#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ne yazıkki kaptan gibi oynamıyor.Ama diğer oyuncularla kıyaslayınca fazlada yüklenmenin bir anlamı yok.

Bence bütün problem taraftarda. :)

Hiçbir gelişme yok, kendini geliştirme derdi de yok bunun anlamı nedir? Millet zaten 1 günde kral yapmaya bayılıyor. Hareketleri, mimikleri herşeyiyle havalandı artık ve bu rahatsız edici bir noktaya vardı. O göbektir arkadaş geçin bunları.

allah askina bana bir havalanan bir mimigini soyle bir hareketini soyle

Kaptan olmak zor ya millet Kaptan olduğu için biraz yükleniyor bence...

Herkes birşey bir hareket bekliyor Kaptan'dan takımı ateşleyecek

allah askina bana bir havalanan bir mimigini soyle bir hareketini soyle

Maç öncesi kaptan olduğu için yaptığı bir konuşmayı gördüm ligin başlarıydı sanki Don Corleone konuşuyor gibi konuşuyor, Emniyet Müdürlüğünü sebepsiz yere ziyarete gitmeler devlet büyüğü sanki, Havaalanında taraftara çemkirme üzerine yürüme, Avrupa Liginde hakeme çemkirme yanında sarı kart, sinema kapatmalar sonra bunun hakkında televizyona çıkıp konuşarak tüy dikmeler, gol attıktan sonra"ReeeeRöööö" diye öfkeyle haykırmalar, saha dışında gıdısından kaymak yediği adamlarla saha içinde birbirlerini yiyip Galatasaray'a zarar vermeler, yabancı oyuncuların altını eşmeler, kümeleşmeler vs. yalan mı? Daha sayayım mı?

Maç öncesi kaptan olduğu için yaptığı bir konuşmayı gördüm ligin başlarıydı sanki Don Corleone konuşuyor gibi konuşuyor, Emniyet Müdürlüğünü sebepsiz yere ziyarete gitmeler devlet büyüğü sanki, Havaalanında taraftara çemkirme üzerine yürüme, Avrupa Liginde hakeme çemkirme yanında sarı kart, sinema kapatmalar sonra bunun hakkında televizyona çıkıp tüy dikmeler, gol attıktan sonra"ReeeeRöööö" diye öfkeyle haykırmalar, saha dışında gıdısında kaymak yediği adamlarla saha içinde birbirlerini yiyip Galatasaray'a zarar vermeler, yabancı oyuncuların altını eşmeler, kümeleşmeler vs. daha sayayım mı?

Gol sevinçleri bile bi hava oldu adamın yav.35 YASINDA SANKI 3 dunya kupası kaldırmış da bana...

66 numaralı formayı arar olduk bu sene. Gitsin 10, gelsin 66.

Sezon basinda kaptanlik gorevi verildiginde, Ardanin yasam seklinin zekasinin ve fiziki yetersizliginin bu gorevin verilmesine engel oldugunu yazmistim.

Aldigim tepkiyi halen unutamiyorum. Sonucta ben kendimi hakli cikmis goruyorum su anda, istemeyerekte olsa. Arda futbol sahasinda, kucuk maclarin buyuk oyuncusu. Özel hayatinda kucuk insanlarin buyuk dostu olur. baskada birsey olmaz.

Sezon basinda kaptanlik gorevi verildiginde, Ardanin yasam seklinin zekasinin ve fiziki yetersizliginin bu gorevin verilmesine engel oldugunu yazmistim.

Aldigim tepkiyi halen unutamiyorum. Sonucta ben kendimi hakli cikmis goruyorum su anda, istemeyerekte olsa. Arda futbol sahasinda, kucuk maclarin buyuk oyuncusu. Özel hayatinda kucuk insanlarin buyuk dostu olur. baskada birsey olmaz.

Haklı çıktığını düşünmüyorum.. Kaptanlıkta gayet başarılı bence.. Formsuzluğu "10 numara" yada "pazubant" lA alakalı olduğunu düşünmüyorum

Bence sorun tamamen kafa yapısı ile alakalı.işine saygısı yok bir kere.cok gereksiz davranışlarda bulunuyor.gol atar takım arkadaşlarını bırakıp sevgilisiyle gol sevinci yaşar.attığı gollerde dikkat edin hep numaralı tribüne gidiyor takımda arkasından.ya kardesin bir kere sana asist yapan adama gitsene.sevgilinle mi oynuyorsun sahada.

buyuk futbolcu olacaksan hagi yi örnek alacaksın,yoksa 10 numarayı cıkartırlar.

Bence sorun tamamen kafa yapısı ile alakalı.işine saygısı yok bir kere.cok gereksiz davranışlarda bulunuyor.gol atar takım arkadaşlarını bırakıp sevgilisiyle gol sevinci yaşar.attığı gollerde dikkat edin hep numaralı tribüne gidiyor takımda arkasından.ya kardesin bir kere sana asist yapan adama gitsene.sevgilinle mi oynuyorsun sahada.

Sanane arkadaşım istediğiyle yaşar gol sevincini.

Sanane arkadaşım istediğiyle yaşar gol sevincini.

işte bizim sorunumuz bu.takımda birçok kişi senin gibi düşündüğü için takım olamıyoruz.kimse kimsenin umurunda değil,arda nın umurunda olan tek şey sinem kobal.ben biraz futboldan anlıyorsam arda avrupda bu kafa yapısıyla hiçbir buyuk klübe gidemez sadece sinem koballa parise gider.

66 numaralı formayı arar olduk bu sene. Gitsin 10, gelsin 66.

İşte istediği herşeye sahip oldu. Çok yırtındığı, uğrunda dokuz takla attığı 10 numaraya, kaptanlığa, dolgun ücrete, sosyeteden sevgiliye, ayrı eve kavuştu yani artık doyuma ulaştı eskisi gibi istese bile olamaz. Bu adama teknik ekip ceza veremez höt diyemez başkanla kanka adeta!

Arda yanlış adamları örnek almış örnek alacağı tek isim Hakan Şükür ve Hagi olmalı.

Haklı çıktığını düşünmüyorum.. Kaptanlıkta gayet başarılı bence.. Formsuzluğu "10 numara" yada "pazubant" lA alakalı olduğunu düşünmüyorum

Tamamen doyuma ulaşmakla alakalı bunun sorumlusu Adnan Polat'tır.

neyle alakalı peki?

Bence özel hayatıyla...Ben takımda bu zamana kadar tanju çolak hariç bu kadar özel hayatıyla gündeme gelen baska bir oyuncu hatırlamıyorum...

Benim çocukluğumun oyuncusudur Tanju fenere gittiğinde çok ağlamıştım. Tanju çapkınlık yapardı ama sahada golleri atardı.

işte bizim sorunumuz bu.takımda birçok kişi senin gibi düşündüğü için takım olamıyoruz.kimse kimsenin umurunda değil,arda nın umurunda olan tek şey sinem kobal.ben biraz futboldan anlıyorsam arda avrupda bu kafa yapısıyla hiçbir buyuk klübe gidemez sadece sinem koballa parise gider.

Avrupa'da böyle bir futbolcuyu hangi takım alıp oynatır?

Arkadaşlar İlyas Salman'ın "Yayaya Şaşaşa" isimli bir filmi var o filmi izlemeli bence Arda ama hala "Paris Hilton yakışır sana" diye tezahürat yapan hödükler var bu taraftarın içinde YIL 2010 !!!

O kadar saçma yorumlar var ki deliricem birgün bu başlıkta.Arda daha 22 yaşında bir Hagi değil,Messi'yle kıyaslayan da sizsiniz kendisi değil.Onun öyle bir derdi yok.Bu senenin çoğunu forvet oynayarak geçirmesine rağmen yaptığı asist sayısı ve attığı goller ortadadır.Kazandığımız puanlarda çok büyük katkıları vardır.Ama bu taraftar o kadar nankör ki 2 maç kaybolsa 1001 tane laf söylüyor.Ee takımın diğer oyuncuları napıyo bu sırada? Arda ne kadar yetenekli olursa olsun takım oyuncusudur.Değişen o değil takım bana göre.O eski Arda dediğiniz zamanlarda takım hırslıydı ve çok daha cesaretli oynuyordu.Şimdi öyle bir futboldan söz edemeyiz.Dolayısıyla Arda'nın performansının etkilenmesi normal ki buna rağmen aldığımız galibiyetlerin yarısında bizzat katkısı var gol yada asistle.Bu dediğim futbol şeklinden kötü etkilenen sadece Arda da değil.2 sene önce bizi şampiyon yapan Türk oyuncuların hali felaketken; Arda'nın genel performansı onlara göre çok daha az düşüş göstermiştir.İstatistik diye tutturanlar açsın baksın, diğerleri de maçları tekrar izleyebilir.Sallamak için adam arıyorsanız takımda bol var medyanın gazına gelip kendi değerlerimizi harcamamak lazım.

ahmet özgün güven isimli üyenin arda ile bağlantılı birisi olduğundan artık eminim.

O kadar saçma yorumlar var ki deliricem birgün bu başlıkta.Arda daha 22 yaşında bir Hagi değil,Messi'yle kıyaslayan da sizsiniz kendisi değil.Onun öyle bir derdi yok.Bu senenin çoğunu forvet oynayarak geçirmesine rağmen yaptığı asist sayısı ve attığı goller ortadadır.Kazandığımız puanlarda çok büyük katkıları vardır.Ama bu taraftar o kadar nankör ki 2 maç kaybolsa 1001 tane laf söylüyor.Ee takımın diğer oyuncuları napıyo bu sırada? Arda ne kadar yetenekli olursa olsun takım oyuncusudur.Değişen o değil takım bana göre.O eski Arda dediğiniz zamanlarda takım hırslıydı ve çok daha cesaretli oynuyordu.Şimdi öyle bir futboldan söz edemeyiz.Dolayısıyla Arda'nın performansının etkilenmesi normal ki buna rağmen aldığımız galibiyetlerin yarısında bizzat katkısı var gol yada asistle.Bu dediğim futbol şeklinden kötü etkilenen sadece Arda da değil.2 sene önce bizi şampiyon yapan Türk oyuncuların hali felaketken; Arda'nın genel performansı onlara göre çok daha az düşüş göstermiştir.İstatistik diye tutturanlar açsın baksın, diğerleri de maçları tekrar izleyebilir.Sallamak için adam arıyorsanız takımda bol var medyanın gazına gelip kendi değerlerimizi harcamamak lazım.

Saçma falan değil insanların şahsi görüşleri bunlar. Arda 100 gol, 100 asistte yapsa kendini değiştirmediği sürece taraftarın bir kısmının gözüne batacak. Ayrıca o saydığımız isimlerin yaptıklarıyla uzaktan yakından alakası yok yaptıklarının.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt