#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yazıklar olsun Jo ile Arda yı bir tutan taraftara. Takım kaptanının sinemaya gitmesini eleştiren taraftara, numaralıda parası ile maça gidip takımını desteklerken takımı destekliyo diye yuhalayan taraftara yazıklar olsun, işin ilginç tarafı bunları yapan veya yaptıranlarda maçlara bedava giden taraftarlar, bağırmıyo diye adam döven kendini bişey sanıp Ultraslan ım diye ortalıkta dolanan bedava cı taraftarlar. Bunların çoğu Arda nın çeyreği kadar GS lı deildir. Bunları yapanlar geçen sene Hasan Şaş ın kafasına telefon fırlattılar, zamanında H.Şükür F.Terim e etmedikleri küfür kalmamıştı. Hagi ye hırsız Hagi diye bağırmışlardı. Büyük Kaptan Bülent Korkmaz diyip 2 hafta sonu bütün başarısızlığı bÜlent Korkmaz a bağlamışlardı. Bu oyunculara bunlar yapılmış Arda ya da yapılması beni hiç şaşırtmadı. İnş. bunların düştüğü hataya düşmezde Arda hemen gider Avrupa ya...

niye jo ile arda bir tutulsunki

bence ardaya tepki daha cok olmali jodan

yemisim jo yu adamin bizle bi alakasi yok

ama arda takim kaptani bilmemne adamin sahada yuruyecek hali yok aylardir

2 adim kosamiyor gormuyormusunuz siz kormusunuz birakin arabeskligi milleti sahadaki performansiyla degerlendirin

Cevap: Kaptan Arda Turan'a destek topici..

Gİt kendini kurtar KAPTAN...

niye jo ile arda bir tutulsunki

bence ardaya tepki daha cok olmali jodan

yemisim jo yu adamin bizle bi alakasi yok

ama arda takim kaptani bilmemne adamin sahada yuruyecek hali yok aylardir

2 adim kosamiyor gormuyormusunuz siz kormusunuz birakin arabeskligi milleti sahadaki performansiyla degerlendirin

Verdiniz işte tepkinin en ağırını Arda'ya.Niye tutulsun bir Jo'yla tabi.Neden başarısızlığın en büyük sorumlusu Arda olarak gösterildi peki,hedef haline getirildi?4 haftadır oynayamıyor Arda zaten.Ne yapsın Arda?Ankaragücü,Trabzon,Fenerbahçe,Sivas maçında oynamadığı halde puan kayıplarının sorumlusu olarak göstermek hangi mantığa sığar,böyle bir mantık var mıdır?Yok.Sahadaki performansa bakarsak Arda'ya sıra gelmez.

Doğru Baros'a tribünlere gitme diyen Arda'ydı.

Verdiniz işte tepkinin en ağırını Arda'ya.Niye tutulsun bir Jo'yla tabi.Neden başarısızlığın en büyük sorumlusu Arda olarak gösterildi peki,hedef haline getirildi?4 haftadır oynayamıyor Arda zaten.Ne yapsın Arda?Ankaragücü,Trabzon,Fenerbahçe,Sivas maçında oynamadığı halde puan kayıplarının sorumlusu olarak göstermek hangi mantığa sığar,böyle bir mantık var mıdır?Yok.Shadaki performansa bakarsak Arda'ya sıra gelmez.

kaptan takimdan sorumludur da ondan

adam minibusune binmis takim otobusune binmemis evine gitmis mactan sonra haberiniz varmi bundan

gemiyi ilk mi sonmu terkeder kaptan? gemi batiyormu batmiyormu?

5 paralik futbol oynuyormu?

bu arada yanlis anlama dah onceki yorumlarima bakarsan hep soyledigim gibi ona gelene kadar baska adamlarda var tepki gosterilecek

bu is hierarsik bir olay

eger takim kalitesinden memnun degilsen yonetime

oyun kalitesinden memnun degilsen teknik ekibe

takimdasliktan mucadeleden memnun degilsen kaptana

bireyden memnun degilsen bireye tepki koyarsin

simdi top futbolcularda iyi oldu boyle ultraslanin haksiz gorunmesi tartisilmasi

bakalim futbolcular kendilerini hakli cikarabileceklermi (ozellikle arda)

ultraslana kapak olsun diye oynayacaklarmi?

her turlu biz kazaniriz cunku eger gene mucadele etmemeye devam ederlerse ultraslan hakli cikacak ve gonderilmekten kacamayacaklar

ultraslan belki bilmeden futbolculari zora sokarak takima yarar saglamis olabilir.

cunku eger dozunu asmasaydi protesto futbolcular bir sey ispat etmek yoluna girmezlerdi bi 100 metre daha kosarlardi o kdr

Arda bu tür tepkilerden etkilenmeyecek kadar olgunluğa erişebilmiş değil. Kaldı ki çok duygusal biri ve gerçek bir Galatasaray taraftarı olduğu için kendi seyircisinden bu tür tepkiler almak fena halde moralini bozuyor. Şevkatlerinden mahrum olmak gibi bir duyguya kapılıyor sanırım.

Tek hatası sinema kapatmak olsun. Sankı alemlerde yakalandı , formaya saygısızlık yaptı. Genclıgınden kaynaklanan en fazla gorgusuzluk olarak adlandırılabılecek bır olay yuzunden gordugu hareketlere bak. Sezon basından berı yuruyen adamlara gık yok ama sakatken oynadıgı veya hıc oynayamadıgı maclar sonrasında Arda ya yapılan terbıyesızlıkler dız boyu. Birde bu elestırıyı yapan toplum da enteresan. 50 mılyarı bır arada gorunce bır o kadarda kredı kullanıp kosa kosa lux araba alma sevdasıyla yasayan Türk erkekleri yılda 2 mılyon kazanan adamın aldıgı arabaya takmıs. Ya oldugunuz gıbı gorunun ya da gorundugunuz gıbı olun

Tek hatası sinema kapatmak olsun. Sankı alemlerde yakalandı , formaya saygısızlık yaptı. Genclıgınden kaynaklanan en fazla gorgusuzluk olarak adlandırılabılecek bır olay yuzunden gordugu hareketlere bak. Sezon basından berı yuruyen adamlara gık yok ama sakatken oynadıgı veya hıc oynayamadıgı maclar sonrasında Arda ya yapılan terbıyesızlıkler dız boyu. Birde bu elestırıyı yapan toplum da enteresan. 50 mılyarı bır arada gorunce bır o kadarda kredı kullanıp kosa kosa lux araba alma sevdasıyla yasayan Türk erkekleri yılda 2 mılyon kazanan adamın aldıgı arabaya takmıs. Ya oldugunuz gıbı gorunun ya da gorundugunuz gıbı olun

Aynen renkdaş:2_thumbs_up_-_anima Bence sinema kapatmasıda çok doğru adam kız arkadaşının oynadığı filmi izlemeye gidiyo. Bu ülkede her türlü insan var Arda yı sevmeyen insanlarda var. Orda film i izlerken biri laf atar kıza ondan sonra al başına belayı. Bence Arda sırf bunu düşündüğünden sinema kapatmıştır. Ama bizim taraftar aldı medyanın gazını Arda ya beste yaptı.

Git kendini kurtar ile olmaz. Kimse burada Arda'nin kotulugunu istemez. Arda biraz Sabri'yi ornek alsa isler cok guzel olacak. Nasil " eski Sabri " hakeme sinirlenir, oyuncular ile dalasa girerdi " yeni Sabri " sadece futboluna bakiyor. Daha iyi olmaya calisiyor, kimseye antipatik gelmiyor. Arda biraz forum gezip " kendine ceki duzen versin. Cunki gercekten guzel yorumlar var forumda, Arda'ya ogutler var. Ben neyi yanlis yapiyorum diye dusunmeli. Isliklanmasi yanlis pek tabiki, Arda'da sonucta bu forma icin mucadele ediyor.

Yanliz dedigim gibi biraz duzeltse kendini, neyin antipatik oldugunu biraz kendinde sorsa. Kewell'a neden kimse birsey demiyor, cunki Kewell kendi isini yapiyor, kimse tarafindan antipatik gorulmuyor. Keza Nonda kotu oyun dolayisiyla " isliklandi " bana gore yanlis, ama karakteri, 10 numara idi. Gittigine cok uzuldum ama gitmesi gerekiyordu. Pek tabiki Jo ondan daha teknik olsa bilene Nonda'nin disiplinli olmasi nedeniyle " simdi olsam " Nonda sezonu tamamlasim derdim.

Hepimiz burda Arda'nin iyiligini istiyoruz ama Arda'da " Sabri,Kewell,Neill " gibi oyunculari ornek alsin. Bursa'da oynayan Sercan'i takima istiyordum ama " simdi " istemiyorum. 19 yasinda " simarmis " bu iyi birsey degil. Hemen ayni takimdan birde " Ozan Ipek'e " bakin, kendisi " Kewell'i " ornek aliyomus, hic medyada ismini " biri ile gezerken " duyuyormusunuz. Arda sozlerini iyi sec pek ayrintiya girmesin, antipatik olan hareketlerden kacsin, medyada gozukmesin " inanin futbolunada yanisyacak. Eski Arda'yi gorebilecegiz, " hirs ile formasi icin mucadele eden Arda'yi ".

Açık açık söylüyorum.

Bu insanlar bir sporcu. Ellerinden geldiğince oynuyorlar. Ve hiç kimse sizin kafanıza silah dayayıp "maça gideceksiniz ulan" demiyor.

Hiç bir şekilde "insanları rencide etme" hakkınız yoktur.

Islıklarsın ama 1 dakika sürer. Hele kız arkadaşınla ilgili olayı sen nasıl olurda işin içine katarsın. Buna sadece Arda değil, Sinem Kobal giriyor, doğal olarak Sinem'in ailesi giriyor vs...

Arda dün çok rencide oldu. Yaptığı harekette son derece iyiydi. Yerine gitti.

Dün Arda yerine ben olsam, Eric Cantona'nın yaptığını yapmıştım.

Git kendini kurtar ile olmaz. Kimse burada Arda'nin kotulugunu istemez. Arda biraz Sabri'yi ornek alsa isler cok guzel olacak. Nasil " eski Sabri " hakeme sinirlenir, oyuncular ile dalasa girerdi " yeni Sabri " sadece futboluna bakiyor. Daha iyi olmaya calisiyor, kimseye antipatik gelmiyor. Arda biraz forum gezip " kendine ceki duzen versin. Cunki gercekten guzel yorumlar var forumda, Arda'ya ogutler var. Ben neyi yanlis yapiyorum diye dusunmeli. Isliklanmasi yanlis pek tabiki, Arda'da sonucta bu forma icin mucadele ediyor.

Yanliz dedigim gibi biraz duzeltse kendini, neyin antipatik oldugunu biraz kendinde sorsa. Kewell'a neden kimse birsey demiyor, cunki Kewell kendi isini yapiyor, kimse tarafindan antipatik gorulmuyor. Keza Nonda kotu oyun dolayisiyla " isliklandi " bana gore yanlis, ama karakteri, 10 numara idi. Gittigine cok uzuldum ama gitmesi gerekiyordu. Pek tabiki Jo ondan daha teknik olsa bilene Nonda'nin disiplinli olmasi nedeniyle " simdi olsam " Nonda sezonu tamamlasim derdim.

Hepimiz burda Arda'nin iyiligini istiyoruz ama Arda'da " Sabri,Kewell,Neill " gibi oyunculari ornek alsin. Bursa'da oynayan Sercan'i takima istiyordum ama " simdi " istemiyorum. 19 yasinda " simarmis " bu iyi birsey degil. Hemen ayni takimdan birde " Ozan Ipek'e " bakin, kendisi " Kewell'i " ornek aliyomus, hic medyada ismini " biri ile gezerken " duyuyormusunuz. Arda sozlerini iyi sec pek ayrintiya girmesin, antipatik olan hareketlerden kacsin, medyada gozukmesin " inanin futbolunada yanisyacak. Eski Arda'yi gorebilecegiz, " hirs ile formasi icin mucadele eden Arda'yi ".

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

umarım arda kendine biraz çeki düzen verir ve eski arda olur

açık açık söylüyorum.

Bu insanlar bir sporcu. Ellerinden geldiğince oynuyorlar. Ve hiç kimse sizin kafanıza silah dayayıp "maça gideceksiniz ulan" demiyor.

ıslıklarsın ama 1 dakika sürer. Hele kız arkadaşınla ilgili olayı sen nasıl olurda işin içine katarsın. Buna sadece arda değil, sinem kobal giriyor, doğal olarak sinem'in ailesi giriyor vs...

Dün arda yerine ben olsam, eric cantona'nın yaptığını yapmıştım.

:005:

Açık açık söylüyorum.

Islıklarsın ama 1 dakika sürer. Hele kız arkadaşınla ilgili olayı sen nasıl olurda işin içine katarsın. Buna sadece Arda değil, Sinem Kobal giriyor, doğal olarak Sinem'in ailesi giriyor vs...

hocam kime anlatiyosun birileri cikip yine biseyler uydurur yemin ederim dun o laflari duyunca ben bile kizdim simdi o kiz ailesi arda ve ailesi nasil bir duruma dusmustur kimse tahmin etmiyor

Açık açık söylüyorum.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

hocam kime anlatiyosun birileri cikip yine biseyler uydurur yemin ederim dun o laflari duyunca ben bile kizdim simdi o kiz ailesi arda ve ailesi nasil bir duruma dusmustur kimse tahmin etmiyor

ne duruma düştüğü şukadar umurumda değil.benim fener yenilgisinden dolayı hala psikolojim bozuk.adamları resmen şampiyon yapacağız kafamdan cıkmıyor o yenilgi.bunu kim düzeltecek peki?

Galatasaray da oynamak okadar kolay değil hele kaptan olmak hiç değil

sen sevgililer gününde sakatlığı bahane edip kampa gec katılırsan

olmadık yerlere ziyaretlere açılışlara gidersen

olmadık yerlerde yok ben olsam arda yı kıskanırdım dersen ki seni sadece parası olmayan sabah işe 8 de gidip akşam eve 8 de gelerek ayda 1000 tl kazananlar kıskanır belki.

önce takımına arkadaşlarına sahip cıkacaksın.işine saygı göstereceksin.öyle taraftara kafa sallamakla olmaz bu işler.

ne duruma düştüğü şukadar umurumda değil.benim fener yenilgisinden dolayı hala psikolojim bozuk.adamları resmen şampiyon yapacağız kafamdan cıkmıyor o yenilgi.bunu kim düzeltecek peki?

Galatasaray da oynamak okadar kolay değil hele kaptan olmak hiç değil

sen sevgililer gününde sakatlığı bahane edip kampa gec katılırsan

olmadık yerlere ziyaretlere açılışlara gidersen

olmadık yerlerde yok ben olsam arda yı kıskanırdım dersen ki seni sadece parası olmayan sabah işe 8 de gidip akşam eve 8 de gelerek ayda 1000 tl kazananlar kıskanır belki.

önce takımına arkadaşlarına sahip cıkacaksın.işine saygı göstereceksin.öyle taraftara kafa sallamakla olmaz bu işler.

Bu sene Arda ile ilgili 100 e yakın senaryo ürettiniz. Yok ELano ya pas vermmiyo yok Gİo yu sevmiyo gibililerinden şimdide bi senaryoda sen eklemişsin sevgililer gününde sakatlığı bahane edip kampa gec gelmiş çok iyi hatırlıyorum, Arda sakattı mr çekilecekti o yüzden geç gelmişti. Sabredin yaa 5 maç kaldı 5 maç sonra kurtulucaksınız. Şimdiden seneye hazırlık yapın E.Çolak ı nasıl bitiririz diye.

Bu sene Arda ile ilgili 100 e yakın senaryo ürettiniz. Yok ELano ya pas vermmiyo yok Gİo yu sevmiyo gibililerinden şimdide bi senaryoda sen eklemişsin sevgililer gününde sakatlığı bahane edip kampa gec gelmiş çok iyi hatırlıyorum, Arda sakattı mr çekilecekti o yüzden geç gelmişti. Sabredin yaa 5 maç kaldı 5 maç sonra kurtulucaksınız. Şimdiden seneye hazırlık yapın E.Çolak ı nasıl bitiririz diye.

bizim turk futbolcular kendilerini bitirmek icin hazirlik yapiyor

siz de taraftardan basindan biliyorsunuz ondan sonra bu kisir dongu

aman futbolculari, egitimisizliklerini, amatorluklerini, hovardaliklarini sorgulamayin ki bu dongu degismesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt