#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

[video=youtube;ainqh5vO68Y]https://www.youtube.com/watch?v=ainqh5vO68Y&feature=related[/video]

Reis ya:tiphat:

1ahw5.gif

Çok özledim yahu, gerçekten çok yetenekli adamdı.

Seni cekemeyenler utansin L10.

Reis-ul Galatasaray :ask:

cassio%2Bde%2Bsouza%2Bsoares%2Blincoln.jpeg

7316__105splash_MutluYillarLincoln.jpg

411754218.jpg

images

1.jpg

2.jpg

:(:(:(:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Geçin şu karaktersizi ya. yakışmıyodu Galatasaray'a.

Brezilya'dan zamaninda donen 1 futbolcu soyleyin o zaman bu hiyar cok karaktersizse

SOYLEYEMEZSINIZ

Saha içi yetenekleri bakımından, GS'ye gelmiş en iyi futbolculardan biridir benim gözümde. Müthiş bir tekniği ve futbol zekası vardı adamın.

Hagi'den sonra en çok ona yakıştı 10 numara.

Lincoln sen gittin ya, herkes sana benziyor.

Saha içi yetenekleri bakımından, GS'ye gelmiş en iyi futbolculardan biridir benim gözümde. Müthiş bir tekniği ve futbol zekası vardı adamın.

İşte Anıl, bizi de bu ilgilendirmeli.Sanane 3 gün geç gelmişse Brezilya'dan?Sanane gidip klip çekmişse, alem yapmışsa.Sen maçı izlerken şov izliyorsan, güzel maç izliyrsan gerisi teferruat olmalı.Sözüm sana değil Anıl genel konuşuyorum.Hani herkes,''Armaya yakışmıyor.''Formayı giymesin.'' gibi ahkam kesiyor ya, bu sözüm onlara.

Senin yüzünden nolookpass atmazsa ölecek hastalığına yakalandım reis.Halısahada normal pas veremiyorum lan.:asd:

Bu ülkeye Messi'de gelse, bu zihniyet ve yalancı medya ile ahlaksız-terbiyesiz diye adlandırılır. Yani konu sadece Lincoln ile alakalı değil. Bizim b.ktan zihniyetlerde sorun var. Armaya yakışmıyormuş muş muş, başkaları armaya o kadar çok yakışıyor ki, 50 maçta 1 golü var 5 flnda asisti.

Bazı kısımlar futbolcular bitirdi dedi bazı kısımlar kendi kendini bitirdi dediler.

Futbolculugu dışındaki hali bizi ilgilendirmez. ama Futbolculuguna laf yok Hagiden sonra gelmiş 10 Numaradır Galatasaray için. şuan ki 10 Numarayı taşıyan Futbolcudan bile iyiydi Lincoln.

Sergen vardı, Felipe vardı, Revivo vardı. Bu adamların hepsi Lincoln'den yetenekliydi. Karaktere takmıyorsak, Sergen'e tapalım hep beraber...

Canı isteyince top oynayan adam: KASYO LINKOLN

(bkz. tartışmaya davetiye çıkarmak)

Sergen ancak yaklasabilir Lincoln'e.

Revivo ve Felipe Lincoln'den yeteneklidir demek asagidaki kosullarda makuldur:

1. Alkol sinirinin 8 kat uzerinde olmak

2. Kilolarca ot icmek

3. Arda fanboyu olmak.

Bu gibi durumlarda makul bir aciklamadir bu. Bunu diyen insan kendini kandiriyordur ancak. Revivo'da herhangi bir yetenek goren bireye de DNA testi yapmak gerekir.

Geri
Üst Alt