#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nin sol arka adalesinde zorlanma varmis 2-3 gün dinlenecekmis ve Atletico macinda oynayip oynamayacagi belli degilmis daha.

arda'nin sol arka adalesinde zorlanma varmis 2-3 gün dinlenecekmis ve atletico macinda oynayip oynamayacagi belli degilmis daha.

tabi sezon başından beri neredeyse her maç 90 dakika oynadı

şimdi de kasaplara karşı forvet oynamaya çalışıyor

çok yazık eğer atletico maçında oynamaz ise eyvahlar olsun

Atletico maçına yetişir bence çok ciddi birşeyi yokmuş

Forvette ancak bu kadar işte. Kanada geçtikten sonra etkinliği arttı. Golünü de yazdı. Daha da iyi olacak kaptan.

Sen müthiş bir adamsın ya.Her gün şükretmek lazım böyle futbolcular çıkardığımız için.

En azından lig maçlarında normal yerinde görürüz inşallah Arda'yı nasıl olsa Jo'da geri geldi.

Attığı gol gerçekten çok iyiydi. Zeka, Teknik, İrade herşey vardı içinde.

Yürüyedur.

Golden sonraki o Duruşun varya o duruşun resmen içim uyuştu. Büyük Kaptan bu takımla UEFA Kupası'nı kaldıracaksın buna eminim !

23693_317907029326_175174619326_3705227_4556101_n.jpg

:bid::bid:

Bir Cantona hayranı olarak bu duruşuna hasta oldum, Cantona geldi bir an aklıma. :)

Şöyle bir oyuncumuz var yine de şükretmiyoruz.

2 maç biraz düşük performans gösterse, Arda bitti gibi açıklamalar heryerden fışkırıyor. Maşallah Arda kardeşimiz yüreğiyle bizi taşımaya devam ediyor.

Bir yanım gitsin Avrupaya hem adam gibi futbolunu oynasın hem de olan saçmasapan karalamalardan kurtulsun diyor bir yanım da futbolu bırakana kadar bizde kalsın müzeye bir de 10 (Arda) forması asılsın istiyor

Ardanın sola geçip forvetli oynadığımızda gerçek performasına ulaşaçağına inanıyorum..

Mevkisi olmayan yerde elinden geleni yaptı. Golünü de attı. Daha ne yapsın. Umarım sakatlık ciddi birşey olmasın.

Golunu attı ama gol dısında cok pasif belki mevkisinde oynamadıgındandır ama cok agır ve basit oynuyor herkes belki daha ne basit oynaması lazım zaten diyebilir ama basitten kastım 1-2 defa bos alan yakalayıp rakibi birebir yakalamısken üstüne gidip gecmeyi denemedi basitten kastım o agır olarakta alıyor dönüyo pas veriyim diyene kadar rakip takım yerlesiyor sonra mehter takımı edasında geri paslarla oyuna yeniden baslıyoruz bunun dısında cok katkısı var tabi orası tartısılmaz

Alkışlar Ardaya maçlarda onun üzerine oynamak takımı rahatlatıyor; ileride top tutması başlı başına bir olay,çok çok önemli özellikle bu tip maçlar için sakatlığı olmaz inş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt