#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hiç biri şu takımı bizim kadar sevmiyor...Ardayı çok savunan arkadaşımız varsa yarın gitsin istinye parka baksın bakalım agamız üzüntüsünden evden cıkmıyor mı yoksa sırtında şal nescafesini mi yudumluyor...

Çok göz önünde olurlarsa buna alışcaklar maalesef.

Taraftarlar arasında Necatiyi ya da Ümit Karan'ı da sevmeyenler var. Ayhana bu sene bi dünya saydırdık mesela. Elano'yu geldiği zaman eleştiren arkadaşlar vardı. Neden acaba kimse onlara özel hayatlarıyla ilgili bişiy söylemiyor?

Medyanın oyunu. Arda ne yapacak magazin programlarına çıkıp? Ne gibi bir kazancı olabilir_ Reha muhtar konuşacak arda-sinem, beckham-victoria gibi olacak diye bizim taraftar da gaza gelecek. Ki geliyor da. Adam kendi söylediği birşeyden ötürü eleştirise gam yemeyeceğim. Örneğin Ahmet Çakar embesili bir messi lafı attı ortaya herkes sanki arda "Ben messiden iyiyim" demiş gibi dalga geçmeye başladı. Gerçi bu durumda embesil kim onu da tartışmak lazım.

Sende konuyu saptırma yahu:)

Birader yazmıcaktım ama vır vır Arda avukatlıgı yapıyorsun tamamda

Bu Arda takır takır takır takır topunu oynuyorda bu taraftar birşeymi diyor

Yazacaksan söylediklerime cevap yaz. Ben veri veriyorum, üzerinden yorum yapıyorum. Sen de ver tartışalım. Birşey çıksın ortaya. Ben boş konuşmam. Ayrıca düzgün konuşursan sevinirim.

yahu beyler valla bel altı vurmayalım.. herkes kızgın üzgün vs...

sonradan bize yakışmıyor diceğimiz bişiy atmayalım daha bu başlığa.. rica ediyorum..

ben de yollamışım bişiyler.. onlar delilik olarak kalsın napalım ama yenileri olmasın.

Sinem Kobal muhabbetini bırakın o zaman. Ayıp denen birşey var.

Galatasaray gibi bir klupte oynayan kaptanlk yapan bir oyuncu herşeyden önce klübünü taraftarını sevmeli...Gol attıktan sonra kız arkadaşına koşmamalı taraftarıyla paylaşmalı..Anasına babasına gitse eyvallah diyeceğim...Ayıptır yaa...İsmlerle bir problem yok anlayacağın...problem durumun kendisiyle..

Sinem Kobal muhabbetini bırakın o zaman. Ayıp denen birşey var.

Ahmet beni kız arkadaşıyla bahsettiğin konulu manada özel hayatı hiç ilgilendirmez.

Ben sadece galatasaray sayesinde sahip olduğu sosyal statü, çevre ve maddi imkanlardan bahsediyorum izin gününde gezmesiyle ilgili olarak.

Sen galatasaray sayesinde arabanın en iyisine biniyosan, kıyafetin en güzelini giyiyosan, mekanın en güzelinde takılıyosan, insanların gıpta ettiği bir sosyal hayatın varsa (hemen konuyu belden aşağıdan anlamayın lütfen) bunun karşılığını sahada vereceksin. Futbolculuk kabiliyeti şansıyla doğmayıp bizim gibi herşeye 0 dan başlayan bir insan olsa Arda 150 sene çalışsa 23 yaşında olduğu imkanların 100'de 1'ine sahip olamaz. Yabancı futbolcular da insan Vialli'nin antreman hikayelerini hepimiz duymuşuzdur.Voliyi vurunca kontağı kapatıp arabayı yokuş aşağı el freni inik götürmek olmamalı futbolculuk.Çalışma öğrenme azim istek devam etmeli.

Bugüne kadar Arda ile ilgili en ufak bu tarz bir eleştirim olmadı. Ama artık yeter. Bir yerden tekrar düzelmenin başlaması lazım. Böyle hep idareten idareten oynamalar olmuyor. Ayrıca bu fener maçıyla alakalı değil artık haftaların birikimidir...

Birader bazı yorumlarını okudum gayet düzgün yorumlar yazan birisin ama gerçekten neden Ardayı dokunulmaz görüyorsun dostum evet Arda top oynuyorda taraftarmı birşey diyor

Bu sezon 51 resmi maç oynamış.

12 gol 29 asisti var.

Takımın en çok isabetli pas yapan isabetli pas yüzdesi en yüksek olan ve en çok isabetli şut çeken adamı.

En çok top kapan ve en çok gol atan ikinci isim.

En çok asist yapan futbolcu.

İsabetli orta yüzdesi ve sayısında da ya birincidir ya da ikinci.

Bir de koşu mevzuu var bunu ayrıca araştırıp vereceğim.

Şimdi sen söyle bu adam oynuyor mu oynamıyor mu?

Galatasaray gibi bir klupte oynayan kaptanlk yapan bir oyuncu herşeyden önce klübünü taraftarını sevmeli...Gol attıktan sonra kız arkadaşına koşmamalı taraftarıyla paylaşmalı..Anasına babasına gitse eyvallah diyeceğim...Ayıptır yaa...İsmlerle bir problem yok anlayacağın...problem durumun kendisiyle..

Bu kadar bencil olmayın. Kız arkadaşı, belki ailesi olacak ne var sevincini onunla paylaştıysa?

Barcelona'nın bile kaptanlığı Messiye vermediği bir düzende Ardaya kaptanlığı verirseniz böyle olur. Ki Barca komple klübü Messi'nin üstüne yapsa yeridir. Adam gerçek efsane. Arda'nın değiştiği bir gerçek. Halbuki sezon başında çok iyi gidiyordu 10 numara ve oyun kuruculukta ama resmen kayıplarda şuan. Hemde uzun süredir böyle yenide değil. Sonu ne olacak göreceğiz. Kendi seçimi, kendi hayatı, kariyerine nasıl yön vereceğini göreceğiz.

Bu kadar bencil olmayın. Kız arkadaşı' Alıntı:
Ne olduğunu gördük işte...Takımda ne ruh kaldı ne hırs...Aynen böyle devam etsin...Ama bu taraftarında bir sabrı var ve o sabır taşarsa ortada ne arda kalır ne de sevgilisi...O geri dönülmez duruma gelmeden kendisine ceki düzen vermeli...Taraftarın nabzını yoklamalı ona göre davranmalı...

Bu sezon 51 resmi maç oynamış.

12 gol 29 asisti var.

Takımın en çok isabetli pas yapan isabetli pas yüzdesi en yüksek olan ve en çok isabetli şut çeken adamı.

En çok top kapan ve en çok gol atan ikinci isim.

En çok asist yapan futbolcu.

İsabetli orta yüzdesi ve sayısında da ya birincidir ya da ikinci.

Bir de koşu mevzuu var bunu ayrıca araştırıp vereceğim.

Şimdi sen söyle bu adam oynuyor mu oynamıyor mu?

Bu kadar bencil olmayın. Kız arkadaşı, belki ailesi olacak ne var sevincini onunla paylaştıysa?

İşte bu futbol mantelitesi ile baktığından çoğu Galatasaraylılar gercekleri görmemezlikten geliyor.29 asistin bana 10 tanesini söylersen kornerler ve orta goller hariç forum üyeliğimi iptal ederim.bir tane buyuk maç kazanamasız hala arda nın asistlerinden bahsediyorsunuz.bana ne tallin dinamo bükreş maçlarında yada kasımpaşa maçında yaptığı asistden yapsaydı son 6 maçta lider olsaydık

sana kaliteli yorum yapıyorsun dediğim için kusura bakma resmen futbol cahili gibi sahadaki oyuna değil istatistige bakıyorsun bana sunu söyle birader

Fener maclarında nerde!

Kac kupa aldı!

Ne yaptıda kaptan!

ne yaptıda hagi!

neyaptıda messinin çeyregi!

İstatistige bakıyorsan

Mısır liginden bilmem kim dünyanın en iyi golcüsü mesela

Verdiğim istatistikler sadece gol ve asist şeklinde değil. Bu verdiğim istatistik diyor ki;

-Bu adam bütün golcülerinden daha çok gole katkıda bulunmuş

-Bu adam bütün kanat adamlarından daha çok isabetli orta yapmış

-Bu adam bütün orta saha elamanlarından daha iyi pas yapmış

-Bu adam bütün ön liberolarından daha çok top kazanmış.

-Messi mevzuunun ne kadar boş bir muhabbet olduğunu ve nasıl oltaya geldiğinizi bir sayfa önce açıkladım onu okuyabilirsin.

-Hagi muhabbeti de gereksiz. Bunlar hep Arda'yı ezmek için yapılan gereksiz şeyler.

-Arda olmasa kim kaptan olmalıydı ve neden olmalıydı? Onu söyle sonra tartışalım adaylar üzerinden.

-Kewell kaç kupa aldı? Baros kaç kupa aldı? Lincoln kaç kupa aldı? Bunlar kötü futbolcu mu? Ayrıca 2008 şampiyonluğunda başrol de arda vardı.

İşte bu futbol mantelitesi ile baktığından çoğu Galatasaraylılar gercekleri görmemezlikten geliyor.29 asistin bana 10 tanesini söylersen kornerler ve orta goller hariç forum üyeliğimi iptal ederim.bir tane buyuk maç kazanamasız hala arda nın asistlerinden bahsediyorsunuz.bana ne tallin dinamo bükreş maçlarında yada kasımpaşa maçında yaptığı asistden yapsaydı son 6 maçta lider olsaydık

Niye ortalar ve duran toplar gol sayılmıyor mu? Söyleyelim de senin hoşuna gidecek şekilde asist yapsın o zaman. Geçen seneki asistlerini izle hepsi mükemmeldi. Seveceğini tahmin ediyorum ara pası, tek top falan şeklindeydi(Bknz: Denizli, Hamburg, Fenerbahçe,Benfica). Yani Arda da bu yetenek var. Bunu tartışmam.

Verdiğim istatistikler sadece gol ve asist şeklinde değil. Bu verdiğim istatistik diyor ki;

-Bu adam bütün golcülerinden daha çok gole katkıda bulunmuş

-Bu adam bütün kanat adamlarından daha çok isabetli orta yapmış

-Bu adam bütün orta saha elamanlarından daha iyi pas yapmış

-Bu adam bütün ön liberolarından daha çok top kazanmış.

-Messi mevzuunun ne kadar boş bir muhabbet olduğunu ve nasıl oltaya geldiğinizi bir sayfa önce açıkladım onu okuyabilirsin.

-Hagi muhabbeti de gereksiz. Bunlar hep Arda'yı ezmek için yapılan gereksiz şeyler.

-Arda olmasa kim kaptan olmalıydı ve neden olmalıydı? Onu söyle sonra tartışalım adaylar üzerinden.

-Kewell kaç kupa aldı? Baros kaç kupa aldı? Lincoln kaç kupa aldı? Bunlar kötü futbolcu mu? Ayrıca 2008 şampiyonluğunda başrol de arda vardı.

Arda kaptan olmasydı Kewell olmalıydı yada Ayhan olmalıydı Servet olmalıydı.

Ben heralde başka maçlar seyretmişim ikinci yarı başladığından beri doğru düzgün şutumuz yok kalelere ayrıca golümüzde yok.Ayrıca 2008 de başrolde arda yoktu.arda sadece takımın bir parçasıdı.başrolde olmadığı için arda turan oldu.ama ne zaman başrol olmaya kalkıştı o zaman aşağı doğru inmeye başladı.

Arda kaptan olmasydı Kewell olmalıydı yada Ayhan olmalıydı Servet olmalıydı.

Ben heralde başka maçlar seyretmişim ikinci yarı başladığından beri doğru düzgün şutumuz yok kalelere ayrıca golümüzde yok.Ayrıca 2008 de başrolde arda yoktu.arda sadece takımın bir parçasıdı.başrolde olmadığı için arda turan oldu.ama ne zaman başrol olmaya kalkıştı o zaman aşağı doğru inmeye başladı.

Sizin başrol kavramınızı bilmem ama son haftalardaki oyunu ve tüm seneye yaydığı mücadelesiyle Arda o takımın en iyi işleyen adamıydı. Bu yüzden başroldür benim için.

Bu arada umarım Kewell yeni sözleşme imzalar. İmzalamazsa fena çünkü. Gönüllerin kaptanı giderse öylece kalırız yine baş başa...

Arda nın top falan oynadığı yok sadece kilolarıyla artan oranda oynuyor su anda.2008 deki haline bir bakın şimdi resmen 2 katı daha kilo almış gibi.ama messiye bak hep aynı eto hep aynı,ronaldo hep aynı.işte bu yüzden arda hiçbir zaman Galatasaray dan daha buyuk bir klüpte oynayamaz

Körü körüne savunuyorsunuz Arda'yı.Siz bu halinden memnunsanız eğer diyecek birşey yok.Senelerdir bu takımda futbol oynuyor hala doğru düzgün şut atamıyor.Bir insan hiç mi çalışmaz yahu?Bir Ronaldo'nun gelişimini,Nasri'nin gelişimini gözlerimle görmüşüm,izlemişim ben.Arda niye hala aynı Arda?Niye hala aynı çalımları atmaya çalışıyor,niye hala 8 kişinin arasına giriyor niye yahu?

İşte problem bu ücretin en dolgununu, en baba forma numarasını, kaptanlığı herşeyin en güzelini, en iyisini isterken kendinden ve hayatının belli kısımlarından ödünler vermeden, çok çalışmadan, gelişmeden sahip olmak istiyor.

Söylediğin isimler demeç verirken Polat Alemdar ile Don Corleone arası tavırlar takınmıyor. Arda'nın bir röportajda Ziya Şengül Arda'nın oturuşunu ve konuşma stilini beğenmediğini söylemişti. Ben şahsen çekemiyor vs. diye düşündüm ama adamın dedikleri zaman içinde gerçekleşti.

8 kişinin arasına girme olayı birine birşeyi ispatlama çabası bence ama kime bilmem. Artistik hareketler büyük ihtimal ama Hasan Şaş'ın ki gibi sadece top sevdası değil. Ya buradaki amaç kahraman olmaya çalışmak ya da daha kötüsü piyasasını canlı tutmaya çalışmak. Arda'nın kulağı çekilmeli son 1 yıldır Arda koptu gidiyor birisi durdursun artık Arda'yı.

Arda ile Messi'yi kıyaslamıyorum. Arda bitti işte son noktadayım diye düşünüyor Messi ise kendisine büyük futbolcu denilirken "Efsane, büyük futbolcu olmak için Dünya Kupası'nı da kazanmak gerekir" diyor. Aradaki farkı, uçurumu net görebiliyoruz mu?

Ahmet Özgün Güven

degmez abi bosuna yazma kimse anlamaz bi arda nefretidir tutmus gidiyor ne yazsan bos bence hic kafani yorma gül gec ben oyle yapiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt