#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ah arkadaş, yar arkadaş :) ......

Sen eğer bu takımın kaptanıysan, sahadayken takımı motive etmelisin, eğer takım ruhsuz oynuyorsa ilk eleştirilmesi gerekenlerden biri de o takımın kaptanıdır...

2 günde büyük kaptan ilan edilmişdir Arda. Hakanlar, Metinler, Bülentler yıllarca terlettiler formayı, bu kadar kaymak yemediler, yiyemediler. Arda bunun kıymetini bilmeli, artistlik yapmasın millete.

Lafım, Galatasray taraftarınadır ki; Onlar yine büyüklüğünü göstermiştir en demokratik biçimde protestosunu yaparak, eleştirisini yaparak.

tesislere gidip adam dövenlerin, kaptanlarını tekmeleyenlerin geçmişlerini unutup buralarda havlaması normaldir. Fazla kale almamak lazım o yavrucakları da!

Not: iyi futbolcumudur evet iyi futbolcudur, baştacımıdır evet hala baştacıdır, kendine çeki düzen vermelimidir evet vermelidir. ligin bitmesine haftalar kala ayakta dimdik durmalımıdır evet durmalıdır, taraftara kendini affettirmelimidir evet affettirmelidir, affettirebilir mi evet affettirebilir.

O taraftar maçta protestonun ölçüsünü kaçırmıştır.85 dakika ne demek yahu.Yap ilk yarı ona da razıyım.Tüm maç boyunca yapmak kantarın topuzunu kaçırmaktır.Ruhsuzluğun ilk sebebi Arda'yı eleştirmek de anlamsız.O takımın 2. kaptanı,kaptanları var.Ayhan,Emre var.Onların Arda'ya yardımcı olmaları gerekmez mi.Kaptanlık öyle sizin,bizim uzaktan baktığımız kadar kolay birşey değil.Sen kaptansın,her şey senden sorulur gibi bi durum olmaz,olamaz.Geçen sene bu yine aynı taraftarın Hasan Şaş'a neler yaptığını da gördü bu gözler.O gün karar vermişti Hasan bizi bırakmaya.O hakanları da görüyoruz,ne kadar Galatasaray sevgisi taşıdıklarını,her fırsatta bizi yerden yere vurmalarından belli.Hiç Hakanlar demeyin,hele HÜ hiç.

Ultraslan denen ezikler kimsiniz ki 10 yıldır paftan itibaren bu camiaya hizmet etmiş bir

Kazandığı paranın 5 katını teklif eden ezeli rakibimizin teklifi elinin tersiyle ittirmiş bir oyuncuya,

Sakatlanana kadar asist ve golleriyle bu takımı taşımış bir oyuncudan milli takımın en önemli kozundan bahsediyoruz.

Türk futbolunun en büyük yıldızı olarak gösterilen GS futbol takımının kaptanı bir oyuncu.

3,5 çabulcu, beleş bilet ve rant için reislerini yalayan insanlar tarafından küfürlü tezahurata,edepsiz marşlara,ıslıklara mazur kalmıştır.

Arda bundan sonra FENERBAHÇE ye bile gitse hakkıdır.Bu adam 2,3 trip yaptı diye hala tepki alıyor.

Yazıklar olsun sizin gibi taraftar müsvettelerine.

bu cocuk ne zaman fatih terim ve emre b.´yi kendine örnek aldi avrupa sampiyonasindan sonra bende sevgisi o zaman bitti.

ardaya gercekten gicigim. polat alemdarlik hareketleri, olmayan karizmasini yaratmak isterken yaptigi antipatik hareketler falan...

bu son manisaspor macindan sonra oyundan cikarken bende tamamen bitti.

insallah gider. gittigi yerde umarim messi veya ronaldodan iyi olur ama ben bu cocugu galatasarayda görmek istemiyorum artik.

büyük ihtimal kaptan yapilmasi hataydi ve f.terim emre b. ye yakinligi da son noktayi koydu.

isterse abisi gibi avrupadan sonra febeye gitsin umrumda degil.

galatasaray kimsenin babasinin mali degil.

ardanin pesinde pervane olacak degil bu tarafter.

Paşanız harika oynarken kaptan Arda,bizden hiç gitme Arda diye konuşanlar,Arda form düşüklüğü yaşayınca gitsin,ne hali varsa görsün diyen taraftar kendinide ne gibi eksiklikler bulmalı peki.Yoksa herşeyi en iyi taraftar bilir,taratftar olmazsa Arda hiç birşey demeye devam mı etmeli.Kendini merkezde mi görmeli taraftar.

Ben bu yılın başından beri Arda'daki değişimin farkındayım ve bir taraftar olarak rahatsızım.Taraftar bu işin merkezinde arkadaş taraftar olmazsa boş tribünlere mi oynayacaklar, kim izleyecek? Taraftar olmadan hiçbirşey olamaz var mı bunun başka izâhı! İstediği futbolu oynasın eski Arda olmadığı sürece hiçbir önemi yok.

Bu gün Arda hakkında konuşanlar,sallayanlar önce kendilerine bakıp ne yaptıklarına baksınlar.Arda kadar değer katabildinmi takımına acaba,yada senin sayende bir yerlerde daha isim duyurabildimi renklerinin.Kendi küçük dünyanda dahi birilerinin sırtından puan kapmaya çalışma...Kaldi ki seni burda bile takan çok az insan varken. İsimleri x,y,z..olan arkadaşlara.

İsimler x,y,z yazdığın için ister, istemez üzerime alındım. Arda hakkında istediğim gibi konuşurum ben taraftarım dahası profesyonel açıdan bakarsak müşteriyim! Kimsenin sırtından puan kapmaz burada insanlar ben 2005'ten beri buradayım öğren bunu. Biz burada fikirlerimizi yazarız doğru bulan doğru der, katılmayan yanlış de olay biter yani zannettiğin gibi takma takılmama mevzusu yok burada. Kimse aman taksınlar diye yazmaz burada. Arda'yı da, Rijkaard'ı da, Adnan Polat'ı da herkes saygı sınırları çerçevesinde istediği gibi eleştirebilir ve bunu puan kapmaya çalışmak olarak görüyorsan yanlış bir noktadasın demektir. En basit örneği Amerika'da South Park'ta Obama'yı ve tüm siyasileri haklı olarak yerden yere vurabiliyor istediği eleştiriyi getirebiliyor biz taraftarı olduğumuz takımın futbolcularının yanlışlarını eleştiremiyoruz, eleştirdiğimizde ise birileri karşımıza çıkıp saçma sapan şeyler yazabiliyor. Anlayacağınız bir çizgi dizi kadar olamadık.

Bu gün Arda hakkında konuşanlar,sallayanlar önce kendilerine bakıp ne yaptıklarına baksınlar.Arda kadar değer katabildinmi takımına acaba,yada senin sayende bir yerlerde daha isim duyurabildimi renklerinin.Kendi küçük dünyanda dahi birilerinin sırtından puan kapmaya çalışma...Kaldi ki seni burda bile takan çok az insan varken. İsimleri x,y,z..olan arkadaşlara.

*** Alıntıyı sizden yaptım fakat bu yazı sadece size değil Arda'yı peygamber misalidokunulmaz ve hatasız görmeye ve göstermeye çalışan ve Arda'ya yapılan en ufak eleştiriye bile saygı kurallarının dışına çıkarak cevap veren herkese hitaben yazılmıştır..

Bakın ben asla Arda'yı tu kaka etmedim.. fakat Arda'nın iyi yanlarını yazdığım kadar kötü yanlarını da eleştirmeye sonuna kadar hakkım var... Neden mi?

1-Arda'nın yaşı kadar Galatasaraylılık geçmişim var..

2-Galatsaraya yılda en az 2-3 bin liralık katkım var.. 6 aylık çocuğumun giysileri bile GS Store dan alınmıştır.. Bu bir övünç kaynağı değil taraftarlık vazifesidir.. Fakat kimse unutmasın ki Arda ve arkadaşlarının kazandığı para ben ve benim gibilerin cebinden çıkıyor.. Bunu da başa kakıyorsun demeyin sakın.. Çünkü dikkat çekmek istediğim nokta şudur ki Arda ve arkadaşları oynadıkları futbolun karşılığını alırken ben ve benim gibiler fedakarlığımızın karşılığını alamıyoruz... Verdiğinin karşılığını alamayan biz isek eleştirmek de bizim en doğal hakkımız.. (hakaret olmamak kaydıyla)

3-Arda'nın kız arkadaşıyla dışarıda ne yaptığı beni ilgilendirmez.. Fakat Galatasaray'ın kaptanı gol attıktan sonra A.Madrid maçından dolayı zaten buruk olan taraftara koşacağına kız arkadaşına koşma hakkına sahip değildir.. Başka bir futbolcu bunu yapabilir fakat Galatasaray'ın ruhu diye tabir edilen adam bunu yapamaz.. Yaparsa eleştiririm arkadaş.. Ben Ardasporlu değil Galatasaraylıyım...

4-Arda iyi futbolcudur.. özünde iyi de insandır.. Fakat hiç bir gerekçe Galatasaray takımının kaptanlık bandını yere fırlatmayı bana mazur gösteremez ve o bandı yere fırlatan adamın kaptanlığını da tanımam.. Futbolcu olarak iyi oynadığı ve Galatasaray'a katkı verdiği sürece başımın üstünde yeri var ama benim kaptanım falan değildir..

5-Arda bir günde bu duruma gelmedi.. birileri gaz vere vere Arda'yı zıvanadan çıkardı ve nihayet adam taraftara posta koyacak kadar ileri gitmeye başladı.. Metin Oktay benzetmesini bizzat Galatasaray başkanı yapmıştır.. Fakat ne yazıktır ki Arda M harfi kadar bile yol almamıştır..

biz daha kendi futbolcularimiza laf atalim su serefsizlerle ugrasacagimiza

Burda şampiyonluk gidiyor ARDA TURAN tartışıyorsunuz hala, ilginç ..

Burda şampiyonluk gidiyor ARDA TURAN tartışıyorsunuz hala, ilginç ..

Hangi şampiyonluktan bahsediyorsunuz? 2010-2011 sezonundan bahsediyorsanız bilemem.. ama 2009-2010 sezonu 4 hafta önce TFF başkanı Fransaya gittiğinde kaybedildi bizim için.. Azize kutlama hazırlığı yapıyordur şimdi...

Galatasaray'a tek başına maçlar kazandırdığı unutulmuş. Taraftar nankörlük yapıyor. Bence Arda sen fazla çabalama artık taraftar bunu haketmiyor. Ardasız kolay maç kazanamıyoruz. Arda takımın yarısıdır. Lincolnvari gollük pas veren takımda sadece Arda kaldı o da gitsin. O zaman göreceğiz. Yeni Elanolar çildırtacak taraftarı.

Arda Fenere gitse Emre Belözoğlu ile süper bir ikili oluşturabilirler.

Ucunu kaçırıyoruz işte sorun burda. Arda'yı az rahat bırakın ne övün ne yerin. Hiçbirini abartmayın. Bırakın adam oyununu oynasın. Hatta radikal bir kararla 66 numara olsun yeniden. Kaptanlığı da saha içinde yapsın saha dışında paylaşsın sorumluluğu.

Arda için düğmeye basıldı. Polat ve yönetim en iyi futbolcumuz Arda'yı medyaya yem etti isteseydi engelleyebilirdi. Limcoln'ü komplovari bir şekilde kaçırtan Polat, Arda'yı maşa olarak kullandı. Bu iki futbolcu aslında birbirlerini iyi tamamlayan ikiliydi, bazı parasal kıskançlıklar olsa bile. Polat, Arda 10 numara olsun, kaptan olsun diye medyaya demeçler verdiğinde, buna hep karşı çıkmıştım. Çünkü Arda zaten takımın tüm yükünü çeken bir kişi, birde 10 numara ve kaptanlık verilirse buna dayanamaz demiştim. Ama Polat dediğini yaptı Arda'yı nerdeyse sahanın ortasında kaybediyorduk, acil müdahale yapılmasaydı belki bugün aramızda olmayacaktı. Taraftar ıslıklarken bunları düşünüyormu?

Arda için düğmeye basıldı. Polat ve yönetim en iyi futbolcumuz Arda'yı medyaya yem etti isteseydi engelleyebilirdi. Limcoln'ü komplovari bir şekilde kaçırtan Polat, Arda'yı maşa olarak kullandı. Bu iki futbolcu aslında birbirlerini iyi tamamlayan ikiliydi, bazı parasal kıskançlıklar olsa bile. Polat, Arda 10 numara olsun, kaptan olsun diye medyaya demeçler verdiğinde, buna hep karşı çıkmıştım. Çünkü Arda zaten takımın tüm yükünü çeken bir kişi, birde 10 numara ve kaptanlık verilirse buna dayanamaz demiştim. Ama Polat dediğini yaptı Arda'yı nerdeyse sahanın ortasında kaybediyorduk, acil müdahale yapılmasaydı belki bugün aramızda olmayacaktı. Taraftar ıslıklarken bunları düşünüyormu?

senin hakan şükür olduğun hakkında şüphelerim var:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt