- 13 Şubat 2009
- 27.823
- 25.289
- 3.468
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
O zaman no problemo
Arda da zaten o tribal enfeksiyonu üstünden atmış gibiydi dünkü röportajında, iyi bir tatille her şey yoluna girer, kendini hepten toparlar.
Basın danışmanı tutsun, fizyoterapist tutsun, özel kondisyoner, diyetisyen tutsun demişsin, iyi demişsin, eyvallah ama Türkiye'de daha düne kadar menajerlik sistemi bile yoktu doğru düzgün. Her futbolcunun özel kondisyonerinin, psikologunun vs. olduğu günleri de görürüz inşallah bir gün... Gerçi burada öyle bi basın var ki 1500 tane basın danışmanın olsa bile nafile. Dün Arda diyoki 50bin € ya bi plaka aldığım söylendi, 7 kere yalanladım, hala yazıyolardı..
Millet de bunlara inanıp beste yapıyo işte...
yahu biz biliyoruz kici kirik halimizle bu isin ua tarafindan yapildigini ardami bilmiyor?
beni uyuz eden bu, yaptigi hareketler resmen cocukluk
iste dedigim gibi hep profesyonel olamam bunlar
hep diyorum fizyo terapist tutsun diyetisyen tutsun basin danismani tutsun diye
boyle olursa hedef buyutur polemiklere daha az girer cikan haberler catirt diye yalanlanir bilmemne
hayatinda turnuva kazanmamis kournikova bile 30 tane profesyonel yardimciyla dolasiyor bilmem anlatabildimmi
bizde bu duygusal bu bilmemne mantigiyla daha cok yildiz gelistiririz
ayrice tsubasa bekleyen adamla sinema kapatti diyen adam bneim gozumde ayni adam![]()
O zaman no problemo
Arda da zaten o tribal enfeksiyonu üstünden atmış gibiydi dünkü röportajında, iyi bir tatille her şey yoluna girer, kendini hepten toparlar.
Basın danışmanı tutsun, fizyoterapist tutsun, özel kondisyoner, diyetisyen tutsun demişsin, iyi demişsin, eyvallah ama Türkiye'de daha düne kadar menajerlik sistemi bile yoktu doğru düzgün. Her futbolcunun özel kondisyonerinin, psikologunun vs. olduğu günleri de görürüz inşallah bir gün... Gerçi burada öyle bi basın var ki 1500 tane basın danışmanın olsa bile nafile. Dün Arda diyoki 50bin € ya bi plaka aldığım söylendi, 7 kere yalanladım, hala yazıyolardı..