#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Son günlerde yaşanan söz konusu olaylar, Arda Turan'nın hazımsızlığının, çiğliğinin, formanın, yetkinin, güvenin ve gücün altında ezilmişliğinin tezahürüdür. Türkiye'de hiçbir başarı cezasız bırakılmaz, meyveli ağaç taşlanır vs. Edebiyatı yapmanın yeri yoktur, ortada bir başarı ya da meyve yoktur, zira bir Lionel Messi, bir Arshavin (saydıklarımın Arda'nın birkaç misli olduğunun farkındayım sorun da burada zaten) tek başlarına dünyanın parmakla sayılan takımlarını yeri geldiğinde bertaraf edebilirken bahsi geçen genç oyuncu, potansiyeli olan ve alışılageldik şekilde potansiyelini hiçbir zaman kullanmayarak 20'sinde neyse futbolu bıraktığı yaşta da aynı özelliklere sahip olacak bir oyuncudur... Meğer ki Arsenal, Newcastle, Everton gibi bir ingiliz kulübüne kapağı atsın, birkaç sene pişsin, futbol ve futbolculuk eğitimi alsın, o zaman Galatasaray'ın kaptanı olabilecek iyi bir oyuncudan bahsedebiliriz. Yoksa mazi Türkiye'de bir dönem yıldızı parlamış futbolcu eskisinden geçilmiyor zaten ve Türk futbolunun durumu da alenen ortada...

Arda burdan doğru diyetisyene 2 ay içersinde en az 10 kilo ver yeni sezonda bomba gibi ol.

Arda burdan doğru diyetisyene 2 ay içersinde en az 10 kilo ver yeni sezonda bomba gibi ol.

Evet bu konu cok onemli en az 5 6 kilo vermesi lazim ayrica kondisyonunu ust duzey seviyeye getirmesi lazim bunlar cok cok onemli bide sutlarini daha isabetli atmasi lazim

Şişman'da olsa formsuzda olsa Elano+Sarp+Topal üçlüsünden 10 kat daha faydalı çünkü rakip için her zaman tehlike oluşturuyor.

Zayıflamak zor değil Sinama artistleri bile film rolü için 1 ayda 10 kilo alıp tekrar 10 kilo verebiliyorlar. Yönetim ihtar vermeli. Ama Arda'yı göndermek takım ruhuna zarar verir.

yahu bir tek benmi bu adamin aylardir hic bir katki yapmadigini dusunuyorum?

bu adam kotu oynuyor diye taraftar sogudu

taraftar sogudu diye kotu oynamiyor

sebeb sonuc iliskisi kurun biraz

boyle kayirmalar yuzunden kaybedeceksiniz en buyuk yildizimizi

Ben herzaman abartıldığı gibi bir yetenek olmadığını hatta beyenmediğimi söyledim abi bana burda neler dediler :)

Neyse taraftarda görmeye başladı bazı şeyleri iyi bir gelişme bu. Bu topicte hala 4-5 maç formsuz diye abartmayın diyenler var. Ben 2 netanya 2 abidik gubidik maç dışında görmedm bu sene Arda'nın iyi oynadığını.

Hala keita deplasmanda oynamıyo derler oburu hiçbişi oynamazken ..

Ben herzaman abartıldığı gibi bir yetenek olmadığını hatta beyenmediğimi söyledim abi bana burda neler dediler :)

Neyse taraftarda görmeye başladı bazı şeyleri iyi bir gelişme bu. Bu topicte hala 4-5 maç formsuz diye abartmayın diyenler var. Ben 2 netanya 2 abidik gubidik maç dışında görmedm bu sene Arda'nın iyi oynadığını.

Hala keita deplasmanda oynamıyo derler oburu hiçbişi oynamazken ..

Bende en son Kalli zamanında gördüm arda'yı top oynarken ondan sonra bir daha da göremedim zati :confused:

yahu 22 yasında bu kadar yetenekli olupta her geçen gün üstüne eklemen gerekirken tam tersi arda efendi gün geçtikçe futbolu unuttu hayret ki ne hayret :mad::mad::mad:

Re: #10 Arda Turan | KAPTAN

takımın en kritik virajlarında takım kaptanı olarak liverpool hayallerini anlattığın için teşekkürler arda...yabancılara zaten bişi demiyorum hepsi gittikleri takımda sakatlanıp sürünsün ama yerliler içinde yeteneği olup da kullanamayan kullanmayan aklı havada olan bi sen varsın.büyük kaptan dedik ama sen çocuk gibi küstün ergen çocuk gibi triplere girdinoldu olacak ağlasaydın sahada..o yüzden daha fazla kendinden nefret ettirmeden git artık...demek ki neymiş? ''' HERKES METİN OKTAY OLAMAZ!!! ''

Karekter olarak bu kadar değişeceğini hiç tahmin etmezdim..yazık

Kalmasını istiyorum fakat gene gelen bazı yabancılara tavır alır diye düşünüyorum,takımdaşlık konusunda bir gram ilerleme olucağını zannetmiyorum.Gönderilmesini istiyorum fakat yerli oyuncu konusunda çok sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum...Almak için düşündüğümüz yerli oyuncuların durumuda maddi manevi ortada..

Kıskançlık mı desem,havalanma mı desem,burnu büyüklük mü desem,ne oldum delisi olmak mı desem,Ardayı sonuna kadar destekleyen bir taraftar olarak çok büyük hayal kırıklılığına uğradım..Ama şunu net olarak söyleyebilirim.Glatasarayı benden daha çok sevmiyor.

Re: #10 Arda Turan | KAPTAN

evet arda artık oturup uzun uzun konuşmamıza gerek yok biz senden daha çok galatasaraylıyız....

Niyet okumayın. En düz anlatımla embesilliktir.

Yönetim ve Rijkaard Arda'yı bitirdi. Kendi beceriksizliklerini perdelemek için tek yerli yıldızımıza

medya çakallarının önüne attılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt