#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Semih ona vursun sonra Arda'nın yaptıkları yakışmasın yok böyle birşey.Bu çocuk da insan.Kızıcak sinirlenicek heralde.O sahada Lugano,küçük polat alemdar Emre ve Volkan gibi adamlar varken sinirlenmemek imkansız.

Ardayı hanginiz daha önce bu kadar sinirli gördü?Var birşey ki sinirleniyor.Direk atlamayın Ardaya.

Helal olsun Arda.Tamamen yapılması gerekenleri yaptı.Yediği tokattan sonra asla altta kalmamalıydı.Bilmiyorum belki bir anlık sinirle bunları söylüyorum ama...

Semih ona vursun sonra Arda'nın yaptıkları yakışmasın yok böyle birşey.Bu çocuk da insan.Kızıcak sinirlenicek heralde.O sahada Lugano,küçük polat alemdar Emre ve Volkan gibi adamlar varken sinirlenmemek imkansız.

olaylara karışmak istemeyen adam orta sahadan lincoln ve carlos gibi izler..

lincolne carlosa dokunan var mı ?

Ardayı hanginiz daha önce bu kadar sinirli gördü?Var birşey ki sinirleniyor.Direk atlamayın Ardaya.

Helal olsun Arda.Tamamen yapılması gerekenleri yaptı.Yediği tokattan sonra asla altta kalmamalıydı.Bilmiyorum belki bir anlık sinirle bunları söylüyorum ama...

yapılması gerekeni yaptı diyosun, 3-4 maç ceza alacak değecek mi ?

Lig zaten bitti.Sonuçta genç , delikanlı bir adam.Şimdi buradan atıp tutuyoruz.Hanginiz o tokatı yedikten sonra geri çekilirdi?

olaylara karışmak istemeyen adam orta sahadan lincoln ve carlos gibi izler..

lincolne carlosa dokunan var mı ?

O adamlarla Arda'yı bir tutamazsın.2 takımda şampiyonluktan oldu o adamların umrunda değil.Çünkü onlar aldığı paraya bakıyorlar.Ama Arda takımı için oynuyor ve gerçek Galatasaraylı.Bu kadar pislik yaparlarsa sinirlenmezse bir sorun vardır.Tabiki ona yakışmaz ama insan olduğunu unutmayalım.Orda Arda yerine bi taraftar olsa kan çıkardı iyi bile dayandı.

Aslanım keşke daha iyi oynasaydın ama olsun senin kredin sonsuz. Semih çirkefine iki tokat da benim için atsaydın keşke, adam çıkmış resmen yalan söylüyor, neymiş ayırmaya çalışmışmış. Azize iyi çalıştırmış bunları, nasıl tahrik ederiz diye ders vermiş. Bizimkiler de insan sonuçta. Sabri'ye de Arda'ya da helal olsun. Alınlarından öpüyorum.

Sabır da bir yere kadar.En sonunda dayanamadı o da olaylara karıştı ve kırmızı kart gördü.

Kart görmesi malesef bizim için iyi olmadı.Sevindiğim tek nokta 2 veya 3 hafta fizik ve psikolojik olarak dinlenecek olması.

Iyi ettin.

Keske biraz daha sert vursaydin.

Bizim sahamizda bizi dövmeye kalkiyo adamlara bak ya...

Kavgada haklı ama maçta kesinlikle iyi değildi. İspanya maçında 1-0'a kadar tek kelimeyle maçın adamıydı. Nedense son maçlarda takımda o formu bir türlü sahaya yansıtamadı.

Cok cabuk yoruluyor fizik olarak bitik.

Ali Sami Yen'de yani mabedinde sahadaki taraftar Arda tokat yiyecek ama vurmuyacak öylemi helal sana aslanım o yumruk atan elinden öpüyorum.

Helal olsun Arda ya ... Iyi yaptin Semihe ya..

Semih Arda'nın yüzüne sonra nasıl bakacak utanmadan merak ediyorum..

Maçta iyi oynamayabilir bir futbolcu 34 maç 10 üstünden 10'luk oynayamaz.Böyle futbolcuların yönetimin, taraftarın ve medyanın gözünde kredisi olmalı Kavga olayına gelirsek bir futbolcu kendini ortam gerildiği anda sakınmalı hele ki böyle yıldız bir oyuncunun kavgadan köşe bucak kaçması lazım.Çünkü gerek yok soyunma odasına giderken yakala tekme tokat giriş ama maç sonunda adrenalin seviyesi normale inince aklının ucundan bile geçmez kavga etmek.En önemlisi arkadaşlarını seçerken dikkat etsin Arda adam gibi adamlarla dostluk kursun.Adam gibi adam dostuna, arkadaşına el kaldırmaz...

Maçta iyi oynamamış diyorsunuz ama ben Mehmet Topal'dan başka iyi oynayan birisini göremedim. Bütün futbolcular çok etkisizdi yine Arda'yı kutlarım bu akşam her zamanki gibi olmasa da Mehmet Topal'dan sonra en çok O'nu beğendim.

Daha önce dediklerin yanlis anlasilmis, ben kötü birsey demek istemedimki.

Sadece Arda'nin ne yapacagi cok belli olan bir oyuncu oldugunu anlatmaya calistim.

Arda Turan, cok iyi konusmussun ;)

"o sırada yanıma fenerbahçeli nazi erdem ve basri dirimlili geldiler. ikisi de çok sevdiğim arkadaşlarımdı.benim kasıtlı bir hareket yapmayacağımı benden iyi bilirlerdi. ben onlarla konuşurken birden diz kapağıma bir tekme yedim. acıyla tekmeyi vurana baktım. bana vuran, kendine fenerbahçe’de yer edinmeye çalışan avni idi. o acıyla ben de avniye bir yumruk attım. yumruğu avni’nin suratına indirince saha karıştı." - metin oktay

arda turan

(ekşi sözlükten alıntılar)

Bu iki yazı hislerime tercüman olmuş.Seni çekemeyenler,Sonuna kadar Galatasaraylı olmanı kıskananlar,seni çekemeyenler bırak ne derseler desinler. Senin yerin farklı.

(İkinci yazı biraz küfürlü olduğu için linkini verdim.Linke tıklamaya üşenmeyin,okuyun.)

neyse 1 ay dinlenir artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt