türkiyede oynuyor

Evet kıyasladım . 2 büyük yetenek karşı karşıya gelecek yarın Bunlar vitrin maçları oyuncularn kendini kanıtlaması için

Sen bana Arda ile Aguero´yu kıyaslarken Arda kendini kanıtlamadı ama Aguero kanıtladı demiştin Oda kanıtlamadı kendini ama İspanyada oynaması avantaj onun için Kendini kanıtlması için Torres´in Atletico´dan sonra yaptığını yapmalı Büyük bir takımın yıldızı olmalı en azından parçası olmalı

Arda´nın böyle maçlara daha çok ihtiyacı var çünkü Türkiyede oynuyor

Katılıyorum ama kıyaslamaya katılmıyorum. Agüero'nun Messi'den hiçbir eksiği yok.

Hadi kaptan ispanyollar teknik futbolcu nasıl olurmuş göster. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt