#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda Turan ve Shabani Nonda tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldılar. Saha çalışma sırasında ağrıları devam eden Arda Turan, Sağlık Merkezi'ne alındı. Arda'nın Perşembe günü oynanacak Hamburg maçında forma giymesinin zor olduğu belirtil

kesin diye birşey yok düşük bir ihtimal sadece hepimiz göreceğiz arda oynayacak...

İyi de İsmail,sen bizim futbolculardan şu maçta oynaması zor diye açıklandığında hiç o maçta oynadığını gördün mü.Ben görmedim.Eğer oynaması zor deniyosa,büyük ihtimalle oynamayacak demektir bu.Örneklerini çok gördük 2 sezondur.Hiç umutlanmayın derim.%90 ihtimalle yok işte.

İyi de İsmail,sen bizim futbolculardan şu maçta oynaması zor diye açıklandığında hiç o maçta oynadığını gördün mü.Ben görmedim.Eğer oynaması zor deniyosa,büyük ihtimalle oynamayacak demektir bu.Örneklerini çok gördük 2 sezondur.Hiç umutlanmayın derim.%90 ihtimalle yok işte.

Arda benim takip ettiğim kadarıyla hırslı bir çocuk,ne kadar ağrısı da olsa,oynamak istiyorsa,yalvarıyorsa iğne olup çıkıp oynayacaktır daha 1 koca gün var.. Servetle eş değer fedakarlık olarak gözümde.. Sahada hiçbişey yapmasa topu ayağında tutsa bile kâr bizim için.. Ben umutluyum.. :m05:

İnşallah sahada olur. Allah belasını versin şuligdeki kazma futbolcuların.

Dayan koçum sana ihtiyacımız var...

Olacak iş değil ya,bakalım daha neler olacak Kasap oyuncuları görmeyen daha çok hakem görücez o kesinde... Kimler daha darbe yiyecek...

yedekte otursun, çok sıkıntı olursa maçta 60da girsin..

aynen öle üstelik yüzde şu kadar falan laflarıda geçmiyo kesin olarak yok deniliyor...

Allah o egemenin belasını versin... daha beteri başına gelsin inşallah...

Aslında egemene söylenecek çok söz varda forumdan ihraç olmak istemiyorum.....................................................................................................................................................................

Zaten 0-0 bitse biz çıkmıyor muyuz? Yedek olsa bile yeterli.

Yeni üyelik alıp Egemene küfür etsek olur mu :) ?

Egenmen degildi o Serkandi.

tam diyecektim, o darbeyi vuran Serkan Balci, hatta zanki ozel talimat alip sahaya girdi birde gecirdi.

zaten suc rakip oyuncularda degil, asil suc o kendine hakem diyen sahis ve ona Hakem diye maca verilen MHKde.

iki takimin da hakki yenildi bu macta. Milan Baros en azindan on defa rakip cezasahasinin etrafinda yere dusuruldu hic orali olmada hatta yanina giderek "KALK YERDEN BIRSEYIN YOK" diyerek ne kadar on yargili oldugunu gosterdi!

bu maca bir Collina duzeyinde hakem olsadyi o mac trabzonsporun kirmizi kartlardan dolayi hukmen maglup sayilmasina yol acacakti.

MHK nin niyeti belli.

insallah Arda takima cabuk doner ve hamburg macinda ihtiyacimiz olmadan tur atlariz.

Aziz'in tetikçileri istifa etmeden bize rahat yok.Her maçta katliam, her maçta doğrama.Kasapları geçtiler.Egemen denen ayının iki bacağı da kırılır inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt