#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Arda kötü oynadı diyen arkadaşlar 1-Arda nın arkasında İbrahim diye biri vardı,daha fazla defansı düşündü.2-Rakibi Sergio Ramos adam şuanda dünyanın en iyi sağ backi.3-Arda nın oynaması için takımın aya pas yapması lazım ki Arda kendini göstersin.4-Rakip İspanya adamlar muthiş pas trafiği yapıyo bizi yoruyo takım defansif olarak çok mücadele ediyo Arda kötü oluyo napsın adam Messi gibi herkesi dizip gol mu atcak!!!

Arda'mi defansi düsündü? ya yapma.

Defans'a katkisi sifir'a yakindi. Ramos ordan istedigi gibi geldi, Arda yavas oldugundan pesinde duramadiki.

Mac icinde yaptigi bir tane bile dogru düzgün hareket yoktu.

Insallah Istanbul'da döktürür.

Bugün beni hakikatten hayal kırıklığına uğraı kötü oynamasının sebebi rakibin güçlü olması veya ramos felan değil tamamen kendisinin kötü gününde olması..Umarım şovu asy ne saklıyodur..

Bende büyük hayal kırıklığına uğradm ama sevindim 100 tane menejer vardı maçta

Arda için kötü oldu bu maç gezindi sahada ,belki bir TD için iyi işler yaptı ama seyir zevki yoktu .Ama herkes her gün her maç iyi oynuyacak diye bir kaide yok.sahadaki en çok maç oynayanlardan biriydi sonuçta.ASY'de çoşacaktır eminim zira İspanya garantiledi pek asılacak bir takım çıkarmaz.Sonuca da Arda ile gideriz bence.(İspanya'nın da asılmayacak takımı yinede XL dır )

Kötü bir maç çıkardı.

Sadece Arda ile olacak iş değil ya ...

Messi'nin de arkasında İbrahim Üzülmez gibi geri pas manyağı bir adam olsa ... :]

Eger Hamit kadroda olsaydi Arda bu macta ilk onbir oynamazdi bence. Yorgun, moralsiz vs.

Bide karsisinda Ramos gibi adam olunca napsin. Ali Sami yen'de de iyi bir oyun beklemiyorum Arda'dan ama umarim beni yaniltir.

Ali Sami Yen'de kendini bulur Arda.Merak etmeyin.

Türkiye'de iyi oynasa ne Barnebauda tüm dünyanın gözü üzerindeyken oynaması gerekir öyle denizliye filan oynamakla milyon euroları vermezler menajerler barnebauda izlediklerinde Türkler abartmış filan demişlerdir

Evertonlu scoutlarin maci izledigini biliyorum, cok kötü bir izlenim birakti.

Arda çok yorgun.EURO 2008'den beri çok fazla dinlenme fırsatı bulamadı.Takımın yaptığı antrenman zaten felaket.

Bu arada Arda'nın Everton'a filan gitmesi kendisi açısından kötü olur.Gidecekse Barça'ya,Liverpool'a,Arsena'le ne bileyim Manchaster United'e filan gidecek ki gittiğine değsin.Newcastle'ymiş,Everton'muş falanmış filanmış gitmesin daha iyi.

Arda Arsenal'de sırıtmaz çok net söylüyorum.

şu maç scoutların en çok önem verdiği maçtır, takmazlar TSLyi, Ramosun karşısında ne yapabilecek ona bakar..

Barça diyoruz adamlar Madrid maçında oynatamayacakları adama 20m vermezler..

şu maç scoutların en çok önem verdiği maçtır, takmazlar TSLyi, Ramosun karşısında ne yapabilecek ona bakar..

Barça diyoruz adamlar Madrid maçında oynatamayacakları adama 20m vermezler..

Arda'da ciddi bir yorgunluk vardı,ASY'deki rövanş maçında scoutlar bir daha izlesinler,çok daha iyi bir Arda izleyeceğiz!

Arsenal Liverpool gibi takımlara gidipte orada kaybolmaması için önemli iki eksiğini kapatması gerek.

1.Çok yavaş,biraz hızlanması lazım.

2.Çok iyi ve sert şut çekemiyor,frikik atamıyor.

Bir frikikci olacak kadar iyi şut çekmeli bence.

Hakkaten çok yoruldu ya.

Arda şişmanlamış biraz ya bugün ntv spor da onu tartışıyorlardı :D

Takımda kondüsyon diye birşey yok. İspanya maçında da çok iyi mücadele etsede, bu olay kısa sürdü. Arda gerçekten çok yorgun. Antep ve fener maçları kritik oynaması lazım ama şampiyon olmamız zor ona göre dinlendirilebilirde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt