- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Baros'a attığı ara pas usta işiydi. Golden önceki dokunuşu da.
Baros'a attığı ara pas usta işiydi. Golden önceki dokunuşu da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruyorum size:
Bu ülke son 10-15 senede kac tane Arda cikardi?
Kac tane 22-23 yasindaki cocuk Avrupa sampiyonasinda yildizlasti? Kac tane futbolcumuz bacagindaki delikle oynadi maclari, kac tanesi Sami Yende kale arkasinda top toplayarak büyüdü, kac tanesi tribünde bagirirarak yetisti?
Herkes kendisine gelsin! Hickimse kalip da Arda nin kiz arkadasina laf edemez, onun kiz arkadasi sadece onu ilgilendirir, adam olun, delikanli olun biraz!!!
Iki gün önce "büyük kaptan" diye bagiranlar bir fener macindan sonra ne güzel kendi cocugunu satmasini biliyor! Helal olsun hepinize!
Taraftarin görevi Arda´nin artik gönlünü almaktir. Almasini da bilmelidir cünkü yapilan terbiyesizlik ortadadir.
Arda´lar kolay yetismiyor, kolay kolay da yedirmezler adama, bunu da iyi bilin!
Bu UltrAslan da ya silkinsin biraz ya da defolsun gitsin tribünlerden. Onlar olmadan öncede Galatasaray taraftari o stadi doldurdu, deplasmanlara gitti, onlar gittikten sonra da öyle olacaktir. Hickimse kendisini fazla büyütmesin! Acik bakin 98-2000 senelerinin maclarina, anlayin tribünler neymis, nereden nereye gelmis.
Bu islikladiginiz Jo da-ki bende futbolunu begenmiyorum-, fener macina 2 gol atip maci alsaydi sak sak alkislamiyacak miydiniz, istesin her gün sabahlasin!! Böyle bir taraftar kitlesi olustu maalesef Galatasaray´da. Skorcu kitle.
Ben eski Arda'yı özledim.Yeni patlama yapan Arda'yı.Onun futbolunu,onun ağırbaşlılığını,onun güler yüzünü.Magazinsel tek bir haberi olmayan çünkü onlarla gündemde olmak istemeyince olmayan Arda'yı.O sıska fakat güçlü çocuğu,topu çekince rakiplerini taca gönderen,5 kişinin arasından sıyrılan Arda'yı.
Pozitif futbolunu özledim.Sahada gezen Arda'yı değil.Sanki 24 saat Galatasaray'ı düşünüyor gibi gözüken Arda'yı özledim.Galatasaray taraftarıyla küs değil,bir bütün olanı özledim ben.
Ağzından çıkanı kulağı duyan Arda'yı özledim ben.Yurt dışına gitmek istiyorum diyeni değil,Avrupa'da kupa kaldırmadan hiçbir yere gitmem diyen Arda'yı.
Öyle özledim ki hem de.Yüzündeki gülümseme,mutluluk olmadan ister sakat çık sahaya umrumda değil.Çünkü ben o diğer "kocakafa" ' yı çok özledim.
Kim ne derse desin ben kolunda pazubantsız,kafasında yalnız Galatasaray olan,sahaya her baktığımda Galatasaray ruhunu gördüğüm,onun olmadığı söylendiğinde bu maçı çok zor alırız dediğim;
66 numaralı çocuğu özledim.Aslında ben ruhumu özledim.Sadece ruhumu.
Soruyorum size:
Bu ülke son 10-15 senede kac tane Arda cikardi?
Kac tane 22-23 yasindaki cocuk Avrupa sampiyonasinda yildizlasti? Kac tane futbolcumuz bacagindaki delikle oynadi maclari, kac tanesi Sami Yende kale arkasinda top toplayarak büyüdü, kac tanesi tribünde bagirirarak yetisti?
Herkes kendisine gelsin! Hickimse kalip da Arda nin kiz arkadasina laf edemez, onun kiz arkadasi sadece onu ilgilendirir, adam olun, delikanli olun biraz!!!
Iki gün önce "büyük kaptan" diye bagiranlar bir fener macindan sonra ne güzel kendi cocugunu satmasini biliyor! Helal olsun hepinize!
Taraftarin görevi Arda´nin artik gönlünü almaktir. Almasini da bilmelidir cünkü yapilan terbiyesizlik ortadadir.
Arda´lar kolay yetismiyor, kolay kolay da yedirmezler adama, bunu da iyi bilin!
Bu UltrAslan da ya silkinsin biraz ya da defolsun gitsin tribünlerden. Onlar olmadan öncede Galatasaray taraftari o stadi doldurdu, deplasmanlara gitti, onlar gittikten sonra da öyle olacaktir. Hickimse kendisini fazla büyütmesin! Acik bakin 98-2000 senelerinin maclarina, anlayin tribünler neymis, nereden nereye gelmis.
Bu islikladiginiz Jo da-ki bende futbolunu begenmiyorum-, fener macina 2 gol atip maci alsaydi sak sak alkislamiyacak miydiniz, istesin her gün sabahlasin!! Böyle bir taraftar kitlesi olustu maalesef Galatasaray´da. Skorcu kitle.
Yazmayayım diyorum bu kiçim elvermiyor! Kötü oynarsa eleştirilecek tabi ki! Kızlarla dolaşıp formdan düşsün, dağıtsın diye 3 milyon euro koymuyor cebine yönetim. Kız arkadaşı ve kendisinden ibaret olduğunu zannetmesin evrenin. O gelecek paşa paşa taraftardan özür dileyecek Metin Oktay'ı dilinden düşürmez ama Metin Oktay'a haksızlık, hakaret Arda'yla bir tutulması. Metin Oktay İzmir'e transfer olmamış eşini, kayınpederini ve çuvalla parayı reddetmiş, eşini boşamış Galatasaray'ı boşamamış. Arda dün ki çocuk yanına bir kız buldu Galatasaray'ı da, taraftarıda boş verdi. Taraftara saygı duymak zorunda ultraslan maslan bilmem normal tribüne gelen insanlara saygı duymak zorunda.
Arda kolay yetişmiyorsa bırakacak bu işleri kendine bakacak futbolunu oynayacak. Kimse yemiyor Arda'yı, Arda kendi kendini bitiriyor.
Sende Arda'ya saygı duymak zorundasın.
Ben saygı çerçeveleri içinde eleştirmekte özgürüm. Arda'yla bir tutulmak rahmetli Metin Oktay'a hakarettir. Adam eşini boşamış Galatasaray için Arda 3 günlük sevgilisi için tribünlere savaş açtı haksızsam haksızsın deyin.
Ben saygı çerçeveleri içinde eleştirmekte özgürüm. Arda'yla bir tutulmak rahmetli Metin Oktay'a hakarettir. Adam eşini boşamış Galatasaray için Arda 3 günlük sevgilisi için tribünlere savaş açtı haksızsam haksızsın deyin.
Ben saygı çerçeveleri içinde eleştirmekte özgürüm. Arda'yla bir tutulmak rahmetli Metin Oktay'a hakarettir. Adam eşini boşamış Galatasaray için Arda 3 günlük sevgilisi için tribünlere savaş açtı haksızsam, haksızsın deyin. Zannımca insan ekmek yediği, adam olduğu kapıya bunu yapmamalı!
Tribünler istiyor diye sevgilisinden mi ayrılsın?
Ayrılacak tabi.
Gökmen Özdenak Galatasaray için kendi kendini hadım ettirdi.