#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Gitti alakasiz hazirlik macinda cok iyi oynadi ve firtina dirildi, bu ne is argadas. Neyse ki seneye takimdayim diyor, cikip alacakli gibi Liverpool demiyor.

Gitti alakasiz hazirlik macinda cok iyi oynadi ve firtina dirildi, bu ne is argadas. Neyse ki seneye takimdayim diyor, cikip alacakli gibi Liverpool demiyor.

bence adnan polat yada biri saglam fircayi basti en son dedigi zaman

icimde oyle bir his var

ona guvenerek zaten gitmek isteyeni tutmayiz diyor baskan

Bence iş takımda bitiyor honduras, bosna vs.Neredeyse her milli maç iyi oynadı.Emreyle olan uyumuda önemli tabi.Bizdede biri var orta sahada akılla zarar temposuz durağan yavaş.

Bence iş takımda bitiyor honduras, bosna vs.Neredeyse her milli maç iyi oynadı.Emreyle olan uyumuda önemli tabi.Bizdede biri var orta sahada akılla zarar temposuz durağan yavaş.

emre bastonla bile bizdeki butun ortasahalarin toplamindan iyi oynar

abartmis olmayayim ama

Arda her zaman böyle. Kendi yarattığı dünyada Arda'yı gözlerinde canavara dönüştürenler için söylüyorum bunu.

Redkanpp izledi ondan öyle oynamıştır.Lincolnden çok şey kapmış ama canı isteyince oynuyor istemeyince geziniyor

Kafası rahat olunca, takımda biraz pas yapmayı becerince Arda her maç iyi oynar. Daha iyi pas yapan takımda çok daha iyi oynar.

Kafası rahat olunca, takımda biraz pas yapmayı becerince Arda her maç iyi oynar. Daha iyi pas yapan takımda çok daha iyi oynar.

cunku fiziksel eksiklikleri kapanir top kostugu icin ve arkasinda savunmasi domuz gibi kuvvetli bir emre selcuk ikilisi varsa

hele bide emre gibi arkasinda surekli gozu onu arayan olunca dahada bir rahat olur

abartmiyorum emre top ona gelir gelmez arda nerede diye bakiyor

selcukta emre nerde diye bakiyor:)

Evet takimla falan alakasi olabilir. Ama fizigindeki dususu ve bariz yavaslamasini aciklamiyor bunlar. Bizim maclarda dunku kadar hizli veya hut fit degildi. Buna cevabiniz nedir ?

cunku fiziksel eksiklikleri kapanir top kostugu icin ve arkasinda savunmasi domuz gibi kuvvetli bir emre selcuk ikilisi varsa

hele bide emre gibi arkasinda surekli gozu onu arayan olunca dahada bir rahat olur

abartmiyorum emre top ona gelir gelmez arda nerede diye bakiyor

selcukta emre nerde diye bakiyor:)

Alakası yok. Önüne top atıyorsun koşuyor alıyor, gol yapıyor. Orta sahada veriyorsun deparla olmadık yerden atak başlatıyor, duvar pasını her türlü bitiriyor. Geriye geliyor oyunu rahatlatıyor. Arda oturmuş bir sistemde çok büyük bir yıldız olur. Keita bireysel bazda daha yetenekli olmasına rağmen düzgün bir takım oyununda Arda çok büyük fark atar. Oyun zekası, pas yüzdesi vb...

Not: Bir topu da kötü kontrol et be arkadaş! Her topu lakkk diye önüne aldın 30-40 metreden geliyor demeden...

sol acikta oynamasi ve arkasinda emre olmasi bence yeterli iki sebep ayrica kendini raht hissediyor artik sanirim lig bitti stres gitti

stresli maclarda gorecegiz

Alakası yok. Önüne top atıyorsun koşuyor alıyor, gol yapıyor. Orta sahada veriyorsun deparla olmadık yerden atak başlatıyor, duvar pasını her türlü bitiriyor. Geriye geliyor oyunu rahatlatıyor. Arda oturmuş bir sistemde çok büyük bir yıldız olur. Keita bireysel bazda daha yetenekli olmasına rağmen düzgün bir takım oyununda Arda çok büyük fark atar. Oyun zekası, pas yüzdesi vb...

Not: Bir topu da kötü kontrol et be arkadaş! her topu lak diye önüne aldın 30-340 metreden geliyor demeden...

ona bu soyledigin serbestligi veren o paragozoglu iste

yahu canli seyret bak ahmet goreceksin

emre alir almaz kafayi kaldiriyor

ardaya atacagi kesin de topu acaba diyor onunemi atsam ayaginami falan diye hesap yapiyor

top kontrolu icin soylenecek bir sey yok ben kotu top kontrol ettigini en kotu oynadigi macta bile gormedim

Arda fenerde olsa bizdekinden çok farklı olur.

O kesin. Ayağa topu çok iyi yapıyor fenerbahçe. Ama Arda orda Alex tarzı bir adam olurdu. Bizim sistem de onun yerinde oynamak daha zor. Zor işleri de büyük adamlar başarır. Arda ortada oynamalı.

Geçen sene trabzon deplasmanındaki forvet arkası oyunu hala aklımda. Öyle birşey görmedim uzun süredir.

O kesin. Ayağa topu çok iyi yapıyor fenerbahçe. Ama Arda orda Alex tarzı bir adam olurdu. Bizim sistem de onun yerinde oynamak daha zor. Zor işleri de büyük adamlar başarır. Arda ortada oynamalı.

Geçen sene trabzon deplasmanındaki forvet arkası oyunu hala aklımda. Öyle birşey görmedim uzun süredir.

keşke öle oynamasaydı o maçta. orda sakatlandı hamburg macında 1 asist yapmasına rağmen dzinde ki yara nedeniyle sonlarda oyundan düşmüştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt