#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Protesto edilecek tabi.Eli belinde oynamıyacak arkadaşım.Kendini Galatasaray da herkesten üstün görmeyeceksin,görüyorsan bu takımı lider yapacaktın.Elin özeri bizim maçta 12 km koşacak arda 2 maçta toplam okadar koşacak.

2 senedir hep alkışladık sonuç hüsran,çoğu Galatasaray lı biliyor gecen sene neden takım bir anda çöküşe geçti.Öyle ufak bir protesto da artistlik yapmıcaksın sanki çok şey verdi de tepki veriyor.Büyük kaptan Bülent Korkmaz bile tribünlere bir kere gülmemiştir kafa sallamamıştır sanki görüşürüz der gibi.

Çok şeyler vermedi yani takıma öyle mi :)

Vallahi kafasız bizim futbolcular. Desene arkadaş lincoln gibi sakatım diye. Belinin ağrısından duramaz oyuna girer. Antrenmanı tam yapamaz oynar. Hakikaten enayilik. Yat işte ben sakatım de. Sezonu kapadım de brezilyaya git falan ne bileyim... O zaman bağırır, inler tribünler. Yahu neyse..

Yine söylüyorum; Hiç bir futbolcu Galatasaray SK ' dan daha büyük değildir!

Benim anlamadığım neden bukadar büyütüyorsunuz ya hangi büyük başarımızda arda vardı?4 senedir oynuyor sadece 1 kere şampiyon olmuşuz oda nasıl olduk biliyor herkes.Camia olarak okadar büyüttük kü bir anda Hagi yaptık oda Hagi zannetti kendini.İşin en kötü yanı gittikçe sevmeyeni artıyor.

Ben 5 aydır aynı şeyleri yazıyorum Arda huyunu değiştirmezse eski fenerli tarık gibi olacak

Her zaman her yerde bizim kaptanimizsin

sen daha hiçbir icraatı olmayan topçuyu kaptan olarak takımın lideri yaparsan bu tepkiyi de böyle seyretmeye mecbursun olursun yönetim..

Ardanın da taraftardan az kalır yanı yok ama en büyük suçlu onu bu taraftarın önüne atan, yaptığı hiçbir harekete müdahele etmeyen yönetimdir..

Benim anlamadığım neden bukadar büyütüyorsunuz ya hangi büyük başarımızda arda vardı?4 senedir oynuyor sadece 1 kere şampiyon olmuşuz oda nasıl olduk biliyor herkes.Camia olarak okadar büyüttük kü bir anda Hagi yaptık oda Hagi zannetti kendini.İşin en kötü yanı gittikçe sevmeyeni artıyor.

Ben 5 aydır aynı şeyleri yazıyorum Arda huyunu değiştirmezse eski fenerli tarık gibi olacak

Geçen sene Kewell yok muydu? Baros yok muydu? Lincoln yok muydu? O zaman bu adamlarda işe yaramaz zira ligi 5. bitirmiştik. Ayrıca aldığımız şampiyonluğun neyi varmış çok merak ettim. Ben bilmiyorum şahsen.

yazdıklarınızı okuyorum şaşırıyorum. nasıl bir taraftarsınız nasıl olurda ardayı bir kalemde silip atarsınız. hiç mi emeği geçmedi bu takıma. sakatlandı diye aylarca eglmeyen oyuncuları siz baş tacı yaparsınız ztn. 4 senedir oynuyormuşta 1 kere şampiyon olmuşmuşuz. nasıl bir kafa yapısı bu anlamak mümkün deil. sanki arda tek başına kurtaracak takımı. madem eleştireceksiniz adamı; düzgün bi sebep bulun

Arda'da tribünlere tepki verir bence. Bir dahaki maçta gol atarsa sevinmez tribünlere gitmez.

açıkcası arda gidecek kendisine kızacak, kendisini ıslıklamaları için herkes koz verdi, kıçı başı göbeği 2 katına çıktı bu sene... sahada yürüyecek hali kalmadı, önce kendisine bakacak

Geçen sene Kewell yok muydu? Baros yok muydu? Lincoln yok muydu? O zaman bu adamlarda işe yaramaz zira ligi 5. bitirmiştik. Ayrıca aldığımız şampiyonluğun neyi varmış çok merak ettim. Ben bilmiyorum şahsen.

Şampiyonluğumuz camia olarak kenetlendik,futbolcular taraftar hep inandık o anlamda söyledim.bunu bilmiyorsan futbolu takip etme

Vallahi kafasız bizim futbolcular. Desene arkadaş lincoln gibi sakatım diye. Belinin ağrısından duramaz oyuna girer. Antrenmanı tam yapamaz oynar. Hakikaten enayilik. Yat işte ben sakatım de. Sezonu kapadım de brezilyaya git falan ne bileyim... O zaman bağırır, inler tribünler. Yahu neyse..

Hala Lincoln diyorsun. Lincoln gitti artık. Ardaya örnek vermek istiyorsan söyle Keita gibi olsun, Keita gibi oynasın tribünler inlesin Arda diye sonra. Keita'yı örnek alsın, Neill'ı örnek alsın.

Islıklayanlara yazıklar olsun ne demek Galatasaray kaptanını ıslıklamak hele sakat dönemindeyken !:mad:

Daha istekli olması lazım ama sakatlıktan yeni çıkmasınında etkisi olabilir net bir yorum yapamam.

sonucta taraftarin verdigi tepki normaldi sinema iside olayin bi kulbu ama bu neden kaynaklaniyor medya bu kadar ustune gitmeseydi bugun sadece isliklanirdi, sinema tezeruhati tamamen medyanin doldurusundan kaynaklanmastir

Arda oyundan çıkarken ıslıklayanlar oldu, işte o terbiyesizlerin taraftarlığından utanıyorum. Maçı kazanmak, Arda'yı ıslıklamaktan çok daha utanç verici. Galatasaray'ın kaptanını ıslıklayanlar insin o tribünden! Numaralıya sonsuz sevgiler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt