#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Egosu iyice siste Arda'nin maalesef. kendini Galatasaray'in önünde görmeye basladi maalesef. kimse Arda o protestolari hak etmedi demesin bana. takim haftalardir degil aylardir sürünüyor. Arda ne takimi motive etmis, ne de kendisi gemiyi kurtarmaya calisti. nedir bu formsuzluk?? nerde o eski cevik ve hizli Arda?? iyice Sergen gibi olmaya basladi. 1-2 hareketle maci almaya calisiyor. kimse kusura bakmasin. ben böyle bir kaptani alkislamam. O artist dediginiz Ronaldo o kaslari yatarak yapmadi. o adam isini ciddi yapiyor, ve semerisini aliyor. özel hayatina da kimse laf edemiyor cünkü adamin sahada yaptiklari ortada. Arda eger performans göstermezse birakin kiz arkadasiyla takilmasini, giydigi don bile elestirilir. bu isler böyledir.

Çek Cumhuriyeti maçı sonrası maçla ilgili görüşleri sorulan Arsene Wenger sadece;

dedi.

İtalya maçı sonrası Marcelo Lippi;

Fabio Capello;

Frank Rijkaard;

Zico;

Kod:
"Benim oyuncum değil ama Galatasaraylı Arda Turan’nın da geleceği çok parlak. Şimdiden Milli Takımın değişmez orta saha yıldızı ve İtalyan Ligi’nde çok rahat oynar"
(Fenerbahçe'nin başındayken İnter maçı için italya'ya gittiklerinde yaptığı açıklamadan)

Gheorghe Hagi;

Michael Skibbe;

Elano Blumer;

Alex(2007);

Alex(2010);

Bir bunlar var bir de;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meriç Tunca(Messi-Arda kıyası);

vs...

Ahmet Çakar;

Forumumuzdan;

M.Akın Güney;

Mehmet Vural;

vs vs...

Seçin, beğenin, alın. Benim düşüncem üst bölümde yazdığım isimler futboldan biraz daha iyi anlarlar gibi. Bilemiyorum tam olarak yine de takdir sizin...

Emek vermişsin, teşekkürler.

Coluk cocuklarla ugrasiyoruz resmen,gecen hafta taraftar tepki verdi oda tepki verdi barosu

cekerek sizinle muhattab olmuyorum der gibi tamam olay bitti kapandi simdi ne diye bugün

artistlik yapiyorki ? Adam olmasi icin 2 sene önceki gibi küfürmü edelim yani bunumu isiyor.

Kaptan'ın da bir bildiği vardır herhalde. Sana güveniyoruz Büyük Kaptan.. Avrupa Kupası kazandırmadan bir yere gitmek yok. Aile içinde olur böyle şeyler.

Bz futbolu bilmiyoruz. o yüzden Arda ve tarihin en pahalı takımı iki senedir 3 ile 5. lik arasında değişen muhteşem performans sergiliyor. Bravo Arda ve arkadaşlarına!

Biz futboldan anlamıyoruz Arsene Wenger kapımızda yatıyor sabah akşam.

Egosu iyice siste Arda'nin maalesef. kendini Galatasaray'in önünde görmeye basladi maalesef. kimse Arda o protestolari hak etmedi demesin bana. takim haftalardir degil aylardir sürünüyor. Arda ne takimi motive etmis, ne de kendisi gemiyi kurtarmaya calisti. nedir bu formsuzluk?? nerde o eski cevik ve hizli Arda?? iyice Sergen gibi olmaya basladi. 1-2 hareketle maci almaya calisiyor. kimse kusura bakmasin. ben böyle bir kaptani alkislamam. O artist dediginiz Ronaldo o kaslari yatarak yapmadi. o adam isini ciddi yapiyor, ve semerisini aliyor. özel hayatina da kimse laf edemiyor cünkü adamin sahada yaptiklari ortada. Arda eger performans göstermezse birakin kiz arkadasiyla takilmasini, giydigi don bile elestirilir. bu isler böyledir.

Bravo Fatih

Coluk cocuklarla ugrasiyoruz resmen,gecen hafta taraftar tepki verdi oda tepki verdi barosu

cekerek sizinle muhattab olmuyorum der gibi tamam olay bitti kapandi simdi ne diye bugün

artistlik yapiyorki ? Adam olmasi icin 2 sene önceki gibi küfürmü edelim yani bunumu isiyor.

Adam olması için falan ? Siz gerçek misiniz ya? Bu yorumları okuduğuma inanamıyorum.20.000 kişi özel hayatınıza müdahale eden bir tezahürat söylese buradaki herkes daha büyük tepki verirdi.

yahu adam yuruyemiyor sahada birakin bu isimlere hayranligi falan sahadaki ise bakin

elano ve arda su an bu kadroda nasil oynuyorlar anlamiyorum

baros gelince anlarsiniz takim icin oynamak neymis diyordum

ama o da yetmedi hala performanstan bagimsiz yorumlar yapiyorsunuz

kimse yetenegine laf etmiyor ki

Çek Cumhuriyeti maçı sonrası maçla ilgili görüşleri sorulan Arsene Wenger sadece;

dedi.

İtalya maçı sonrası Marcelo Lippi;

Fabio Capello;

Frank Rijkaard;

Zico;

Kod:
"Benim oyuncum değil ama Galatasaraylı Arda Turan’nın da geleceği çok parlak. Şimdiden Milli Takımın değişmez orta saha yıldızı ve İtalyan Ligi’nde çok rahat oynar"
(Fenerbahçe'nin başındayken İnter maçı için italya'ya gittiklerinde yaptığı açıklamadan)

Gheorghe Hagi;

Michael Skibbe;

Elano Blumer;

Alex(2007);

Alex(2010);

Bir bunlar var bir de;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meriç Tunca(Messi-Arda kıyası);

vs...

Ahmet Çakar;

Forumumuzdan;

M.Akın Güney;

Mehmet Vural;

vs vs...

Seçin, beğenin, alın. Benim düşüncem üst bölümde yazdığım isimler futboldan biraz daha iyi anlarlar gibi. Bilemiyorum tam olarak yine de takdir sizin...

İşte Zico kaç yıl önceki Arda'yı hatırlıyor acaba bu tombik Arda'yı mı?

Sene sonu bunları hatırlamayağız bile.Çok büyütmeye gerek yok.

Arda zeki bir insan herşeyden önce düzelecektir.;):)

Gözlerime inanamıyorum küfür müfür diyorlar :yikes:

Evet küfür edin onu istiyor. Siz kimsiniz onu da çözemedim ama?

arda bu formu ile bırak ingiltere liginde top oynamayı bizim ligimizde zor top oynar fazla kilolarını vermesi lazım en az 4 kilo basın arda ile taraftarın arasının bozulmasını istedi ardada çok güzel bu oyuna geldi HELAL OLSUN.

sabri bu tribünlerde her maç küfür yediği zamanları hatırlıyorum veya her pasındaki moruldanmaları ama bize küsmedi.

kımse galatasaraydan galatasaray taraftarından buyuk degıldır.

sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyoruz, bize asistlerinden,kaç maç forma giydi ondan bahsediyolar komedi gibi.O zaman leo francoyu da el üstünde tutalım,o adamın ne günahı vardı yuhlanacak ? Önce ardanın suratındaki ifadelere, ben oldum bittim, ben padişahım ifadelerine bi baksınlar..

Heh olay küfür meselesine de geldi

Ağustos ayında söylediğim gerçek oluyor :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt