#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Fb macinda hep en cok güvendigimiz oyuncu Arda, ama her fener macinda dökülüyor insAllah bu sene hersey cok farkli olur.

Fb macinda hep en cok güvendigimiz oyuncu Arda, ama her fener macinda dökülüyor insAllah bu sene hersey cok farkli olur.

Dökülmüyor, beklediğimiz düzeyde oynayamıyor. Örneğin 2007'de 2-0 yenildiğimiz maçta çok iyi oynamıştı.

Senin ruhuna bu maçta çok ihtiyacımız var takımı ve taraftarı ateşleyip fenerlileri çıldırtmalısınki maçı kazanalım.

2006'dan beri fener maçlarında düzenli oynuyor. Ben Arda'nın damgasını vurduğu bir maç hatırlamıyorum. Bu maçta beklenen patlamayı gerçekleştir artık.

2006'dan beri fener maçlarında düzenli oynuyor. Ben Arda'nın damgasını vurduğu bir maç hatırlamıyorum. Bu maçta beklenen patlamayı gerçekleştir artık.

Bi fenermi rakibimiz yahu :D

aynen öyle ayrıca dökülmesini bırakın her hangi ardanın içinde bulunduğu pozisyonu hatırlayan var mı bir çalımını yada şutunu yada gol pozisyonunu? bence etkileniyor 7b maçlarından...

9143_8624_25032010_3.jpg

:asd:

Arda Turan ve Harry Kewell tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırılıyorlar.

Bu durumda Arda'nın derbide oynama ihtimali çok zayıflamış gözüküyor.

Arda mutlaka oynamalı , sakat sakat bile olsa oynamalı. O olmadığı zaman ilerde takımın ciddi bir lider eksikliği göze çarpıyor. Geride neill bu eksiği kapatsa da ilerede savruk oynuyoruz. özellikle de geri düştüğümüz maçlarda.kewell oynasaydı o da sorumluluk alırdı, ancak şimdi sorumluluk alacak oyuncu yok ileride. Hatta bence ayhan da oynamalı takımın abi olarak bence takımı toplar. Böyle maçlarda tecrübe bir çok şeyin önüne geçer diye düşünüyorum.

Arda oynayacak. İçiniz rahat olsun. Stratejik bi durum bu :)

Arda oynasın ama kanatta oynamasın.Ligin başlarında oynadığı bölgede oynasın o zaman hücum yönümüz daha da artıyor.Fenerbahçe büyük ihtimal kapalı oynayacaktır.Arda'yı kanata sıkıştırırsak hiçbir verim alamayız.Kesinlikle serbest oynamalı.

elano'nun yerine oyun kurucu olarak ortada oynatacakmış... dün akşam haberlerinde böyle dedi...

Bence Arda bu maçta oynamamalı.

Bende aynısını yazacaktım girdim ve bunu mesajını gördüm böyle düşünenlerde var demek. Bence Arda bu maçta oynamamalı her oynadığı fener maçında dışarıda can ciğer kuzu sarması olduğu, abi-kardeş takıldığı adamlarla ortamı geriyorlar anlaşmış gibi sonra çok kavga, çok faul, hiç futbolla berbat maçlar oluyor başrolde nedense fenerden €mre, Lugano bizim takımdan Arda oluyor hep! Hakan Şükür gibi işine bakıp topunu oynayacaksa eyvallah ama futbol dışı aksiyonlarda görülecekse sahada oynamasın daha iyi. Oynadığı fener derbilerinde hiç uslu durmadı, kolay provake edildi.

Bende aynısını yazacaktım girdim ve bunu mesajını gördüm böyle düşünenlerde var demek. Bence Arda bu maçta oynamamalı her oynadığı fener maçında dışarıda can ciğer kuzu sarması olduğu, abi-kardeş takıldığı adamlarla ortamı geriyorlar anlaşmış gibi sonra çok kavga, çok faul, hiç futbolla berbat maçlar oluyor başrolde nedense fenerden €mre, Lugano bizim takımdan Arda oluyor hep! Hakan Şükür gibi işine bakıp topunu oynayacaksa eyvallah ama futbol dışı aksiyonlarda görülecekse sahada oynamasın daha iyi. Oynadığı fener derbilerinde hiç uslu durmadı, kolay provake edildi.

Keitada oynamamalı renkdaş, oda provake edilmesi kolay bir adam. Güzel bir gazla ikiside konsantre olur sanırım..:2_thumbs_up_-_anima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt