tabii ki değil ama saha dışında yaşantılarından dolayı da bu tepkiyi de göze alacak artık..Takım kötü giderken ben yine her akşam haberlerde ardanın sinem koballa haberlerini izliyodum, arda sevglisiyle orda eğlendi, burda eğlendi, onu yaptı bunu yaptı diye..Ayrıca son zamanlarda suratında oluşan kabadayı ben oldum artık, en büyüğüm havasını da unutmamak lazım..Ama dediğim gibi tepki çok ağırdı ve bir kere tezahürat yaparsın bırakırsın..
Bugünde açıklanan en fazla medyada haberleri çıkan futbolcular sıralamasında mart ayında arda %21 artış göstermiş ve liderliğini sürdürmüş.
Yine diyorum bu işler maalesef türkiye de böyle işliyo, takım iyiyse senden iyisi yok , tökezlersen yerin dibine geçersin..İspanya da mendil sallıyolar türkiye de böyle yapıyolar, spora bakış, spor medeniyeti farkı.[/QUOTEnasıl baska ulkelerde bısey yapmıolar daha gecen gun real madrıd macında bu sene takımn en golcu oyuncusu hıguain i ıslıkladılar yada ıtalya da mılan taraftarının yaptıkları belkı ıngıltere bıraz farklı ama dunyanın heryerınde kendı takımı kosmayıp mucadele etmıyorsa taraftar bu olayı protesto eder sımdı soruorum sıze rooney bızım futbolculardan dahamı degersızde okuz gıbı kosuyor adam forvet ama orta sahda pres yaapıyor herzamn buda futbolcu mentalıtesı farkı..