#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Coluk cocuklarla ugrasiyoruz resmen,gecen hafta taraftar tepki verdi oda tepki verdi barosu

cekerek sizinle muhattab olmuyorum der gibi tamam olay bitti kapandi simdi ne diye bugün

artistlik yapiyorki ? Adam olmasi icin 2 sene önceki gibi küfürmü edelim yani bunumu isiyor.

Çoluk çocuk demek :) sen büyüdüğünü düşünüp de bunları yazıyorsan vah haline...

Ama birşeyi kabul edelim Arda´nın karekteri değişti Olgun , karakterli ,kendini geliştirmek için uğraşan,hırslı çocuk yerine Kendini beğenmiş ,isteksiz , egoist bir karakter geldi Bunun tek sorumlusu medyadır bence Çok şımarttılar ,sürekli Avrupaya gitmesi konusunda zorladılar Sonuç bu oldu

En büyük suç yönetimde.Arda'yı kaptan yaparak,bu sene bitirdiler.

arda zeki davranmak zorunda bundan sonra

aynen mactan sonra FR nin dedigi gibi buradan daha guclu cikmasi lazim

ama bence basaramayacak cunku vucudu izin vermiyor ve farkinda degil

Önce ardanın suratındaki ifadelere, ben oldum bittim, ben padişahım ifadelerine bi baksınlar..

Aynen yahu, her seferinde Arda'dır, candır, canandır, kaptandır diye izliyorum maçları ama o yüz ifadeleri bitiriyor beni arkadaş. Sinirlenmemek elde değil, üstelik bir de kaptan olacak yani takımın ağırbaşlı, alçakgönüllü, lider kişisi. Sahadaki oyunu da öyle ahım şahım değil açıkçası, bundan 2 yıl önceki halini mumla aratıyor.

Ama birşeyi kabul edelim Arda´nın karekteri değişti Olgun , karakterli ,kendini geliştirmek için uğraşan,hırslı çocuk yerine Kendini beğenmiş ,isteksiz , egoist bir karakter geldi Bunun tek sorumlusu medyadır bence Çok şımarttılar ,sürekli Avrupaya gitmesi konusunda zorladılar Sonuç bu oldu

Bunu diyorum işte. Yahu inanın Messi ve Xavi gibi adamlar mütevazi. Sadece saha dışında değil, artık saha içinde de çok umursamaz ve artist bana göre.

Mesela olimpiyat maçından sonra cezalı iken soyunma odasına girmeye kalktı. Herkes Arda'ya hak verdi. Oradaki gariban emekçi görevliyi suçladılar. halbuki cezalıysan giremezsin. Ama kimse hata yapıyorsun Arda demedi ve sonuç ortada.

takımımızda 3 kişi Galatasaray ruhu ile oynuyor Neill & Baros ve keita bu üç oyuncuya teşekkür ediyorum hırslı oyuncu istiyorum rakibi ısıracak bu üç oyuncu nerdeyse topu ısırıcak helal olsun sizlere

"Fans need to players, players need to fans"

Frank Rijkaard'ın Arda için söylediği söz, hadi bizi dinlemiyorsun zaten de bari hocanı dinle biraz.

Aynen yahu, her seferinde Arda'dır, candır, canandır, kaptandır diye izliyorum maçları ama o yüz ifadeleri bitiriyor beni arkadaş. Sinirlenmemek elde değil, üstelik bir de kaptan olacak yani takımın ağırbaşlı, alçakgönüllü, lider kişisi. Sahadaki oyunu da öyle ahım şahım değil açıkçası, bundan 2 yıl önceki halini mumla aratıyor.

aman hocam sakın saha içi performansından falan bahsetmeye başlama yoksa topa dikerler seni..Adam bilmem kaç maç forma giydi icraatı bu diyenler bile var, uzak dur yain.Bizim burda anlatmaya çalıştığımız bu hal hareketleri ve kaptanlığı hak edip haketmemesi...

Artık futbolcunun ruhunu da teraziyle tartıp ölçüyoruz, ne büyük taraftarız!

Arda'yi suanda savunmak bana gore Arda'ya zarar vermektir. Messi gibi futboluna baksa artik. Medya'yi dinlemese, medya'da gozukmese. Messi buyuk bir ornektir, sadece topunu oynuyor Arda'nin bunu yapmasi lazim. Eski guleryuzlu Arda takima fayda sagliyordu, takimi icin savasiyordu, ne zaman yuzu guldu Arda'nin o zaman iyi oynadi. Moral cok onemlidir, isine yansir, mutlu olmak keza isini basariyla yapmani saglar. Arda'nin artik bir sekilde moral bulmasi lazim. Isine yansiyacaktir, eski kivrak Arda " Panathinaikos ile Samiyen'de oynadigimiz mac, depar atan Arda, Benfica ile deplasmanda oynadigimiz mac " ben bunlari ozledim, takimi icin canini disine takan Arda'yi ozledim. Takimina fayda saglayan Arda'yi ozledim. Sadece bizler tarafindan degil, tarafli,tarafsiz, herkesin begenisini kazanan Arda'yi ozledim. Isvicre macinda son dakika golu ile takimini sirtalayan Arda'yi ozledim.

Bugun en iyisini yaptı tepkisini koyarak.Gerçek karakterini ortaya koydu.Taraftar'ın gözüne girmek için oyunlar oynamadı-oynamayacağını da gösterdi.Hakikatten helâl olsun Arda Turan.Uzun süreden beri bir futbolcunun karakeriyle ilgili ilk defa bu kadar gurur duydum.Gurur duydum çünkü Galatasaray forması altında,ne yaptığı belli olmayan bir tayfa takımının değil,gerçek Galatasaray taraftarı'nın oyuncusu olduğunu gösterdi bu gece.

Umuyorum sene sonunda ayrılır takımdan.Çünkü hakikatten daha fazla üzülmesini istemiyorum.Bu adamlar haftaya Arda için 40M€ da ister,öbür günde "şişko-top bile oynayamaz" der.O yüzden git Arda Turan.

Bazı kendini bilmezler dışında biz taraftar olarak ne kadar düşünüyorsak takımı futbolcu kat kat fazlasını düşünmelidir.Hele ki bu futbolcu öz evladınsa.

Arda'yı seviyorum.Kaptandır.Candır.Fakat kendisi şöyle bir aynaya baktığında ne görüyor.Çok merak ediyorum.Acilen biraz olsun toplaması lazım kendini.Eski Arda'yı çok özledik.

Bugun en iyisini yaptı tepkisini koyarak.Gerçek karakterini ortaya koydu.Taraftar'ın gözüne girmek için oyunlar oynamadı-oynamayacağını da gösterdi.Hakikatten helâl olsun Arda Turan.Uzun süreden beri bir futbolcunun karakeriyle ilgili ilk defa bu kadar gurur duydum.Gurur duydum çünkü Galatasaray forması altında,ne yaptığı belli olmayan bir tayfa takımının değil,gerçek Galatasaray taraftarı'nın oyuncusu olduğunu gösterdi bu gece.

Umuyorum sene sonunda ayrılır takımdan.Çünkü hakikatten daha fazla üzülmesini istemiyorum.Bu adamlar haftaya Arda için 40M€ da ister,öbür günde "şişko-top bile oynayamaz" der.O yüzden git Arda Turan.

bu haliyle GS dan iyi bir takima gidebiliyorsa gitsin

Adam olması için falan ? Siz gerçek misiniz ya? Bu yorumları okuduğuma inanamıyorum.20.000 kişi özel hayatınıza müdahale eden bir tezahürat söylese buradaki herkes daha büyük tepki verirdi.

Tepkisini d.bakir macinda verdi olay orada kapanmaliydi,bugünki harekti yapmayacakti gereksiz yere uzatti olayi buda onun olgun olmadigini gösterir,

cocuktan hic bir farki yok banane banane ben sizi küsüm ayaklari yapmamali.

Evet küfür edin onu istiyor. Siz kimsiniz onu da çözemedim ama?

Taraftar...

Çoluk çocuk demek :) sen büyüdüğünü düşünüp de bunları yazıyorsan vah haline...

Şakacı cocuk seni :)

Tepkisini d.bakir macinda verdi olay orada kapanmaliydi,bugünki harekti yapmayacakti gereksiz yere uzatti olayi buda onun olgun olmadigini gösterir,

cocuktan hic bir farki yok banane banane ben sizi küsüm ayaklari yapmamali.

Taraftar...

Şakacı cocuk seni :)

''Arda'ya iki sene önceki gibi küfür mü edelim yani'' diyen zihniyet taraftarsa,biz taraftar değiliz.Hiç olmayalım zaten mümkünse.

''Arda'ya iki sene önceki gibi küfür mü edelim yani'' diyen zihniyet taraftarsa,biz taraftar değiliz.Hiç olmayalım zaten mümkünse.

Küfür edelim demiyorumki küfümü edelim yani diyorum arada fark var.Ben kendimce iyi taraftarim kimsede taraftarligimi sorgulayamaz bu forumda,benim gibi biriyle ayni takimi tutmak istemiyorsan kendi bilecegin is.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt