#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

arda ne calim atmis oyle ya super hakem arda yapilan faulu vermeyince elano nun yaptigi faul de cok guzel

İlerde top tutabilseydik eminim arda daha önemli işler yapacaktı.

M.topalın attığı bi pas var orda ofsayt yok o pozisyon oldukça tehlikeliydi

Arda'nın çalımında İlker konuşmayı unuttu yaw resmen maçı izlerken dikkat etmemişim burda tekrar izleyince anladım Aguero yapsa kimbilir nasıl anlatırdı çalımı :mad:

Emre Tilev'i özledim ya :D

Rövanşı onun anlatmasını ne çok isterdim.

Yalnız elano dün acayip agresifti. Bi ara acaba ön libero bile olur bu adam diye düşündüm. Süper oynadı maşallah

Arda'yla Özer'i karşılaştırmayı bırak benzeri amaçla aynı cümle içinde kullanandan şüphe duyuyorum.

Harika oynadı kaptan.

Sürekli bu hareketleri yapmasına anlam veremiyorum, bu artistliği kime veya kime kendini kanıtlamaya çalışıyor ?

Bakın yapmasın demiyorum, bu akımı ( Joga Bonito ) destekleyen kişilerin başındayım. Ama Arda sürekli bir hareket yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Çok çok iyi bir oyuncu ama total ve pas futboluna daha çok adapte etmesi gerekiyor kendisini... Yada şöyle söyliyim ben geçen seneki Arda'yı istiyorum abi !

( Şimdi laf atıcak kişileri bekliyorum, normal artık alıştım. )

Mükemmel oynadı. Zannediyorum bir ya da iki top kaybı var sadece. 2-3 tane de isabetsiz pası. Onun dışında harikaydı. Hava toplarında resmen üstünlük sağladı. Gol pozisyonunda da rakibinin üstüne çıktı adeta. İlk yarıda keitaya kafayla çok iyi 2 pas verdi ama keita topları ezdi. 2 kez de çizgiye indi güzel toplar kesti. 2-3 tane top çaldı, pozisyon bozdu. Pres yaptı. Güzel şutlar çekti, klas hareketler yaptı. Tam olarak takımı için oynayan bir yıldızdı. Kendine oynadı demek insafsızlıktır:mad:. Bu maçtan sonra bile bu tarz yorumlar geliyorsa Arda sezon sonunda parayı marayı umursamayıp arkasına bakmadan kaçmalı... Bu arada bizde forvet yok falan diyoruz da dün bir de Guiza'yı izledim:D

Bu arada Giovani'nin yaptığını(Arda'nın ayağındaki topu alması. Hem de iki rakibin arasından çok klas geçmişken) Arda yapsaydı Elano'ya falan neler olurdu tahmin edemiyorum:confused:

Sürekli bu hareketleri yapmasına anlam veremiyorum, bu artistliği kime veya kime kendini kanıtlamaya çalışıyor ?

Bakın yapmasın demiyorum, bu akımı ( Joga Bonito ) destekleyen kişilerin başındayım. Ama Arda sürekli bir hareket yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Çok çok iyi bir oyuncu ama total ve pas futboluna daha çok adapte etmesi gerekiyor kendisini... Yada şöyle söyliyim ben geçen seneki Arda'yı istiyorum abi !

( Şimdi laf atıcak kişileri bekliyorum, normal artık alıştım. )

Futbol şov oyunudur her yıldız oyuncu klas hareketler yapar Arda da yapıyo ilginç olanı şimdide artist oluyo. Yakında hatrick felan yaparsa yine eleştirilir. Rakibi küçük düşürüyo diye. Arda artistlik yapıyosa C.Ronaldo ne yapıyor???

Bu arada Giovani'nin yaptığını(Arda'nın ayağındaki topu alması. Hem de iki rakibin arasından çok klas geçmişken) Arda yapsaydı Elano'ya falan neler olurdu tahmin edemiyorum:confused:

Arda çok sinirlendi yahu. O kadar defans adamı, Reyes+bir kişi daha aynı anda ondan topu alamadı ve aralarından müthiş geçti, bahsettiğin şeyler oldu yine topu kaptırmadı. Ama oyuna gireli 5 dakika olmuş bir Galatasaray'lı herifin ayağından topu öyle bir alıyor ki adamı bir de yere yıkıyor.:D

Futbol şov oyunudur her yıldız oyuncu klas hareketler yapar Arda da yapıyo ilginç olanı şimdide artist oluyo. Yakında hatrick felan yaparsa yine eleştirilir. Rakibi küçük düşürüyo diye. Arda artistlik yapıyosa C.Ronaldo ne yapıyor???

Futbol show oyunu mudur ? O zaman freestyle footballcularını çıkartalım her maç hareket yapsınlar. Ayrıca Gol ayrı hareket yapmak ayrı ? C.Ronaldo çok farklı bir adam O, o hareketleri oyuncu geçmek için yapıyor genelde, artistlik için farklı adam geçmek için farklı.. Ama Arda bunları genelde hep bir hareket olsun diye yapıyor. Tabi şimdi herkes saldırıcaktır çok normal karşılıyorum.

Arda nın dilinden anlayacak oyuncularımız şu an sakat veya oynayamıyor.Kewel Baros Jo dönünce dahada iyi olacak inşallah.:)

Futbol show oyunu mudur ? O zaman freestyle footballcularını çıkartalım her maç hareket yapsınlar. Ayrıca Gol ayrı hareket yapmak ayrı ? C.Ronaldo çok farklı bir adam O, o hareketleri oyuncu geçmek için yapıyor genelde, artistlik için farklı adam geçmek için farklı.. Ama Arda bunları genelde hep bir hareket olsun diye yapıyor. Tabi şimdi herkes saldırıcaktır çok normal karşılıyorum.

Arda o hareketle 2 oyuncuyu oyundan düşürdü. Sen diyosun oyuncu geçmek için yapmaadı. Videosuda var git bi kaç kere izle istersen. Bide herkes saldırcak normal karşılıyorum diyosun ya zaten senin amacın bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt