#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Edit.

2h3c6fc.jpg

Y a r ı ş m a için eklenmiştir.

arda trabzon maclarinda hic bos gecmiyor yine golünü yazacaktir

Milan Baros : Eski formuma dönmem için çok çalışmam lazım.

Arda Turan: Bir daha kamp nedeniyle galaya gidemezsem bu sefer bütün salonları kapatırım.

İşte aradaki fark.

Adamın esprilerini bile nasıl taşıyorsunuz ya.Bunu her normal insan anlar da neyse.

Milan Baros : Eski formuma dönmem için çok çalışmam lazım.

Arda Turan: Bir daha kamp nedeniyle galaya gidemezsem bu sefer bütün salonları kapatırım.

İşte aradaki fark.

Evet o kadar mantıklı ki bu verdiğin örnek... Arda'nın 4 sezonda geçirdiği sakatlık süresi Baros'un sadece bu yılki sakatlığı kadardır. Baros'a birşey demiyorum, hemen çullanma olmasın. Mevzuunun saçmalığını anlatmak için ufak bir detay sadece.

Trabzon maçında oynayamıcak sanırım.

Bir pozisyonda çarpışarak antrenmanı bırakmak zorunda kalan Arda Turan ve Mehmet Topal’ın hemen yapılan ayrıntılı tetkikleri sonucunda, Mehmet’in diz bölgesinde diz kapağını da kapsayan bir ödem ve Arda’nın bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun hemen başlanan tedavileri yoğun biçimde sürdürülüyor.

Hay ben böyle işin...

Arda ve Mehmet TOPAL da sakatlar kervanına eklendi. Kendi kendilerini sakatlamışlar. :(

Mehmet dizinden Arda bel ve kalcasindan... Nasil bir carpisma merak ettim resmen :(

Bu Topal sırf zarar ya, oyuna zarar verdiği gibi artık diğer futbolculara da zarar veriyor !

yarın belli olucakmış oynayıp oynayamıyacağı

Oynar Arda bence. şu topal ada hakkaten sinir oluyorum arkadaşın dediği gibi sırf zarar.

Moderasyonun bu konuya el atması lazım. Mehmet Topal'a küfür ettiğiniz eksik kaldı bir tek. Onu da yapın. Elano'ya toz kondurmayan moderasyonu çağırıyorum göreve. Mehmet Topal'a infaz yapılıyor burada.

Heee ne demişler Topal'a onu da bi söylesene?

"Takıma zarar verdiği gibi, diğer futbolculara da zarar veriyor."

"Topal'a da sinir oluyorum. Arkadaşın dediği gibi sırf zarar."

2 tane oldukça saçma ve provokasyona açık laf etmişler. Kim kime zarar vermiş? Böyle bir iddia olabilir mi? Sanki Mehmet Topal bilerek sakatlıyor Arda'yı!

"Takıma zarar verdiği gibi, diğer futbolculara da zarar veriyor."

"Topal'a da sinir oluyorum. Arkadaşın dediği gibi sırf zarar."

2 tane oldukça saçma ve provokasyona açık laf etmişler. Kim kime zarar vermiş? Böyle bir iddia olabilir mi? Sanki Mehmet Topal bilerek sakatlıyor Arda'yı!

Valla senin yorumlarını görünce bu arkadaşlar melek:melek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt