Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Hiç kimse Arda kötü bir oyuncudur demiyor.Biz şu an avrupada yoksak,türkiye kupasında yoksak,şampiyonluk mücadelesinden geri kaldıysak hepsini geçtim takım oyunu ile hiç bir şekilde umut vermeyip gördüğümüz üzere takımdaşlık yerlerde sürünüyorsa,bunun en büyük sorumlularından biri Ardadır.Kaptan olduğu için diğer arkadaşlarından daha sorumludur..Bir taraftar olarak Ardayı kaptanlık konusunda hep destekledim.Ama çok büyük hayal kırıklılığına uğrattı beni...İşin magazin boyutu,kız arkadaşı falan hiç önemli değil türkiyenin en yetenekli en pahalı oyuncusuysan olabilir.Bu durumda kimse Ardaya mevzudan bahsedip eleştirmesin.Ben en başta Ardanın ve diğer oyuncuların o züppe volkanın bariz haksız olduğu pozisyonlarda diklenip, hiç bir şekilde karşı koyulmamasındayım.(bu bir maçtaki örnek)..
Maçta içerisinde git kaptan olarak gioya,elanoya destek ol ,moral ver sadece desteği,morali mehmet Topala,Ayhana verme....Ben bir taraftar olarak bunu istedim.Gio ilk oynadığı maçta belli çok ciddi bir şeklide uyum sorunu yaşadı,hatada yaptı.O anda kaptan olarak gideceksin o adama yanlız olmadığını hissettireceksin..Ama ne yapıldı yanlız bırakıldı..
Ben maçlarda gösterdiği peformansta değilim,sinema kapatmasıda hiç önemli değil.. Önemli olan Galatasaray için kişisel hırsından vazgeçip daha olgun daha dürüst ve samimi bir şekilde takım içindeki arkadaşlığı sağlamasıdır.