Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
ardayi cok elestirenlerden biriyim ve o genel attigin lafin hedef kitlesindeyim buda bana cevap verme hakki dogurdu
kapis?
genel laf ettin diye cevapsiz kalacakmi sandin kardesim?
ok bende sunu soyluyorum ardayi elestirenlere laf edenler adam degil bence bi mok bilmiyorlar
hadi cevap verme
sirf bos isler pesindesin mantikli bisey yaz deki
serdar kardesim haksizsin bu adamin fizik kondisyonunu gelistirmesine gerek yok bu haliyle dunyanin tozunu atar de hic gelistirmesine gerek yok de birseyini
ha boyle diyemiyorsan eger o zmn benle ayni fikirdesindir ne yazdiginin farkinda degilsin demektir
1.si: Ben Arda yı fiziki kondisyonla eleştiren hiçbir adamı eleştirmedim bu bir teknik konudur.
Bu yönde kim eleştirmişse saygı duyar susarım.
Ben Arda yı kişisel yönden eleştirenlere karşıyım ve sözümün de arkasındayım.
Madem sen kişisel olarak eleştirmedin,o zaman bu konu seni bağlamaz.
Eleştirmişsen futbol dışında ki hayatını,eleştirmişsen çok konuştuğu için ,sevgili yaptığı için,eleştirmişsen yerli yersiz, bu o zaman seni bağlar.
Ama sen ben öle bir eleştiri yapmadım diyorsun o zaman bu konu seni bağlamaz.
Kendinle çelişme.
2.si: Arda nın fizik kondisyonu aman aman değil ama çok kötü de değil.
Arda bu yıl takımın yine en iyi oyuncusuydu ,söyle bakalım Arda dan çok takıma katkı sağlayan bir isim.
Arda kondisyon kurbanı değil ,Arda sistem ve kötü takım mağduru olmuştur.
Arda hiçbir zaman aman aman kondisyonu olan bir futbolcu olmadı,
buna euro 2008 de dahil.
Sorun kondisyondan flan değil psikolojikti,bunu anlaman lazım bu da iki..
3.sü: senden başka kimse yok mu ki bu forumda sürekli Arda konusunda senle tartışmak zorunda kalıyoruz,söylediğim genel dikkattini çektiysen.
Senin belli bir görüşün var kondisyon meselesi,bu görüş benim görüşlerimi okuduktan sonra değişecek mi?
Hayır.Değişmeyecek.
Onun için bu konuyu bir kere konuşursun herkes senin fikrini öğrenir baktın kafalar uyuşmuyor,bu adam benim fikrimi kabul etmiyor der, çekilir, senle aynı görüşte olan adamlarla ya da senin görüşünü kabul edebilecek başka tarzda ki adamlarla konuşursun.
Çünkü biz ve bizim gibileri de senin kondisyon meselesine inanmıyor bu işin psikolijik yanının olduğunu iddia ediyoruz.
Yani görüşlerimiz değişmez.
Bu noktada konu tıkandığı için de senden artık bu konuda benim yorumlarım için değerlendirme beklemiyorum.
Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyma,kendi fikirlerini arkadaş.
Farklı görüşte olan diğer adamlar yazar ,ya onlar bizi bu konuda ikna eder ya biz onları, ikna eder saygı çerçevesinde konuşuruz.
4.sü Üslubunuz tartışma ortamına hiç gitmiyor,çıkmaza girdiğinizde ya sıvıyorsunuz,ya da birlik olup mantıksız hareketlerde bulunuyorsunuz.
Tartışmanın en iyi olanı erdemli olanıdır ,bunu hatırlatırım.
Ve de bir zamanlar bazı arkadaşların daha,sakin ve alaycı olmayacağına dair sözleri hatırlatırım.
Demek istediğim bu konuda anlaşamayacağımız için ,gereksiz muhalefetlerden kaçın.
Çünkü sonuç çıkmayacaktır.
Saygılarımla.