#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Arda'nın üzerine gitmeyin çocuklar. Hepimiz orda o tepkiyi verebilirdik. O sahadaki "BİZ". Kıymetini bilelim. O da bizim kıymetimizi bilsin!

Daha 22 yaşında ama gönlümüzde öyle bir taht kurdu ki Arda gibisi zor gelir gerçekten,Aydın'ı,futboldan bir haber Mehmet Güven'i görünce diyorum bu çocuk onların arasında nasıl geliştirdi kendini!

yaa bu sitedemı anormallik var bırı kalkmıs ardaya yakısmadı demıs bırı semıhın kredısı bıtmez demıs semıh efendı ınsan demıs.semıh gokhan bunlar sinsi lugononun ne bok oldunu bılıyoruz en azından gostere gostere yapıo.carlos denen maymun seyırcıye sus ısaretı yapıyoor.semih ilk macda emre asıgın kk sıne gol attığı pozsyonda gokhanla bırlıkte bızım seyırcımıze donup sus ısaretı yapıyor.ve semıh efendı carlos efendı ardaya yakısmadı.sızın gıbı galatasarylılara yazıklar olsun dıyorum.adamsınızya yazsanıza bırınız kazım orda emre asıga cembe taktı yere dusurdu ardada sınırlendı kazıma geldı aslında ama efendı semıh arkadan vurdu dıye..neyse herseyı bılen bılıo wolkanın kapalıya neresını gosterdınıde bılen bılıo semıhın luganonun ... emrenınde ne oldunu bılıo.ben sadece buradakı bazı arkadasların galatasaraylı olduğuna ınanmıyorum.umarım gercek galatasaraylılar bu ezıklerın yaptığı oyuna gelmez.ve lıncolnu yıyen fener medyasına ardayıda kurban etmez

Vurmayacak tabi...Kolay olan o,ama asıl Galatasaraylılık vurmamasını gerektirirdi.

Arda böyle devam ederse Hasan Şaş gibi elimizde kalır(Hasan Şaş'ın kötü futbolcu olduğu anlamında söylrmiyorum).

Eğer sen Türkiye'nin geleceği en parlak yıldızlarından biriysen,Avrupada önemli takımlarda oynamak gibi bir hedefin varsa vurmayacaksın!!!

Bayılıyorum içinden Fair Play fışkıran renktaşlarımıza. Yapması gerekeni yaptı. Hatta çok az yaptı. İyiki onların yerinde değildim. Kesin birini parçalar futbol hayatımı bitirirdim.

Sen halısahadaki bir maçta bile kendini kaybedip kafa göz Allah ne veridyse giriyorsun. Birde taraftarı olduğun bir takımla heleki Ali Sami Yen de başına böyle birşey geldiğini düşün. Kusura bakma profesyonellik öyle ağızdan çıktığı kadar kolay değil. Burada böyle dersin ama karşıdan Volkan gelirse edep yerini tuta tuta onuda oracıkta kopartıp ağzına tıkmak istersin.

Sahada profesyonel bir ortam olmadıkça profesyonel hareketler beklenilemez. O hareketi Lincoln ve Carlos yapar ancak. Onada profesyonellik mi denir bilinmez.

Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.

Sevgiler...

Eminim ki eğer Galatasaray o son pozisyona 1-0 önde girse gerginlik sadece fblilerde olurdu,işi 90+3lere getirmemek lazım suç bizim!

Devam edin, aferin size.

O efendi değil, bu adam değil... Sadece bizimkiler haklı. Asacaktık iki fenerliyi stadda, görün bakın bir daha yapıyorlar mı?

Yumruk atan adamdan hayır gelmez. Bunun yazılmasına sinirlenip, hakaret eden üye de insan olarak bir şey katmaz.

Aferin arslanım sana. Devam et. Arda koydu yumruğu, içinin yağı erisin.

Hanginiz kavga etmediniz Allah aşkına? Açın bir football fight yazın youtubeyede dünyanın en ünlü futbolcularının nasıl birbirlerini yediklerini görün.

Ya yapmaması falan gerekmezdi.Orda hangimiz olsak vururduk.Arkadaşlar Allah aşkına doğru konuşun hangimiz olsak vururduk işte vururduk.

Kafa dinlemeye gitti

G.Saraylı milli oyuncunun yönetimin de tavsiyesi ile tartışmalardan uzak kalmak için bu tatile çıktığı belirtildi. Arta Turan sorulara cevap vermedi.

BİRKAÇ GÜN KALACAK

Derbide Semih ile yumruklaşan ve kırmızı kart gören Arda Turan soluğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde aldı. Milli oyuncunun yönetimin de tavsiyesi ile olaylardan uzak durmak ve kafasını dinlemek için tatile gittiği belirtildi.

ARABALARI FARKLI

Önceki gece THY'ye ait tarifeli bir uçakla 23.30'da uçan Arda'yı KKTC'de arkadaşları karşıladı. Arda'nın yanında sürekli gülümseyen bir bayanın olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Arda ve bayan farklı araçlarda hava alanından ayrıldı.

Fotomaç

Yahu Lincoln niye eşek yüküyle para cezası aldı?Bu yönetim yanlış, hoca yanlış, takım yanlış yanlışoğlu yanlış.Lincoln'ü asanlar bu durumda ne diyecekler bilemiyorum ben ikiyüzlü davranmayacağım hakkı madem off geçeceksin azami bu 2 haftayı gezsin, dolaşsın ama Lincoln'ede milli arada o izini vereceksin adam Florya'da formalite idmanlara çıkmayacak yoksa kusura bakmayında bu çifte standartın babası olur...

YİNE KAZA YAPTI!..

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan ölümden döndü. Olaylı derbi maçı sonrası moral bulmak için kız arkadaşı ile birlikte Kıbrıs'a giden Turan, kiraladığı araba ile kaza yaptı.

Yazete.com'un haberine göre, Gelen bilgilere göre, yıldız futbolcu ve kız arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken araba hurdaya döndü. Arda Turan'ın hastanede ayak üstü tedavi gördüğü bildirildi.

Arda Turan ocak ayında geçirdiği trafik kazasında yara almadan kurtulmuş, sevenlerini korkutmuştu

MARATON - Spor Haberleri

YİNE KAZA YAPTI!..

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan ölümden döndü. Olaylı derbi maçı sonrası moral bulmak için kız arkadaşı ile birlikte Kıbrıs'a giden Turan, kiraladığı araba ile kaza yaptı.

Yazete.com'un haberine göre, Gelen bilgilere göre, yıldız futbolcu ve kız arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken araba hurdaya döndü. Arda Turan'ın hastanede ayak üstü tedavi gördüğü bildirildi.

Arda Turan ocak ayında geçirdiği trafik kazasında yara almadan kurtulmuş, sevenlerini korkutmuştu

MARATON - Spor Haberleri

Kıbrısta geçtiğimz yaz bende kaza yapmıştım malesef :D

Ardaya gecmıs olsun sanıyorum ki trafiğin ve otomobillerin sağ taraftan akması direksiyonun sağda olmasından olablir alışkın değiliz cünkü

Şerefsizler yüreğimizi ağzımıza getirecekler,açıklama gene kapak olsun!

Böyle serefsiz habercilik baska ülkede yoktur... gazetelerin icine .....

Ohh be yalan habermiş..Adam kafa dinlemeye gittti hala rahat bırakmıyorlar. Neyse dinlenmeyi haketti Arda. Ama iyi bir dönüş yapıp millete kapakları takmaya devam edecek. Bomba gibi dönecek eminim...

Arda'nın yanındaki gizemli kadın!

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, KKTC'de yanında gizemli bir kadınla görüntülendi. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi maçında kırmızı kart gören Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, derbinin stresini atmak için geçtiğimiz salı günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitmişti.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli bir uçakla Ercan Havalimanı'na inen Arda Turan'ın yanındaki bayan arkadaşı gözlerden kaçmamıştı.

Kameraları görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan çift daha sonra ayrılırken, Arda'nın yanındaki arkadaşı başka bir araçla havalimanından ayrılmıştı.

Milli futbolcu Arda Turan, yanındaki arkadaşıyla ilgili olarak açıklama yapmazken, birkaç gün KKTC'de kalmayı planladığını söylemişti.

Çakaaaaaaaal :D:D:D

Ben topçu olsam hele hele Arda gibi olsam, playboy'lara taş çıkartırdım:D:D:D Az bile yapıyor, helal olsun koçum yürü be kim tutar seni:p

Yahu.21 yaşında genç,yakışıklı bir adamın yanında kız görmek basını neden bu kadar şaşırtıyor?Gizemli kadın falan.Hay zorla küfür yedirtiyorlar kendilerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt