#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ben Arda kadar uğraşılan birisini görmedim. Magazin basını-spor basını-rakip taraftarlar-kendi taraftarı... Sabri'nin sadece sahada üzerine gidilirdi. Yani taraftar tepki gösterirdi. Yine de hakkında belden aşağı bir beste yapılmadı. Kimse saatlerce ekranlarda Sabri'nin kafası büyük. İyi takımlarda oynayamaz diye yorum yapmadı. Gazete manşetleri "Sabri Fenere" diye çıkmadı. Rakip taraftarlar da biraz dalga geçer bırakırlardı. Magazin basını zaten yoktu. Arda her taraftan kuşatma altında. Ben böyle birşey görmedim.

dun keitayla serbest vurus icin yasadiklari ne kadar yoneticilikten uzak oldugunun gostergesi

ama kim ogretecek bu cocuga bu isleri

keita gaza gelmis sen hala bu atsin diyorsun

birakacaksin orada rezillik cikmayacak

sonra mactan sonra al kenara konus

binlerce insana malzeme vermek hosunami gidiyor

ayrica sanki her mac frikikten golmu atiyoruz?

hatirladikca uzuluyorum bu kadar vasifisizmi bizim futbolcular

biraz dusunun yaptiginiz seylerin etkisini

tatilini kisa kessin bir kondisyonerle bir ay calissin ekstra

bak ozmn seneye nasil sampiyonuz

tek basina yapar bunu ama gel gorki boyle bir mantaliteden cok uzak

hem ona akil verenler hem kendi

dun keitayla serbest vurus icin yasadiklari ne kadar yoneticilikten uzak oldugunun gostergesi

ama kim ogretecek bu cocuga bu isleri

keita gaza gelmis sen hala bu atsin diyorsun

birakacaksin orada rezillik cikmayacak

sonra mactan sonra al kenara konus

binlerce insana malzeme vermek hosunami gidiyor

ayrica sanki her mac frikikten golmu atiyoruz?

hatirladikca uzuluyorum bu kadar vasifisizmi bizim futbolcular

biraz dusunun yaptiginiz seylerin etkisini

Arda liderlik yapacak bir oyuncu değil sıradan bir kişiliği var hatta birazda şımarık, futbolu anlamında da sıradanlaşınca hatta kötüleşince işte olanlar ortada.

Arda liderlik yapacak bir oyuncu değil sıradan bir kişiliği var hatta birazda şımarık, futbolu anlamında da sıradanlaşınca hatta kötüleşince işte olanlar ortada.

Arda bence de lider bir futbolcu değil,liderlik genlerde vardır; fakat şımarıklık kısmına fazla katılamam çünkü dış etkenler de Arda'yı inanılmaz yıprattı. İşte bu da Arda'nın maalesef profesyonellik namına katetmesi gereken yol olduğunun açık örneği.Bu kadar yük bindirmenin alemi yoktu Arda'ya. Altında ezildi adam. Yetenekleri buna müsaitse bizim de daha fazla ezmemizin alemi yok diye düşünüyorum.

yahu buna yol veren akli basinda bir insan yokmu

hadi yok diyelim bu adam diger topculardan zeki bence

yahu bi git oku dunyada nrler oluyor falan bu tenisciler nasil o kdr agir bir sporu kaldiriyor ozel diyetlerle hocalsrla falan

madem errafta yok sen kendin yap

cizgiye in orta yap degil ki bu is

ver kaptanligi geri bi kere su agirliktan kurtul

yonetim kabul etmez ama senin psikolojin rahatlar bi kere o hareket sayesinde

yahu 3 aylik self improvement yapsan dunyadan soyutlanip sonra barcelonadada oynarsin liverpooldada

cildirmamak elde degil turkiyede futbolda futbolcularda kimlerin elinde allah sonumuzu hayir etsin

geçen sene kaptanlık mevzusunda çıkıp konuşan birine kaptanlığı versen bir dert, vermesen bir dert. ama sen yönetim olarak alakasız bir biçimde Lincoln e kaptanlık verirsen, Arda nın da konuşması için zemin hazırlamış olursun. ha Arda çıktı konuştu, yanlış yaptı ama onun konuşması için fırsat tanınmış oldu. bu sefer kaptanlığı tutar Arda ya verirsin, al sana bir hata daha.

yönetim bu kaptanlık mevzularında çok büyük yanlış yaptı. hata üstüne hata doğurdular, bu konuda takımı yönetemediler.

Gs futbolcularında da, kendilerini yabancılardan, takımdan, td den üstün görme huyu mevcut. zamanında td siz, yabancısız, şampiyon olduk şeklinde sağlıksız bir özgüven mevcut kendilerinde. o son şampiyonluk çok büyük yanlışlar doğurdu bizim takımda.

Ben Arda kadar uğraşılan birisini görmedim. Magazin basını-spor basını-rakip taraftarlar-kendi taraftarı... Sabri'nin sadece sahada üzerine gidilirdi. Yani taraftar tepki gösterirdi. Yine de hakkında belden aşağı bir beste yapılmadı. Kimse saatlerce ekranlarda Sabri'nin kafası büyük. İyi takımlarda oynayamaz diye yorum yapmadı. Gazete manşetleri "Sabri Fenere" diye çıkmadı. Rakip taraftarlar da biraz dalga geçer bırakırlardı. Magazin basını zaten yoktu. Arda her taraftan kuşatma altında. Ben böyle birşey görmedim.

Bende Arda kadar şanslı birini görmedim. Nerdeyse hiçbişey yapmadan bir anda gündeme oturan sözleşmesi 3 katına çıkan, medyadan inemeyen bir adam olmak hakikaten büyük şans. Hakanlar,Bülentler,Okanlar yıllarca beklediler bu kadar gündeme oturamadılar vallahi.

geçen sene kaptanlık mevzusunda çıkıp konuşan birine kaptanlığı versen bir dert, vermesen bir dert. ama sen yönetim olarak alakasız bir biçimde Lincoln e kaptanlık verirsen, Arda nın da konuşması için zemin hazırlamış olursun. ha Arda çıktı konuştu, yanlış yaptı ama onun konuşması için fırsat tanınmış oldu. bu sefer kaptanlığı tutar Arda ya verirsin, al sana bir hata daha.

yönetim bu kaptanlık mevzularında çok büyük yanlış yaptı. hata üstüne hata doğurdular, bu konuda takımı yönetemediler.

Gs futbolcularında da, kendilerini yabancılardan, takımdan, td den üstün görme huyu mevcut. zamanında td siz, yabancısız, şampiyon olduk şeklinde sağlıksız bir özgüven mevcut kendilerinde. o son şampiyonluk çok büyük yanlışlar doğurdu bizim takımda.

Ne demişler keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Arda, Lincoln'ün kaptan olduğu tek maç için bile çıktı Sabri ile basın toplantısında attı tuttu, maç sırasında pazu bandı krizi yaşandı. Seneye Neill'in kaptan olmasını sonuna kadar destekliyorum. Hem yaşını almış, olgun, başka lig tecrübeleri olan uluslararası bir oyuncu. Her canı sıkıldığında "Liverpool'a gitmek istiyorum" diyen adamdan kusura bakmayın kaptan olmaz.

bence zaten bu sene basimiz gelenlerde ardanin en onemli maclar oncesinde cikip ben gitmek istiyorum demesinin cok ama cok etkisi var

takimin altini ustune getiren bir laf

bunu o gun soyledim hatta Abdullah abinin bir yorumu var o konuda tam o zamanda bulsa da cikarsa ayni anda dedik bu is basimiza is acar diye

ama gel gorki isler daha iyi olmadi

herkeste suc var

protestoyu nasil yapacagini bilmeyen ultraslan denen coluk cocuk toplulugunuda es gecmeyelim

hayatimda gordugum en salakca protesto

ne karistiriyorsun adamin esini sevgilisini de kendini haksiz gosteriyorsun

adamin futbolunu kosamamasini elestirsenize

bakin o zmn size artislik yapabiliyormuydu

ama sen belden asagi vurursan hakli olsan bile elinde patlar iste

bu sezon olanlara bir bakinca harbiden 3. lugu bile nasil aldik anlamiyorum

sanirim baros,kewel ve ardanin ilk 5 mactaki gaziyla oldu

gerisi tamamen iskarta

bence zaten bu sene basimiz gelenlerde ardanin en onemli maclar oncesinde cikip ben gitmek istiyorum demesinin cok ama cok etkisi var

takimin altini ustune getiren bir laf

bunu o gun soyledim hatta Abdullah abinin bir yorumu var o konuda tam o zamanda bulsa da cikarsa ayni anda dedik bu is basimiza is acar diye

ama gel gorki isler daha iyi olmadi

herkeste suc var

protestoyu nasil yapacagini bilmeyen ultraslan denen coluk cocuk toplulugunuda es gecmeyelim

hayatimda gordugum en salakca protesto

ne karistiriyorsun adamin esini sevgilisini de kendini haksiz gosteriyorsun

adamin futbolunu kosamamasini elestirsenize

bakin o zmn size artislik yapabiliyormuydu

ama sen belden asagi vurursan hakli olsan bile elinde patlar iste

bu sezon olanlara bir bakinca harbiden 3. lugu bile nasil aldik anlamiyorum

sanirim baros,kewel ve ardanin ilk 5 mactaki gaziyla oldu

gerisi tamamen iskarta

protesto meselesinin özeti budur, bizim takımda yanlışa yanlışla karşılık verip, işleri daha sarpa saran hale getiren bir durum var.

yanlış yanlışla düzeltilmez. yönetimin bu tip işlerde daha dikkatli, olaya daha hakim olması gerekiyor. Arda konusunda en başta daha dikkatli olsalar, bugün bunları yaşıyor ve konuşuyor olmazdık.

Arda'nın ilk başta bi 5-10 kilo arası kilo vermesi lazım herşeyden önce.

Arda maçda topu hep almak ileri gidip çalım yapıp gol atmaya çalıştı böylece taraftarınında gönlünü almaya da çalışmış oldu.Ama Arda fizik olarak hala yetersiz.

Ne demişler keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Arda, Lincoln'ün kaptan olduğu tek maç için bile çıktı Sabri ile basın toplantısında attı tuttu, maç sırasında pazu bandı krizi yaşandı. Seneye Neill'in kaptan olmasını sonuna kadar destekliyorum. Hem yaşını almış, olgun, başka lig tecrübeleri olan uluslararası bir oyuncu. Her canı sıkıldığında "Liverpool'a gitmek istiyorum" diyen adamdan kusura bakmayın kaptan olmaz.

bu konuda Arda hatalıydı ama dediğim gibi yönetimin bu konulara dikkat etmesi gerekiyordu. baştan bu konulara meyil vermemeleri gerekiyordu. Arda nın hatasından çok, yönetimin bu hataya zemin hazırlamaması gerekirdi.

Neill konusuna katılıyorum, ama Arda takımda kalıyorsa da elinden kaptanlığı almak olmaz, daha çok trip atar bu sefer.

Arda ya kaprislerini, triplerini bir kenara bırakıp, oyuna konsantre olucak yada yurt dışına yelken açıcak. hem kulüp hem Arda için en hayırlısı bu. bu kafayla bizde kalmasın. çıkıp sene ortasında Liverpoola giderim derse olmaz yine.

Bende Arda kadar şanslı birini görmedim. Nerdeyse hiçbişey yapmadan bir anda gündeme oturan sözleşmesi 3 katına çıkan, medyadan inemeyen bir adam olmak hakikaten büyük şans. Hakanlar,Bülentler,Okanlar yıllarca beklediler bu kadar gündeme oturamadılar vallahi.

Hiçbirşey yapmadan? Yazık...

Ardayı sevmekle birlikte eleştirmeden de edemiyorum sevgiden doğan sitem diyelim.Tamam çok duygusal iyi bir Galatasaraylı diyelim ama hiç bir f5 maçında akıllı hırslı motive görmedim tam tersi gergin sinirli ve silikti en önemlisi teslimiyetçiydi.Yüreğini koymayacak ruhunu aklını bu takımın hizmetine sunmayacak lider gibi davranmayacaksa kimse benim özelime karışamaz gibi savsatalara sığınacaksa neyleyim onun Galatasaraylılığını,yarardan çok zarar verir.

Bahsettiği adamlarla kıyaslıyorsak hiçbirşey yapmadı arda...

Doğru senin bile daha çok katkın vardır takıma... Onlar kaç sene beraber oynadılar? Nasıl bir ekip vardı? Bunları salla her sene 8 ismi değişen kadroda Arda niye böylesin de. Mantık bu kadar işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt