#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

benim gozumde bugun itibariyle bitmistir

takimda canini disine takan bir keita var frikik kullanmak istiyor

vereceksin akilli olup olay cikarmadan

sonra mactan sonra konusursun gidip bundan sonra kimin atacagina ben karar veririm dersin cok koyduysa

sanki her frikik gol oluyorda olay yaratiyor orada

Bence orda emre çolaka kullandırmak istedi arda Frikik kullanmak istemez ki.

Rahat bi tatilden sonra yeni sezon da toparlanacaktır eminim.

Arda gitsin, Santos kalsin. bukadar basit. Arda nin performansi degil. adam kafasinda bitirmis bizi.

yahu be o kullanmak istedi demiyorumki

harket yanlis ve gereksiz

nasil yani diyelimki orda keitada bencilik yapmazsa emre veya canere verseydi ve orda gol olsaydi ne derdin veya ilk yaridaki denizli macinda topu kewell degilde penalti yaptiran keitaya verseydi keita kacirsaydi ne derdin arda dogru olani yapti

Niye gereksiz olsun? Keita sanki müthiş kullanıyor.Osuruktan bi maç bırak kullansın Emre genç oyuncu varken.

yahu adam kullanmak istemis niye olay yaratiyorsun

sanki her frikik gol oluyor birak bunuda sag ayakli biri atsin

afra tafra yapmaya degermi

ne kadar yanlis bakiyorsunuz olaylara

simdi arda o tartismayi yapmasa keite gelse vursa bunlari konusuyor olurmuyduk

olmazdik

demekki arda hatali

Arda takima kaptan olarak agirligini koysaydi simdiye kadar, Keita orda tamam abi sen bilirsin derdi cekilirdi.

yahu adam kullanmak istemis niye olay yaratiyorsun

sanki her frikik gol oluyor birak bunuda sag ayakli biri atsin

afra tafra yapmaya degermi

ne kadar yanlis bakiyorsunuz olaylara

simdi arda o tartismayi yapmasa keite gelse vursa bunlari konusuyor olurmuyduk

olmazdik

demekki arda hatali

Değil o kaptanlık bantı bi işe yarıyor dimi?Saygı göstermesi lazım.Saha içinde takımı yöneten kaptandır.

Müthiş performans, ayakta alkışlıyorum !!

Galatasaray kaptanı bu haldeyse, diğerlerine pek bir şey deme hakkımız olmuyor.

ayrica keita bitarafini yirtmis faul kazanmis

sen koca gobegini sallaya sallaya gel emre atcak de

birakalim bu isleri

kaptan dedigin saygi istemez alir

arda sen en iyisi gitt kardes ben eskiden senin takimda kalmani cok istiyodum ama bu satten sonrada bir okadarda gitmeni istiyorum iki taraf icin en hayirlisi bu olur

Arda'yı kaptan yapmak pahalıya patladı. Keşke 66 numaralı kanat oyuncusu Arda Turan olarak kalsaydı. 10 numaralı kaptan Arda'nın hali ortada ;

Göbek var, önündeki topa koşamıyor, takıma liderlik yapamıyor, bir o kadar da laubali...

Neymiş tribündeki taraftardan daha çok üzülüyormuş Galatasaray kaybedince... Hadi canım sende. Adama "sahada yürümeyi biliyordun ama" derler.

Ardanın yapacağı kaptanlık budur, frikik olduğunda bu benim kankam topa bu vursun, Penaltı olduğunda Nonda atsın . İyi çalım atmakla, altyapıdan çıkmakla kaptan olunmayacağını yönetim anlamıştır.

Arda'yı kaptan yapmak pahalıya patladı. Keşke 66 numaralı kanat oyuncusu Arda Turan olarak kalsaydı. 10 numaralı kaptan Arda'nın hali ortada ;

Göbek var, önündeki topa koşamıyor, takıma liderlik yapamıyor, bir o kadar da laubali...

Neymiş tribündeki taraftardan daha çok üzülüyormuş Galatasaray kaybedince... Hadi canım sende. Adama "sahada yürümeyi biliyordun ama" derler.

süper yorum...:animation:

Hakan Şükür sene başı " Galatasaray kaptanlığını çoluk çocuk işine çevirdiler" dediğinde çok kişi düşman olmuştu Hakan'a ama varmış bir bildiği...

kımıldayacak hali yok ardanın, avrupada top oyanayacakmış mauhauhauhauhauhuhaua...

keşke iyi bir teklif gelsede gitse...

antalyanın sol beki adını bilmiyorum 2 pozisyonda da geçemedi arkasından faul yaptı, 2 birbirinin aynı pozisyonu...

valla diyecek bişey yok, bu kadar kiloya normal böylesi performans...

bu durumda olmamızın tek sorumlusu Arda mı? tabii ki de değil... haksızlıkda etmemek lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt