#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Şu 10 yıl içinde, Lincoln ve Skibbe'li Galatasaray tamamen Avrupai bir futbol oynuyordu. Lincoln oynadığı zamanlar, taraftarı coşturacak her hareketi, şutsa şutu, çalımsa çalımı atıyor ve yapıyordu. Yeni stada Lincoln mü, Elano mu isterseniz diye Türkiye çapı anket yapılsın bakalım sonuç ne çıkar?

Şu 10 yıl içinde, Lincoln ve Skibbe'li Galatasaray tamamen Avrupai bir futbol oynuyordu. Lincoln oynadığı zamanlar, taraftarı coşturacak her hareketi, şutsa şutu, çalımsa çalımı atıyor ve yapıyordu. Yeni stada Lincoln mü, Elano mu isterseniz diye Türkiye çapı anket yapılsın bakalım sonuç ne çıkar?

Revivo cikar

Revivo bu takımda ne yapmış ben gerçekten anlamadım. :o

Bu herife kızgınlığım hiç geçmeyecek.Gerçekten Hagi'nin ardından aha bulduk lan sonunda diyebileceğimiz bi 10 numaraydı.Hagi'yi geçtim Alex kadar etki gösterse bu klasmana girebilirdi.Ama taraftarın bu kadar desteğine rağmen pek sallamadı bizi.Çok büyük hayal kırıklığı

Yahu birde bu Felipe efsanesi nedir.?Ne yapmış bu adam , bizde beş para etmez bi oyun oynadı öyle önemli takımlarda kariyeride yok bildiğim kadarıyla.Lincolnle kıyaslamak delice.

Felipe Yusuf Simsek'in daha iyi ara pas atan fakat daha yerinde durarak oynayan versiyonuydu. Ortalama bir adamdi da Lincoln'den tabii ki iyidir cunku karakterliydi. Antreman kacirmazdi. :o

Lincolnde eksik birşeyler vardı. Hani yağsız makarna gibi.

Şu uzun pas atamayan adam mı en iyi yetenekti , pehh . Benim bildiğim yetenekli adam uzun topu nokta pas olarak atar , vuruşları iyi olur , çalım atabilme yeteneğine sahip olur .

Hı artislik hareket yapmak yetenek ise top canbazlarını çıkaralım oynatalım daha iyi hareket yapar size .

Şu uzun pas atamayan adam mı en iyi yetenekti , pehh . Benim bildiğim yetenekli adam uzun topu nokta pas olarak atar , vuruşları iyi olur , çalım atabilme yeteneğine sahip olur .

Hı artislik hareket yapmak yetenek ise top canbazlarını çıkaralım oynatalım daha iyi hareket yapar size .

Bkz. Elano

Elano denmez tam olarak aslında . Şöyle diyeyim Elano'nun Brezilya Takımında oynadığı hali ve City'deki perfonmansı diyelim.

Yok özelllikleri olarak söylemiştim. Bunların hepsini yapabiliyor. Azıcık fizik olarak gelişmiş olsa of of diyorum. Ama yapısı çıt kırıldım.

Yok özelllikleri olarak söylemiştim. Bunların hepsini yapabiliyor. Azıcık fizik olarak gelişmiş olsa of of diyorum. Ama yapısı çıt kırıldım.

Tabii ki . Örnek verdiğim yerlerde oynadğı perfonmans çıt kırıldım olmuyor ondan onları örnek verdim. :)

Başka örnek vermek gerekir ise : Rapaiç vardı Fener'de o mesela tam bir yetenekti.

Gokmen Ozdenak terk

Overrated.

Iftira atmaya gerek yok calimlari gayet yerindeydi

[video=youtube;bSJaiU3Fd_Q]https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q[/video]

1.51de adamin boynunu kiriyor nerdeyse.

Felipenin sadece bir tane calimi vardi onu hep tekrarlardi ama nasil oluyorsa hep yuttururdu.

Underrated bence de.

:asd:

Geri
Üst Alt