#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hala Lincoln diyorsun. Lincoln gitti artık. Ardaya örnek vermek istiyorsan söyle Keita gibi olsun, Keita gibi oynasın tribünler inlesin Arda diye sonra. Keita'yı örnek alsın, Neill'ı örnek alsın.

hiç oynamadı demi hiç bu takımı sırtlamadı. hafızanızı biraz zorlayın.

Yazıklar olsun sizin gibi taraftara.

Şampiyonluğumuz camia olarak kenetlendik,futbolcular taraftar hep inandık o anlamda söyledim.bunu bilmiyorsan futbolu takip etme

Yazdıklarımın tamamına cevap vereceksen konuşalım. Cımbızla istediğin yerleri seçersen bu iş olmaz.

Hala Lincoln diyorsun. Lincoln gitti artık. Ardaya örnek vermek istiyorsan söyle Keita gibi olsun, Keita gibi oynasın tribünler inlesin Arda diye sonra. Keita'yı örnek alsın, Neill'ı örnek alsın.

Arda'ya sallayanların %90'ı lincolnsever. Değilsen üstüne alınma. Ayrıca 3 günlük Neill'ı örnek al falan diyemem kusura bakma.

Yazıklar olsun...

Arda en son protesto edilmesi gereken adamdı belkide ama bu anlamsız tezahuratla moralini bozmayı başardılar.

Maçtan çıkışta Arda'yı gördüm.Takım otobüsüne binmemişti ve aracına gidiyordu.Çok sinirli ve üzgündü.

Hatta birisi aracına vurdu.O da indi aşağıya ve tepki gösterdi.

Özellikle o ıslıklayanlara da yazıklar olsun.Ardından Büyük Kaptan diye tezahurat yapıyorlardı.İyi gün taraftarları mı desem yoksa başka şeyler mi bilmiyorum...:rolleyes:

Yazıklar olsun...

Arda en son protesto edilmesi gereken adamdı belkide ama bu anlamsız tezahuratla moralini bozmayı başardılar.

Maçtan çıkışta Arda'yı gördüm.Takım otobüsüne binmemişti ve aracına gidiyordu.Çok sinirli ve üzgündü.

Hatta birisi aracına vurdu.O da indi aşağıya ve tepki gösterdi.

Özellikle o ıslıklayanlara da yazıklar olsun.Ardından Büyük Kaptan diye tezahurat yapıyorlardı.İyi gün taraftarları mı desem yoksa başka şeyler mi bilmiyorum...:rolleyes:

Biz son 11 fener maçında 1 galibiyet alırken ne yapalım taraftar olarak.Tam tersi olsaydı fenerliler ne yapardı acaba futbolculara.

3 Günlük Neill 5 Yıllık Adama Futbol dersi öğretiyor, ne anlatıyorsun sen çerçii!

?

Neyse sen haklısın. Alt kısmın seninle alakası yok. Üzerine alınma lütfen.

Sen eger kendi evladının sevgilisiyle ilgili boyle art niyetli tezahurat yapıyorsan kalmamıstır sayın kardesim.Ne aldıgın formalar,ne biletler sana Galatasaray takımının kaptanına boyle davranma hakkını vermez.

Arda'ya sallayanların %90'ı lincolnsever. Değilsen üstüne alınma. Ayrıca 3 günlük Neill'ı örnek al falan diyemem kusura bakma.[/QUOTE' Alıntı:
Nasıl bir mantık bu Lincoln sever diye, Ardaya mı sövcekler. Lincoln gitti bu takımdan unut diyorum artık. Ardaya sayanların %100'üde Hagi-sever, al benden de bir önerme en az seninki kadar saçma dimi?? Ayrıca o 3 günlük Neill Ardaya kaptanlık dersi verir, takımın nasıl hırslandırılıp yönlendirileceğini gösterir. Avustralya'nın kaptanından bahsediyoruz.

3 Günlük Neill 5 Yıllık Adama Futbol dersi öğretiyor, ne anlatıyorsun sen çerçii!

yazıklar olsun senin ve senin gibi düşünen taraftarlara. futbol bilginizden şüphe duyuyorum. iyi gün taraftarları. bugün GS avrupada elenmemiş ve ligtede lider olsaydı şimdi kimse burada ardaya saydırmayacaktı.

Biz son 11 fener maçında 1 galibiyet alırken ne yapalım taraftar olarak.Tam tersi olsaydı fenerliler ne yapardı acaba futbolculara.

Beni Fenerbahçe maçları değil şampiyonluklar ilgilendiriyor.Sen her hafta Fenerbahçe'nin rakiplerini tutabilirsin galibiyet görmek için.Bırakın bu işleri...

Nasıl bir mantık bu Lincoln sever diye, Ardaya mı sövcekler. Lincoln gitti bu takımdan unut diyorum artık. Ardaya sayanların %100'üde Hagi-sever, al benden de bir önerme en az seninki kadar saçma dimi?? Ayrıca o 3 günlük Neill Ardaya kaptanlık dersi verir, takımın nasıl hırslandırılıp yönlendirileceğini gösterir. Avustralya'nın kaptanından bahsediyoruz.

Lincolnseverlerin Arda'yı sevmemesi için özel nedenler var. Aslında canım sıkkın ama açıklayayım yine de. Diyorlar ki Arda yabancıları istemedi, lincoln'ü dışladı. O böyle biz niye değiliz diye yönetime baskı yaptı. Kaptanlığıyla ilgili açıklamalar yaptı. Sonunda da Lincoln'ün formasını da kaptanlığı da aldı. Yani lincoln ile arda arasında organik bir bağ var ama hagi ile yok,

Kapiş?

Neill mevzuuna girmeyeceğim. Kıyaslanmadığı bir o kalmıştı. Onu da ben yapmam.

yazıklar olsun senin ve senin gibi düşünen taraftarlara. futbol bilginizden şüphe duyuyorum. iyi gün taraftarları. bugün GS avrupada elenmemiş ve ligtede lider olsaydı şimdi kimse burada ardaya saydırmayacaktı.

Yazıklar olsun cümleleri nedir yaa? Çocuk mu var senin karşında? Yazıklar olsun...Yeter ulann...Sizmi kesildiniz milletin başına Avukatı?

Sana soracak değilim kimi eleştirip, eleştirmeyeceğimi!

Yenilgiden sonrada eleştiririm, Yendikten sonrada.. Bugün ki skora bak bakayım!

İyi gün taraftarıymış.. Galatsaray Avrupadan elenmeseydi tabii ki sevinecektik, tabii ki mutlu olacaktık, elenincede tabii ki eleştiricez, tabiikide yanlışlarını söyleyeceğiz! iyi gün taraftarı ile ne alakası var.. Bu insanların doğasında vardır zaten; Başarı kazanınca mutlu olursun, sevinirsin, Kaybedince eleştirirsin, üzülürsün..Böyle olmassa insanın doğasına ters olur zaten.. Böyle düz mantıklı yorumları anlayamıyorum..İyi gün taraftarıymış hadi oradan!

Aman yaaa Banane!

Beni Fenerbahçe maçları değil şampiyonluklar ilgilendiriyor.Sen her hafta Fenerbahçe'nin rakiplerini tutabilirsin galibiyet görmek için.Bırakın bu işleri...

Sen ne yapıcan son 5 hafta fenerin rakiplerinin yenmesini beklemicen mi?tutmucan mı fenerin rakiplerini?hadi şampiyon ol fenerin rakiplerini tutmadan.saçma yorum yapan kim*

Herşey gayet ve açık gözbebegimiz nurumuz olan Ardayı şöhret magazin haberleri çok etkiledi. biz Ardayı böyle haberlerle beklemiyoduk resmen kendi kendini bitirdi.

artık takımda kalır mı zor ben olsam Ardanın yerinde avrupa var kesinlikle kalmam. sadece takımlarımızın amacı öyle degil mi büyütüp besleyip avrupaya göndermek.

hocam aslında sitenin açılış sayfasına Arda'yı falan koyabilirsiniz. Bizler onun arkasındayız veya Rijkaard'a yapılan gibi bir destek topici açabilirsiniz. Sonuna kadar desteklerim.

etkisizdi bu akşam ama yapılan protestolar cok yanlış idi malesef..

arda artık sene sonu kesin gider belkide bu herkes için hayırlı olur..

Arda'nın ıslıklandığını fark etmedim. Oyundan çıkarken alkışlandı. Bugün oyuna etkisi sıfıra yakındı.

arda iyi oynamıyor mu ? evet oynamıyor..

ancak ne olursa olsun KAPTANA gösterilen tepki yersiz , gereksizdi..

tüm protestoları doğru buluyorum ancak Arda'ya -Galatasaray Kaptanına- bu yapılmamalıydı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt