#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arkamı dönüp çekip gidemem

Liverpool ve Arsenal takımları başta olmak üzere Avrupa'ya transferi sürekli gündeme gelen kaptan Arda Turan, bu durumu ABD Milli Takım kampının konakladığı otelde takım arkadaşlarına değerlendirdi. Otel lobisinde yapılan sohbet sırasında Hamit Altıntop'un transferinde son durumun ne olduğunu sorması üzerine genç kaptan, "Aslında 1 ay önce sorsan gitmeyi çok istediğimi söylerdim. Ama başta başkan Adnan Polat olmak üzere hocamın da kalmam yönünde büyük ısrarları var. Bu sezon bana bütün sezonlardan daha çok ihtiyaçları var" dedi. Başkan Adnan Polat ile transferini sık sık konuştuklarını dile getiren Arda Turan, "Arkamı dönüp çekip gidemem. G.Saray'a yürekten bağlıyım ve çekip gitsem de daha sonra mutlu olamam. 1 sezon daha kalacağımı söyledim ve başkanım da önümüzdeki sezon bittiğinde beni törenle göndereceğine söz verdi" dedi.

Satılmasın bu sezon tek istediğim bu.

ekşisözlükte birisi entry girmis hakkında...

------------------------------------------------------------------------

yarın kendisi ve transferi hakkında çok konuşulacak kişidir. öğleden sonra 2 civarı. şu an sadece bekleyin ve görün demekle yetinebiliyorum, kimseyi zor durumda bırakmamak için.

(jakuzi, 03.06.2010 22:09)

Tek ihtimalliye inanırım ben aga..Buna inanmam:asd:

Herkes yazabilir onu. Belki de OBAMA yazdi, nerden bilecegiz?

Bu duyumlarda reyting madeni buldu herkes.

Arda Los Angeles'ı Fethetti

Milli Takım'la gittiği Amerika turnesinin ardından Yeni Dünya'yı keşfe devam eden Arda Turan'ın son durağı Los Angeles oldu.

arda_turan_los_angeles__03.06.10.09.00.18.jpeg

MEDYASPOR ÖZEL

Sezon yorgunluğunu atmak için kız arkadaşı Sinem Kobal ile birlikte Amerika'yı gezen Galatasaray'ın ve Milli Takımın yıldız futbolcusu Arda Turan NBA finalinde karşı karşıya gelecek LA Lakers -Boston Celtics maçı için Los Angeles'ta...

Transferi ile ilgili kararı Türkiye'ye döndüğünde vereceğini söyleyen Arda Turan, hem basketbolu hem de Los Angeles'ı çok sevdiğini ve "Melekler Şehri"nin yaşamak için harika bir yer olduğunu belirtti.

Staples Center'daki meşhur Magic Johnson heykelinin önünde hatıra fotoğrafı çektiren Arda Turan'a çevrede bulunan pek çok turist ilgi gösterdi...

Kaynak: Medyaspor Özel

Baya güzel reklammış sonunda Aslantepe'ye varır :asd:

real di maria icin 30 milyon teklif etmis benfica 40 milyon istiyor acaba arda ne kadar gitmeli bu rakamlardan sonra ?

arda anca tottenhama gider, kotu de degil baslangic acisindan, cunku takas olayi var isin icinde

Arda sol açık için dünyada en iyi ilk 10a girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt