#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Uzun top geldi sol açığa, Arda koştu. Yanımda oturan Fenerbahçeli abime "O topu tutarsa gol olur" dedim. Arda tuttu, yardırdı ve müthiş zeka kokan bir gol attı. Ah ulan dedim, şu çocuk başka bir pasaporta sahip olacaktı ki, peşinde kimler koşardı...

Adamsın sipsi.

Şu çocuğun moralini yüksek tutmak çok mu zor ya?

Arda ya göbekli diyenler. Bu Arda nın göbek nerde ben göremedim bu maçta yok sa 1 hafta da zayıfladımı;)

gitmiyecek hicbir yere insallah hep bizde kalir yeterki oynamak istesin

dünyanin en iyi kanat oyuncularindan biri bence

Uzun top geldi sol açığa, Arda koştu. Yanımda oturan Fenerbahçeli abime "O topu tutarsa gol olur" dedim. Arda tuttu, yardırdı ve müthiş zeka kokan bir gol attı. Ah ulan dedim, şu çocuk başka bir pasaporta sahip olacaktı ki, peşinde kimler koşardı...

Adamsın sipsi.

:animation:

Şu çocuğun moralini yüksek tutmak çok mu zor ya?

Vallahi. :yenieek:

Bu adamı biz taraftarlar kendi kendimize bitirdik ya, bu duruma getirdik ya diycek birşey bulamıyorum. Bundan 7-8 ay önce bir sohbette "Arda ne kadar kötü oynarsa oynasın, taraftar onu biliyor, tepki koymaz." demiştim. Buna katılmayan Fenerbahçeli bi büyüğüme karşı da savunmuştum bu düşüncemi. Yanıldığıma mı üzüliyim, taraftarın şu Fenerbahçeli medyanın gazına ne kadar kolay gelip Arda'yla bu duruma geldiğine mi üzüliyim bilemedim. Umarım yeni sezona başlarken bu sezon yaşanan bütün bu kötü anılar unutulur da kafası rahat olur en azından bir nebze Kaptanın. Motivasyonu yüksekken nasıl bir oyuncu olduğunu görüyoruz hepimiz, çok zor birşey olmasa gerek. Eğer Arda da kolaya kaçmaz, burda kalır, bu forma altında yeniden başarılara imza atmayı kafasına koyarsa başımın üstünde yeri var, eski formunu yakalayacağına şüphem yok. Ama küskünlük devam edecekse, kafası rahat olmayacaksa, aklı Avrupa'da kalacaksa artık bize faydası olmaz, o treni kaçırdık demektir.

Ya sanki Arda protestodan sonra ruhsuz oynamaya basladi. Protestodan önceydi.

Ama protesto konusmuyalim, geçti gitti bitti.

Simdi dusunuyorum Arda'yi satsakmi satmasakmi diye?

Ya sanki Arda protestodan sonra ruhsuz oynamaya basladi. Protestodan önceydi.

Ama protesto konusmuyalim, geçti gitti bitti.

Simdi dusunuyorum Arda'yi satsakmi satmasakmi diye?

banada öyle geldi ama Arda bu sene de gitmicek eminim ancak klup çok zor durumda kalırsa iyi bi teklif gelirse belki ama Arda 2012 yılına kadar sözleşmem war dedi kalıcak büyük bi ihtimalle Arda yı Aslantepede görmek için sabırsızlanıyorm

Arda Milli takımda farklı bizde niye farklı oynuyor diye başlık açarlar şimdi :D

1 hafta da zayıflamadığına göre göbek möbek yok hikaye

Mactan once Emre ve Okan abileriyle cizdigi mutlu aile tablosu ve oynadigi futbol cok sey anlatti bence DOSTLAR. Hala kilo aldigini ve hantallastigini savunuyorum ama mesela ilk yarida Galatasaray'da 6 aydir hic olmadigi kadar cabuk ve istekliydi. Bunun bir sebebi olmali. Protestoyla falan alakasi yok, kimse kimseyi kandirmasin.

Arda,Elano'ya pas atmıyor tezine geri mi dönüyoruz şimdi de.

Tez mez yok kardesim, 6 aydir oynamadigi topu uyduruk hazirlik macinda oynamasinin bir sebebi olmali. Taraftarla falan da alakasi yok bunun. Fizigiyle de yokmus (gerci Ceklerin 2 numarasi fayton gibiydi ama), kilo alip hantallasti ama isteyince kanatta gayet iyi seri hareketler yapiyor. Galatasaray'a gelince agir ve tutuk, moralsiz, isteksiz. Ya da ben yanlis goruyorum adam 6 aydir super oynuyor, o yuzden millet celalleniyor.

Arda sezonun ilk yarısında güzel oynadı bunda herkes hem fikir,ikinci yarıda ise forvet mevkisinde oynamak zorunda kaldı - keze bazı maçlar fenada oynamadı - tam gerçek yerine geçecek iken sakatlandı ardından da o malum protesto yapıldı,ondan sonrası malum ...

Herkes kaybedilen galibiyetten sonra yapılan protestonun bir b.k olduğunu sanıp Arda'ya gereksiz yere yüklendi.

Bu arada Emreyle uyumu yine müthişti.Bizdeki orta sahalarla böyle bir uyumu olmadı hiç biraz formda olduğunda ayhanla işte.Ha pardon elanoya pas atmıyordu :sad007::sad007::sad007:

Galatasaray'da yani bizim takımda Arda'nın hangi mevkide oynadığını direk söyleyecebilecek bir adam yok şu forumda 2. yarı için. Forvet, sağ açık, sol açık, orta saha, forvet arkası bu durumda afedersin Messi'yi koy Messi'de mal olur. Üstüne birde 15.000 kişi söverse sana 1-2 maç üst üste ve medya sürekli giydiği dona kadar haber yaparsa Messi'de olsa bu ülkede biter.

Performansındaki düşme sebepleri takımda en çok maça çıkan oyuncu olması, sakat olmasına rağmen maçlarda oynaması, takımda en çok topla buluşan futbolcu olması, sezonun ilk yarısında istatiklerin çoğunda(sadece gol ,asist değil; pas,top çalma,topla buluşma gibi) zirvede olması, yani takımda en çok yorulan isimlerin başında olması ,milli maçlarda da eksiksiz olmasıi en küçük kayıpta bütün suçun Arda'ya atılamsı etkili olabilir mi?

Hele sezonun ikinci yarısında bir tek defansa koymadık adamı galiba. Biri sakatlanıyor onun yerinde Arda oynuyor. Topu ilerde tutmak görevi Nonda varken paylaşılıyordu ama o gidince Arda tek başına kaldı. Keita , Baros, Caner vs topu alır almaz ; rakip üzerine gidiyorlar, top tutmak idye bir şey yok. Takımda çoğu şeyi Arda yapıoyr. Yorucu iştir bir futbolcu için.

Sezona iyi başlayıpta , devamını getirebilen takımda bir kişi söyleyemeyiz. Ama en çok Arda konuluşuyor performansı düştü diye, eksiksiz hergün.

Fiziğide sezon başındaki ile farksız, kilo almak gibi bir şey göremedim ben Tv'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt