#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda frikik konusunda haklı. O Bölgeden sol ayaklı oyuncu topa vurur.

Sen sakamisin ? Baris ozbek frikik kazansa o mu atmali

eger gaza gelmis ben atmak istiyorum diyecek kadar dusmuzse

olay buyutulmeden al at denmeli

sonra mac sonrasinda kulagi cekilmeli

ama iste bu yoneticilk mantigi olmadigi icn basimiz bunlar geliyor

coluk cocuktan neden kaptan olmayacaginin en buyuk kaniti

Arda ne olmuş sana?Artık çalım bile atamıyorsun,eski mücadelen o kazanma hırsın yok neden böyle oldu?Ben eski Ardayı özledim abi.

Mahalle maçlarında öyleydi kazanan kullanıyordu, Arkadaş hala çıkamamış sokak futbolunun etkisinden.:Z3:

arabesk laflara devam kac kisi yonetiyorsun altinda soylesene bi

tartisalim boyle durumlarda iyi bir yoneticinin ne yapacagini?

coluk cocuktan kaptan olursa olaylari boyle degerlendirir iste

Arda bu sene bende cok büyük hayalkirikligi yaratti. Artik Arda´ya hicbirsey demiyorum. Bazi seyler hosuna gitmeyebilir, özel hayatinda isler yolunda olmayabilir ama sen Galatasaray kaptanisin. Formsuz bile olsan en azindan kos, savas mücadele et. Sen bu oyununla kaptanligi haketmiyorsun. Sert sert etrafa bakinmakla büyük adam olunmaz Arda. Bu tavirlarinla Galatasaray efsanesi olamazsin. Ne kadar cabuk parladiysan o kadar da cabuk silinir gidersin. Bu ülke ne yildizlar gördü, ne genc yetenekler gördü ama hatirlanmiyorlar bile. Aklini basina al, kendine gel. Galatasaray´a laik ol. Gitmek istiyorsan da git. Tavir yapma. Galatasaray sayesinde elin para gördü ailene bakiyorsun. Sen Galatasaray degilsin, olamazsin. Sadece bir parcasi olabilirsin. Ama bunu bile haketmedin bu sezon. Sana kaptanlik büyük geldi

Ardanın yapacağı kaptanlık budur, frikik olduğunda bu benim kankam topa bu vursun, Penaltı olduğunda Nonda atsın . İyi çalım atmakla, altyapıdan çıkmakla kaptan olunmayacağını yönetim anlamıştır.

Aynen oyle. :tiphat:

Takimi Bingo'nun ciftligi gibi goruyor. Frikigi kaardisim Emre atsin, kankam Serdar Ozkan gelsin, Lincoln'un kaptan olmasini istemiyorum, yerli hocalari tercih ederim, Liverpool'a gitmek isterim, beni Galatasaray'dan sogutmasinlar, vs. Oldu pasam, baska istegin var mi?

Yurusun gitsin nereye gitmek istiyorsa, o gobekle kim alacaksa artik. :sad007::sad007::sad007:

Daha önce de söyledim. 66 numaralı Ardayı her zaman Kaptan Ardaya tercih ederim. Artık gitmesi lazım. Premier lig trenini kaçırmasın gitsin. Seneler geçtikçe hem fiziksel hem mental olarak daha da düşer benden söylemesi. Duygusal değil profesyonel düşünsün. Dünya'nın en kaliteli liginde oynama şansını kaçırmasın. Kendisinden daha az yetenekteki adamlar bile 10-20 milyon Eurolara transfer olurken. Onun hala Türkiye'de kalması kendi aleyhine.

Arkadaşlar Kaptanlık gerçekten doğal bir karizmatiklik özelliği gerektiriyor . Duruşuyla , tavırlarıyla , yönlendirmeleriyle tüm takıma örnek olmak zorunda . Bence Arda'daki en büyük eksiklik bu . Her şeyi yapmacık , her hareketi abartılı . Manisa deplasmanında seyircimiz dünyanın parasını verip kendisine ayrılan yeri tıklım tıklım doldurmuş , yılda bir kez görebildiği , ama doyamadığı takımının kaptanını tribünlere çağırıyor , Arda eliyle geçin bunları der gibi hareket yapıyor . Hareketine çok içerledim , kendisinden iyice soğudum . Arda malesef ne oldum delisi olmuş çıkmış.

Arkadaşlar Kaptanlık gerçekten doğal bir karizmatiklik özelliği gerektiriyor . Duruşuyla , tavırlarıyla , yönlendirmeleriyle tüm takıma örnek olmak zorunda . Bence Arda'daki en büyük eksiklik bu . Her şeyi yapmacık , her hareketi abartılı . Manisa deplasmanında seyircimiz dünyanın parasını verip kendisine ayrılan yeri tıklım tıklım doldurmuş , yılda bir kez görebildiği , ama doyamadığı takımının kaptanını tribünlere çağırıyor , Arda eliyle geçin bunları der gibi hareket yapıyor . Hareketine çok içerledim , kendisinden iyice soğudum . Arda malesef ne oldum delisi olmuş çıkmış.

katılıyorum

turan_arda.jpg

Futbolu yerine göbeğini geliştirmiş Arda. Nerde eski Arda.

suraya bak. ardanin kilosu bacaklarina kadar gelismis. nerd eo eski cevik arda. nerde simdi dönemeyen arda.

yahu ronaldo da insanüstü bi fizik gelişimi gösterdi,ama arda sadece göbekten alıyor ne iş anlamadım:rolleyes:

nerde ultarslanı elestırenler sımdı hee hani arda son ıslıklancak insan olmus 100 kilo kaldıramıo biyerlerini taraftarda mac sonu bagırmadı adnan bunu alayını sat diye stad koltuklarınıda sinirden değil alisamiyen bu sene son macımız diye kırdılar hatta bnde kırdım ama dısarı cıkarmaya ızın vermedıler 500 lira kombıneye vermısım 10 liralik koltuğun hesabını yaptılar haram olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt