#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Rijkaard da baskan da tek macta kalsin bu protestolar, taraftar hakli falan dediler peki Arda efendi neden hala uzatiyor, taraftara tepki koyuyor artistlik yapiyor bunun sebebi nedir? Ne olur yani iki alkislasa iki yumruk show yapsa? Galatasaray kaptani olarak bunu yapmasi agirina mi gider?

yahu istedigi kadar trip atsin ona da bir sey demiyorum ama kardesim futbol oyna kos bir sey yap

hayalet gibi dolasiyorsun sahada

seni bitirmemek icin FR cikarmiyor 60dkk dayaniyor yoksa haketmiyorsun sahada kalmayi

Geline yumruk show yapmak gibi olurdu.

Arda' nın bugünkü tavırları kendisine hiç mi hiç yakışmadı . O taraftar o maça girebilmek , takımlarını yanlız bırakmamak için ne sıkıntılar çekti umruna mı ki Arda Bey' in . Ege'nin dört bir köşesinden , G.S özlemiyle yanıp tutuşan taraftarlar beyefendiyi tribüne çağırıyor , Gitmiyor kaptan . Sanki kendisi bulunmaz Hint kumaşı . Bir kişiye olduğundan fazla değer verince böyle oluyor işte . Bence Arda' nın kişiliği gerçekten oturmamış . Hiç kimse Galatasaray dan büyük değil . Ne olursa olsun . Sen kaptansın . Böyle davranıp ,Binlerce taraftarın kalbini kırmaya hakkın var mı ? Sen gezip tozarken , maçlarda bir sezon boyunca dökülürken taraftar Büyük kaptan dediği zaman hiç mahçup olmuyorsun da ıslıklanınca mı kötü oluyorlar . Ben bu akşam iyice soğudum kendisinden .Umarım sene sonu iyi bir fiyata satılır .Her iki taraf içinde hayırlısı olur.

Bence GALATASARAY gibi bir takımın kaptanlığını yapabilecek niteliğe sahip değil kendisi...Hem kendisi açısından hem GALATASARAY açısından iyi olur sene sonu gitmesi...

3 aylık JO bile GSTVde çıktı,özür diledi taraftardan.Ben burada gollerimle,şampiyonlukla anılmak istiyorum.GS taraftarı fanatiklik ve duygusallık sonucu ıslıkladı,normaldir dedi.

AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BÜYÜK GALATASARAY kaptanı Arda Turan bugün kendisini 250 çarpı 2 toplam 500 km otobüs yolculuğu yapan kardeşime ve GALATASARAY taraftarına bugünkü yaptıklarınla yanlış yaptın.Burası ARDASARAY değil GALATASARAYdır.Senin başkanın bile taraftar haklı deyip işi uzatmazken sen hangi hakla kolundaki pazubandına bu şekilde haksızlık ettin.Geçen hafta sana yapılan haksız demiştim ama sen bu işi kişiselleştirdin.

1-Artık senin yaptığın asistler attığın goller falan umrumda değil,

2-Sabri onu ıslıkladığımız zamanlarda önüne bakıp sahadan çıkar giderdi zavallı çocuk,

3-Sen bizim herşeyimiz değilsin,ya BİZ

yazıları okudum sevindim gerçekden.acaba dedim benmi kafamda büyüttüm kaç saatdir sinirli sinirli girmedimde foruma ama bakıyorum taraftarımız inanılmaz biliçli bende geçen hafta ardaya yapılanlardan dolayı üzülenlerdendim tıpkı tahminen 25 milyon galatasaraylı gibi ve arda bunun farkında olmalıydı o neyaptı bugün.bi düşünelim galatasaray seyircisi ne zaman takımını protesto etmiş ve ben karşıydım protestoya ama mantıklı düşün arda son 2 senede bir 5.lik ve kazanılamayan 4 fb derbisi...ne yapmamızı beklerdin fenere yenilince evden 1 hafta çıkamayan arkadaşlarım var.yani birine ardayı savunayım dedim herif beni dövecekdi 1 hafta sokağa çıkamadım telefonum susmadı diye ama sen bu adamları protesto ediyosunya helal olsun.bundan sonra kişisel istediğin kadar gol at asisit yap umurumda değilsin neolacağını belli ettin.heee bu taraftar seni bursa maçında çağırırsa onlarada yazıklar olsun.

3 aylık JO bile GSTVde çıktı,özür diledi taraftardan.Ben burada gollerimle,şampiyonlukla anılmak istiyorum.GS taraftarı fanatiklik ve duygusallık sonucu ıslıkladı,normaldir dedi.

AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BÜYÜK GALATASARAY kaptanı Arda Turan bugün kendisini 250 çarpı 2 toplam 500 km otobüs yolculuğu yapan kardeşime ve GALATASARAY taraftarına bugünkü yaptıklarınla yanlış yaptın.Burası ARDASARAY değil GALATASARAYdır.Senin başkanın bile taraftar haklı deyip işi uzatmazken sen hangi hakla kolundaki pazubandına bu şekilde haksızlık ettin.Geçen hafta sana yapılan haksız demiştim ama sen bu işi kişiselleştirdin.

1-Artık senin yaptığın asistler attığın goller falan umrumda değil,

2-Sabri onu ıslıkladığımız zamanlarda önüne bakıp sahadan çıkar giderdi zavallı çocuk,

3-Sen bizim herşeyimiz değilsin,ya BİZ

Başkan tabi haklı der. O yaptırmadıysa bile yapılmasına izin verdi.

Arda'da tribünlere hareket çekmedi ki. Önüne bakarak sahadan çıkıp gitti.

yazıları okudum sevindim gerçekden.acaba dedim benmi kafamda büyüttüm kaç saatdir sinirli sinirli girmedimde foruma ama bakıyorum taraftarımız inanılmaz biliçli bende geçen hafta ardaya yapılanlardan dolayı üzülenlerdendim tıpkı tahminen 25 milyon galatasaraylı gibi ve arda bunun farkında olmalıydı o neyaptı bugün.bi düşünelim galatasaray seyircisi ne zaman takımını protesto etmiş ve ben karşıydım protestoya ama mantıklı düşün arda son 2 senede bir 5.lik ve kazanılamayan 4 fb derbisi...ne yapmamızı beklerdin fenere yenilince evden 1 hafta çıkamayan arkadaşlarım var.yani birine ardayı savunayım dedim herif beni dövecekdi 1 hafta sokağa çıkamadım telefonum susmadı diye ama sen bu adamları protesto ediyosunya helal olsun.bundan sonra kişisel istediğin kadar gol at asisit yap umurumda değilsin neolacağını belli ettin.heee bu taraftar seni bursa maçında çağırırsa onlarada yazıklar olsun.

Evden 1 hafta niye çıkmıyorlar dışarı ? Dalga geçiyorlar diye mi ? Çok büyütüyorsunuz yahu. Alışamadınız mı daha ?

tamer ben değil arkadasım acı ama gerçek abartmıyorum gerçekdende öyle.benim mesela 1 yıl geçmesine rağmen en üzüldüğüm maç geçen seneki hamburg maçıdır hala aklıma geldikçe yumruğumu sıkar dururum.

tamer ben değil arkadasım acı ama gerçek abartmıyorum gerçekdende öyle.benim mesela 1 yıl geçmesine rağmen en üzüldüğüm maç geçen seneki hamburg maçıdır hala aklıma geldikçe yumruğumu sıkar dururum.

Şans abi. Yapacak birşey yok. Konsantrasyon eksikliği, sistem oyuncularının sakatlıkları.

Arda yine elinden geleni yapıyor. Formsuz sadece.

yaa zaten forumdakilerin bende dahil geçen hafta yazdıklarına baksan hepimiz ardacıyız bizde bugün kırıldık ardaya öyle yapması çok koydu tvde bana ve basına verilen malzeme bu hafta bu dokuya dokuya işleyecekler.ama yemin ederim ogün maçdaydım ardayı yuhalayan en fazla 1000 kişidir çünkü geri kalanlar alkışladı.besteye gelince o zaten rezaletti.

yaa zaten forumdakilerin bende dahil geçen hafta yazdıklarına baksan hepimiz ardacıyız bizde bugün kırıldık ardaya öyle yapması çok koydu tvde bana ve basına verilen malzeme bu hafta bu dokuya dokuya işleyecekler.ama yemin ederim ogün maçdaydım ardayı yuhalayan en fazla 1000 kişidir çünkü geri kalanlar alkışladı.besteye gelince o zaten rezaletti.

Bursa maçında taraftar yine gönlünü alırsa bu sefer barışır diye düşünüyorum. Başkan yada Rijkaard el atar olaya :)

Evet arkadaşlar sonunda medya Galatasaray'ın biricik aslan parçasını taraftarı ile düşman etmeyi başardı.Herşey olur diyordum Galatasaray taraftarı için herkes bir yana Arda bir yana derdim.Galatasaray taraftarı Arda'yı hep el üstünde tutar ona kıyamaz derdim.Benim için değişen birşey yok bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.Bugün yaşananların ardından Arda'nın yeri bende değişmemiştir.Hala Arda benim için farklı bir yerdedir bu camiada.

Taraftarımız sırf basının gazı ile Arda'nın sinemada salon kapatmasını kendine malzeme ederek Arda'ya tepkisini koymuştur.FB maçından sonra salon kapat gibisinde tepki vermişlerdir.Ayıp arkadaşlar gerçekten ayıp.Arda bir taraftardır.Ve emin olun FB maçından sonra o 1 hafta dışarı çıkamayan arkadaşlardan daha çok etkilenmiştir bu olaydan.Kaldı ki bu adam sakat olmasına rağmen oynamak için can atmıştır bu maçta.Ama neye yaradı.Görülüyor ki hiçbirşeye yaramamış.Çünkü Arda boşuna feda etmiş kendini bu taraftar için.Taraftar tepki koyma hakkını kendinde buluyor.Ama Arda'nın da ufak da olsa gönül koymasını içine sindiremiyor.Haftaya Bursa maçında biz onu çağırırız yine demiyor.Diyor ki Arda haksız sileriz gerekirse biz onu.

Aslında yazmak istediğim çok şey var ama üzüntümden yazamıyorum.Son olarak şunu eklemek istiyorum arkadaşlar.

Arda 3-5 kişinin kendisini ıslıklamasında değil.Arda kendisine her koşulda sahip çıkan taraftarının, FB basınının Arda'yı bitirmek için özellikle son 1 yılda yaptığı magazinsel haberlerine aldanarak kendisine tepki göstermesine içerlemiştir.Onu asıl üzen budur.GS taraftarı artık bana güvenmiyorsa ne anlamı var bu camia için savaşmaya diyor kendi kendine.Ve Arda'yı eleştirirken 2 şeyi unutmayın arkadaşlar.

1.Arda henüz 23 yaşında.Bu yaşta bazı şeyleri (aşk) yaşaması kadar doğal birşeyin olmadığını bilin yeter.Bu adam aynı zamanda zengin ve çok popüler.Bunları aklınızdan çıkarmadan yorumlayın bence.

2.Arda'yı Avrupa'daki yaşıtları ile kıyaslamayın.Neden onlar magazin gündeminde değil de Arda gündemde demeyin.Eminim İspanya magazin basını Messi ile sevgilisini köşe bucak takip etmeye çalışmıyordur.

tek üzüntüm tribünlere yaptığı triptir.yoksa oynamış oynamamış çokda önemli değil.ama hocam taraftarıda anla geçen sene 5.lik bu sene durum ortada ve son 2 yılda kendi sahanda fenere gol atamamışın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt