#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Özlemişiz be. Arda cidden çok büyük oyuncu.Psikolojik olarak hazır olduğunda ve takımdaşları bizdeki gibi yürümediğinde çok etkili oluyor.

Geçen sene Lincoln'le Ayhan'la bir nebze olsun uyum sağlamıştı ama bu sene çok yalnız kaldı.

Ardanın 2. yarının başında bir hareketi var.Onun videosu var mı?

Ben de o pozisyonu diyorum. Harikaydı dar alanda çat,çut geçti adamları.

Düzgün bir sistemde, ayağına oynandığında neler yapabilir, ufak bir örnekti sadece bu maç.

Arda diye sahada başka birini mi izledin :confused:

Dün muhteşem oynadı

kotu oynadi dedigimi gordunuzmu o yazida?

kime cevap veriyorsunuz

adamin yetenegi yetiyor diyorum bi dun yazdiklarimi okuyun isterseniz

baska bir sorundan bahsediyorum

size bu hali yetiyorsa mutlu olun

oda boyle maclarda hayran biraktirir sizi ama dunyanin sayili topculari arasina giremez

hala anlamiyorsunuz sizin arda icin kafanizda koydugunuz hedefle benim kendi kafamda koydugum hedef cok farkli

sizin dediginiz gibi giderse baska benim dedigim gibi giderse baska tip bir futbolcu olur bu cok acik

kotu oynadi dedigimi gordunuzmu o yazida?

kime cevap veriyorsunuz

adamin yetenegi yetiyor diyorum bi dun yazdiklarimi okuyun isterseniz

baska bir sorundan bahsediyorum

size bu hali yetiyorsa mutlu olun

oda boyle maclarda hayran biraktirir sizi ama dunyanin sayili topculari arasina giremez

hala anlamiyorsunuz sizin arda icin kafanizda koydugunuz hedefle benim kendi kafamda koydugum hedef cok farkli

sizin dediginiz gibi giderse baska benim dedigim gibi giderse baska tip bir futbolcu olur bu cok acik

Valla her maç böyle oynasın 20'den aşağı satmayız

Satma muhabbetini bırakalım bence ya.Hangi oyuncu oynasa iyi bari değeri arttı kakalarız şimdi bunu moduna girdik.

senenin yarisinda boyle oynasada 20 eder

ama kuvvetlenip focus olsa futbola 2 seneligine

o sene avrupanin en pahali adami olmazsa ben bisey bilmiyorum

tabi etrafindaki capulculardan kurtulup profesyonel arkadasliklara ihtiyaci var

bu seviyedeki sporcularin arkadaslari psikologlAr mentorlar fizyoterapistler diyetisyenler oluyor genelde cunku eger extraordinary islere imza atacaklarsa

arda solda oynayinca zaten her mac tabi butun sezon degil ama nerdeyse cogunda muthis oynuyor sadece sol kanadi kullandiginda ama ortada oynadigi zaman durum degisir ardanin eksikleri cikar mesela kondisyon sorunu vs seyler ha arda sol kanat oyuncusu orda oynamali diyecekseniz bu temposuyla bu kondisyonla arda turkiye liginde muthis oynar ya avrupada durum tamamen degisir bir kere ingiltere liginde arda 90 dakika kosmak zorunda toplu topsuz alanda bu kondisyon yeter mi asla onun icin ardanin ben solda oynamasini istemiyorum kendini orda gelistirmiyor bu kondisyonu sut sorunu hiz sorunu vs seyler solda fazla goze batmiyor ama ortada oynayinca bu sorunlar cikiyor onun icin ortada oynayip kendini gelistirmeli bir kere arda kondisyonunu ust seviylere getirmis sutlarini daha sert ve isabetli atan bir arda ortada nasil olur bir dusenelim

Yalnız Arda sol ayağınıda bayağı geliştirdi ayrıca çok güzel paslar atıyor.

Bu takımın en iyi oyuncusunun Arda turan olduğunu anlamışsınızdır umarım.Attığı çalımları keitada atabilir ancak bu adamda oyun zekası takım oyunu gibi özelliklerde var.

YouTube - Besiktas - Galatasaray 0-1 Gol Arda Turan HD

ardaturann.jpg

:tiphat:

Burda tam olarak ne demek istiyorsun sen Semih.

Valla bu durumda saldırgan olan ve yalakalık yapan sen olursun,çünkü bu yaptığım yorumda senle ilgili bir durum yoktu.

Gelir atlarsan kendini bir halt zanneden adam sen olursun ve tıpkı o sözlükte söylendiği gibi durduk yere saldıran tiplerden olursun.

Bazen küfretmek istersin ama etmezsin işte(sözlükte açıklanan durum) aynı o durumdayım ,iyi tanımlama koymuşsun.

Böle işler peşinde,senle hiç alakası yokken melseye 90 derece atlayarak,çirkefleşmek

ekşi sözlükte tanımlanan vakaların tamamına yakın sana uyuyor.

dunku mactan bu arkadaslar

sisko olan benim onur kardesim:)

Ekli dosyalar

• arda1.webp
    arda1.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 123

Ona Sağ içten sol açığa uzun bir top atın, Arda topu kontrol etsin, sonra çayınızı yudumlayın. Gerisi Arda'nın ayaklarına bakar...

Medya ve o kendini taraftar sanan zübbeler biraz daha dikkatli olsaydı bu çocuk tek başına bizi Şampiyonlar Ligi'ne götürebilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt