#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İnşaallah 1 sene daha kalırsın kaptan. Aslantepede oynaman lazım senin.

{Tabii 15-20 Milyon € fiyatlarında teklif gelmez ise}

Mehmet Topal gitti, Arda'yı sakatladı bizde 3 hafta üst üste mağlubiyet aldık, bir şok yaşadık Mart ayında. Ve bu şok Arda'ya kesildi. İşin kaba özeti bu.

Arda'nın reklamının haberinde şu ifade dikkatimi çekti.Burda ne demek istemiş.Arda'nın hangi takıma gideceğinin açıklanacağını mı ? :rolleyes::rolleyes:

Reklamcılar, Arda’nın nereye gideceğini 15 Haziran’da açıklayacaklarını söylüyorlar. Bakalım Arda ya da G.Saray Kulübü elini daha çabuk tutacak mı!

ScoutGS'de şu ana kadar Arda için gelen en büyük teklifin 5 milyon euro olduğunu söylemişlerdi. Bu şartlarda gitmesi imkansız.

En büyük temennim Arda'nın futbolu bırakana kadar Galatasaray'da devam etmesidir. Ama Arda'yı satıp, satarken de fiyat biçen arkadaşlar lütfen şu haberi okusun.

Şimdi soruyorum Luis Suarez Arda'dan daha mı çok tanınmış bir futbolcudur, Hollanda Ligi Türkiye Ligi'nden çok mu üstündür??

Bundan sonra bu forumda Arteta + 6 Milyon EU yada 15 milyon EU gibi komik tekliflerin kabul edilmesi gerektiğini savunan insanlar görmemek dileğiyle...

Arteta'yı ManU istiyor. Arda'nın ederi en fazla 7-8 milyon Euro. O da Milli Takım'da oynadığı başarılı futboldan. Yoksa senelerdir Şampiyonlar Ligi'nde oynamayan bir adama 15 milyon Euro'yu kolay kolay vermezler. İstisnaları var tabi. Modric, Arshavin vs. Ama bunlar da kondisyonu yüksek ve çok hareketli oyuncular. Arda gibi 60'tan sonra kaybolmuyorlar. Hep diyorum, Arda'nın büyük bir takıma transfer olabilmesi için kondisyonunu 90 dakikaya yayabilmesi gerekiyor. Hala bu konuda eksiği var. Bu eksiği onun dünyanın en iyileri arasına girmesine engel oluyor. Çok iyi futbolcu olduğuna kuşku yok, hele Galatasaray için fazlasıyla iyi. Ama Avrupa için hala çok erken bence.

Arda Juve'ye yakisir bence. Krasic'e 15 milyon veriyorlarsa Arda'ya da verirler heralde.

Kaptan bu sene bizi şampiyon yap,seneye seni omuzlarda avrupaya gönderelim.

Arteta'yı ManU istiyor. Arda'nın ederi en fazla 7-8 milyon Euro. O da Milli Takım'da oynadığı başarılı futboldan. Yoksa senelerdir Şampiyonlar Ligi'nde oynamayan bir adama 15 milyon Euro'yu kolay kolay vermezler. İstisnaları var tabi. Modric, Arshavin vs. Ama bunlar da kondisyonu yüksek ve çok hareketli oyuncular. Arda gibi 60'tan sonra kaybolmuyorlar. Hep diyorum, Arda'nın büyük bir takıma transfer olabilmesi için kondisyonunu 90 dakikaya yayabilmesi gerekiyor. Hala bu konuda eksiği var. Bu eksiği onun dünyanın en iyileri arasına girmesine engel oluyor. Çok iyi futbolcu olduğuna kuşku yok, hele Galatasaray için fazlasıyla iyi. Ama Avrupa için hala çok erken bence.

Arda 90 dakika kondisyonu tükenmeyen bir takımda 90 dakika top oynar.

Bu sezon Galatasaray zaten 60'dan sonra kayıpdı. Ligin başlarında bile bu dakikalarda inanılmaz pozisyonlar veriyorduk. Tek başına bir futbolcu 90 dakika performans gösteremez. Sahadaki etkinliğimiz azaldığından, 60'dan sonra top hep rakipte kaldığından Arda'nın da kondisyonu düşüyormuş gibi duruyodu. Halbuki yine de sahanın en çok mücadele eden oyuncusu oluyordu. Artık elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım.

40 milyon istenen adam Luis Suarez.

Porto'nun, Benfica'nın kimleri ne fiyatlara sattığını görüyoruz.

Kusura bakma ve kişisel algılama ama Arda gibi bir topçuyu 7-8 milyon EU ya satmak tam bir ahmaklık olurdu. Bu fiyatlar ancak aşağlık kompleksinden kaynaklanır. Yok Türkiye Ligi zayıf, yok şampiyonlar liginde oynamıyor. Bana ne. Benim elimdeki futbolcu kaliteli?? Oynadığı her zor maçta şov yapıyor. Avrupada kötü oynadığı maç yok.

Geçin bunları. Arda'nın fiyatı eğer Luis Suarez 40 milyonsa 60'dan aşağıya olmaz. Bahsettiğimiz takım da Hollanda Liginde oynuyor. İlla gidicem diye tutturursa eğer kaptan o zaman 30-40 milyondan aşağıya bırakmamak lazım. Ki bir şampiyonlar ligi oynarsa zaten bu rakamlar çok artar. Ribery için 80-90 milyon istenen ortamlarda Arda'nın fiyatını söylemek bile istemiyorum.

Bu sezon Galatasaray zaten 60'dan sonra kayıpdı. Ligin başlarında bile bu dakikalarda inanılmaz pozisyonlar veriyorduk. Tek başına bir futbolcu 90 dakika performans gösteremez. Sahadaki etkinliğimiz azaldığından, 60'dan sonra top hep rakipte kaldığından Arda'nın da kondisyonu düşüyormuş gibi duruyodu. Halbuki yine de sahanın en çok mücadele eden oyuncusu oluyordu. Artık elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım.

Kusura bakma ve kişisel algılama ama Arda gibi bir topçuyu 7-8 milyon EU ya satmak tam bir ahmaklık olurdu. Bu fiyatlar ancak aşağlık kompleksinden kaynaklanır. Yok Türkiye Ligi zayıf, yok şampiyonlar liginde oynamıyor. Bana ne. Benim elimdeki futbolcu kaliteli?? Oynadığı her zor maçta şov yapıyor. Avrupada kötü oynadığı maç yok.

Geçin bunları. Arda'nın fiyatı eğer Luis Suarez 40 milyonsa 60'dan aşağıya olmaz. Bahsettiğimiz takım da Hollanda Liginde oynuyor. İlla gidicem diye tutturursa eğer kaptan o zaman 30-40 milyondan aşağıya bırakmamak lazım. Ki bir şampiyonlar ligi oynarsa zaten bu rakamlar çok artar. Ribery için 80-90 milyon istenen ortamlarda Arda'nın fiyatını söylemek bile istemiyorum.

Reklam eksikliğinden hocam neymiş 15 verirlerse öpünde başınıza koyun anlayışı,Arda gibi adamın değeri en az 25 milyon €'dur ve altına satılmamalıdır,ne kaybederiz ki,bizi 10 sene sırtlayacak oyuncu yeter ki ona sırtımızı dönmeyelim,Roma'da Totti,Real'de Raul,bizde de Arda olur fena mı? Getireceğimiz adam ondan iyi olmayacak kesinlikle!

İnşaallah 1 sene daha kalırsın kaptan. Aslantepede oynaman lazım senin.

{Tabii 15-20 Milyon € fiyatlarında teklif gelmez ise}

15 ne yahu, 15'e Arda'nın yeri dolar mı?

İyi bir takımda Arda'nın değeri 30 mn euro'ya kadar çıkabilir.Milli takımda biraz iyi orta saha olunca ve mevkisinde olunca olanları görüyoruz.

Abartmayalim lutfen.

Abartmayalim lutfen.

Ben abartı diye Arda'ya yapılan eleştirilere diyorum.

Kötü futbolcu diyeni bile gördüm.

Galatasaray'a artık faydalı olamaz diyeni gördüm.

Şımarık diyeni gördüm.

Cacık olmaz diyeni gördüm.

Futbol piyasası bu. Oyuncunuzu iyi pazarlarsanız fiyatı yükselir. Mehmet Topuz mesela.

Hulk mesela.

Porto her sezon 40 milyona bir oyuncusunu gönderiyor.

Galatasaray'a Luis Suarez'i mi istersin yoksa Arda'yı mı? Barcelona'da Luis Suarez'in mi oynayabilme ihtimali var Arda'nın mı?

Neden illa Arda satılmalı gibi bir ortam oluştu bilmiyorum ama bu adamı şampiyonlar liginde oynatmadan satmak şu köprü projesini beklemeden ordaki arazilerimizi satmak gibi bir şeydir.

O ıslıklanan Arda geçen sezondan çıkarılsa bu takım küme düşme hattının biraz üzerinde bir yerlerde olurdu.

Ortada abartı var. Ama yapılan eleştirilerde.

Reklam eksikliğinden hocam neymiş 15 verirlerse öpünde başınıza koyun anlayışı,Arda gibi adamın değeri en az 25 milyon €'dur ve altına satılmamalıdır,ne kaybederiz ki,bizi 10 sene sırtlayacak oyuncu yeter ki ona sırtımızı dönmeyelim,Roma'da Totti,Real'de Raul,bizde de Arda olur fena mı? Getireceğimiz adam ondan iyi olmayacak kesinlikle!

15 milyona Arda kalitesinde birini getiremezsin hemde daha cok para ister hemde Ardanin gosterdigi performansi gosteremez ama Ardanin kondisyon sorunu var mesela Ardanin hep savundugum sey Arda pres yapabilen top kapabilen bir on libero gibi rakib kovaliyan neredeyse orta sahanin her mevkisinde ve hucum hatinin her mevkisinde defansin kanatlarinda oynayabilen bir oyuncu bu cok cok buyuk bir avantaj ve bu Ardanin degerini 60 milyona cikartir ama kesinlikle kondisyon sorunu var Arda biraz rakibi kovaladiginda en az 5 dk kendisine gelemiyor topu ayagina aldiginda onundaki bos alana kostugunda cabuk yoruldugunu ve hizi yavas yavas dustugunu gorebiliriz ama kondisyonunu ust seviyelere cikartirsa cok rahatlikla ust seviyeli takimlarda oynayabilir mesela Ardanin Pjanicde eksiyi yok fazlasi var yetenek olarak teknik olarak oyun zekasi olarak ama abi bakiyorsun adam 90 dk kosuyor forvet arkasi oynarken kosuyor sag sol kanat oynarken ama bu sorunu Arda cok calisiracak cozmeli

Abartmayalim lutfen.

Nedir bu Ardayı çekememezlik?

Sanki Fenerbahçe'nin futbolcusu.Çek cumhuriyeti maçında ofansif oyuncularımız içinde en çok mücadele eden adamdı tabiki.Ön libero kadar mı koşmasını bekliyorsunuz.Ağırlaştı dediniz dar alanda 3 kişinin arasından geçti, bi ton çalım attı ama yok illa b.k atacağınız.

ARDA Galatasaraydan gitmesin,

ARDA milyonlar için verilmesin,

ARDA başka takımın oyuncusu olmasın,

Galatasaray'ımızın KAPTANI gemisinde kalsın.

Farketmez,

üç beş entel seni Galatasaray'da istemese bile Farketmez.

digerleri milyon dolarlar da verse farketmez,

Bu Taraftar seni hiç terketmez!

BÜYÜK KAPTAN : ARDA TURAN

Nedir bu Ardayı çekememezlik?

Sanki Fenerbahçe'nin futbolcusu.Çek cumhuriyeti maçında ofansif oyuncularımız içinde en çok mücadele eden adamdı tabiki.Ön libero kadar mı koşmasını bekliyorsunuz.Ağırlaştı dediniz dar alanda 3 kişinin arasından geçti, bi ton çalım attı ama yok illa b.k atacağınız.

Neyi cekememezlik olm abuk subuk konusma, ikinci devre mucadele ettigi yok adamin en cok mucadele eden adam ilan ettiniz. Iyi ki bir Cek Cumhuriyeti maci oynadi, 40 yil anlatirsiniz. 6 aydir Galatasaray'da oyle bir maci varsa onu anlatin asil.

Neyi cekememezlik olm abuk subuk konusma, ikinci devre mucadele ettigi yok adamin en cok mucadele eden adam ilan ettiniz. Iyi ki bir Cek Cumhuriyeti maci oynadi, 40 yil anlatirsiniz. 6 aydir Galatasaray'da oyle bir maci varsa onu anlatin asil.

Forvet oynamak zorunda kalmasaydı olacaktı belkide.Adama doğru düzgün top geldiği yok bizde milli takımda emre dakikada 3 kere top atıyor Arda'ya.

Biz ancak 3 kişinin ortasına gelince Arkası dönükken atıyoruz Arda'ya top.Şimdi Keita örneği verirsen keita hızlı bir oyuncu geriden kendi top alır hızıyla kaleye kadar gidebilir ama Arda gibi oyuncuları kaleye yakın yerlerde top atmak lazım.Veya iyi pas trafiği sağlayıp Ardanın kaleye yönelmesini sağlayacaksın zaten sonrasında Arda koyuyor çocuğu. :o

Dikkat edin G.sarayda aldığı her top sırtı kaleye dönük arkasında 3 kişi var.

Mucadeleden baska seylere gectigin icin seni kiniyorum. MUCADELE diyom MUCADELE. Ayakta duracak hali yoktu adamin. Ayrica forvet oynadigi mac sayisi 5'i-6'yi gecmez, yerinde oynadi cogunlukla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt